Tyylikkäimmät asusteet nelijalkaiselle ystävälle

Tyylikkäimmät asusteet nelijalkaiselle ystävälle

Uusi vuosi on sopiva aika tehdä sekä sisäisiä muutoksia että ulkoisia. Näin pandemian aikana moni on saanut eläinlisäystä perheeseen, ja uudet perheenjäsenet toki ansaitsevat vähän ekstraa huomiota! Rakastettu lemmikkisi voisi saada jotain uutta näin vuoden vaihtuessa. Tiesitkö että Smartphotolla on laaja valikoima persoonallisia valokuvatuotteita myös lemmikeille? Tässä postauksessa saat inspiraatiota kissan tai koiran hemmottelemiseen, eli kolme vinkkiä ylelliseen lahjaan karvaiselle (tai ei-karvaiselle) kaverille!

Lemmikin nimi näkyvästi kaulassa

Tyylikäs bandana tuo katu-uskottavuutta ja eleganssia parhaalle ystävällesi. Lisäksi se voi lämmittää hieman, kun ulkona on kylmä. Jos koirasi palelee sen voi yhdistää neuleeseen luomaan yhtenäisen asun. Bandana sopii sekä kissoille että koirille, ja pituutta voidaan säätää eläimen koon mukaan. Bandanaan saa itse valita sopiva kuva ja design, mikä tekee siitä erinomaisen monipuolisen lahjan omasi tai toisen lemmikille.


Jos minimalismi on enemmän sinun ja koirasi makuun tavallinen kaulapanta koiran nimellä voi olla hyvä vaihtoehto. Kaulapanta on saatavana kahdessa eri leveydessä, ja sopii keskikokoisille ja isoimmille koirille. Sekä bandanaa että kaulapantaa kiinnitetään helposti muovisella soljella.

Ehkä lemmikilläsi on jo kaulus, jossa viihtyy, mutta kaipaa nimeä? Ei hätää! Voit helposti suunnitella henkilökohtaisen nimilaatan, jonka voi kiinnittää kaulapantaan. Nimilaattaa saa kahdessa eri muodossa, joko pyöreänä tai puruluun muotoisena. Lisää eläimen nimi, sinun puhelinnumerosi, kuva tai muita tietoja, ja valitse haluamasi design.

Taluta tyylillä

Kun nimi ja kaulapanta ovat paikalla tarvitset vain hyvännäköisen talutushihnan kruunaamaan koirakävelyä. Smartphoton talutushihnaan saat persoonallisia kuvia tai tekstiä kahvan molempiin puoliin. Hihna kiinnitetään metallisella koukulla koiran kaulapantaan.

Tarjoile virkistävä välipala

Kun olette tulleet sisään pitkältä kävelyltä, maistuu varmasti maukas ateria suloiselle ystävälle. Tarjoile ruoka, välipala tai vesi itse suunnitellussa ruokakupissa. Tukeva, valkoinen keramiikkakulho sopii sekä kissoille että koirille, ja muovinen tabletti kulhon alla auttaa pitämään lattian siistinä, kun lemmikki syö. Keksit ja muut herkut säilytät helposti ja siististi metallisessa purkissa eläinkuvallisella puukannella.


Toivotamme mukavaa uutta vuotta sinulle ja nelijalkaiselle kaverillesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *