Anna käytetyimmille arkiesineille tarvittu muodonmuutos

Anna käytetyimmille arkiesineille tarvittu muodonmuutos

Paluu töihin ja kouluun kesäloman jälkeen on oivallinen aika tehdä ne elämänmuutokset, jotka olet miettinyt rannalla pitkillä kesäpäivillä. Jotkut miettivät työn vaihtamista, uuden harrastuksen aloittaminen tai lemmikin hankkiminen, tai muita isompia muutoksia. Mutta myös pienempi muutos, kuten hiusten leikkaaminen tai uusi, raikas huulipuna, voi piristää arkea ja antaa tervetullutta vaihtelua. Sitten on ne tärkeät esineet, jotka näet ja käytät monta kertaa päivässä. Ehkä olet niin tottunut niiden olemukseen, ettet enää edes huomaa miltä ne näyttävät. Ehkä ne ovat vanhoja ja kuluneita. Ehkä ne kaipaavat hieman rakkautta ja uudistusta. Silloin olet tullut oikeaan paikkaan, koska annamme tässä postauksessa esimerkkejä siitä, miten arkiesineet saa piristettyä.

Anna puhelimelle tai tabletille kasvojenkohotus

Aloitetaan tärkeimmästä päästä. Puhelin on melkein kaikkien ihmisten käytetyin esine, joskus se voi jopa tuntua enemmän ruumiinosalta kuin esineeltä. Sen takia puhelimen ulkonäön uudistamisella huomaa heti eron. Tee persoonalliset puhelimen suojakuoret valitsemisellasi kuvallasi rakkaasta ihmisestä tai vaikka kauniista auringonlaskusta, ja tulet varmasti hyvälle tuulelle aina kun kaivat puhelinta taskusta ostamaan bussilippua. Jos haluat oikein kunnon suojaa puhelimelle, kännykkälompakko on hyvä valinta. Saat lisäksi pankkikortit säilytettyä turvallisesti. Smartphotolta löydät puhelimien suojakuorien lisäksi myös kotelot tableteille ja läppärille.

Tee avainnipusta unohtumaton

Toinen asia, jota ei saa unohtaa, kun kävelee ovesta ulos, on tietysti avainnippu. Jotta tämä ei tapahtuisi voi esimerkiksi pistää koukku oven sisäpuolelle ja ripustaa avaimet siihen heti kun tulee sisälle. Auttaa myös, jos avainnippu on miellyttävä katsoa ja miettiä. Sen saat helposti aikaan persoonallisella avaimenperällä! Puinen avaimenperä on sopivan iso, ja saa heti sinun huomiosi. Nahkainen avaimenperä on tyylikäs, ja mahdollisuus saada oman nimesi avainnippuun. Klassinen aluminiumlaatta on saatavilla eri muodoissa.

Kevennä lompakkoa

Oletko sinä yksi niistä, jotka raahaavat järjettömän isoa lompakkoa täynnä kolikoita ympäri? Et ole yksin. Valtava parannus on päästä eroon (joistakin) kolikoista ja pitää mukana vain tärkeimmät kortit. Sen teet tyylillä vaihtamalla nahkaiseen korttikoteloon. Myös ennen mainittu kännykkälompakko on hyvä valinta.

Mukavaa arkea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *