Häävinkit – 5 vinkkiä onnistuneisiin häihin

Häävinkit – 5 vinkkiä onnistuneisiin häihin

Oletko menossa naimisiin? Nyt on juuri oikea aika hioa häiden yksityiskohdat kuntoon. Punaisen langan löytäminen, haluamasi tunnelman luominen ja siitä kiinni pitäminen ovat avaimia onnistuneisiin hääjuhliin. Luo siis yhdenmukainen tyyli, joka kattaa kaiken kutsukorteista lahjarasioihin ja karkkirasioista paikka- ja kiitoskortteihin. Tiesithän, että smartphotolla on monia valmiita malleja juuri häitä varten?

Tässä on viisi ohjetta, joiden avulla häiden pienet yksityiskohdat menevät nappiin!

Tee häistänne ikimuistoiset:

Tee häistänne ikimuistoiset!

1. Save the date

”Save the date” -kortin lähettäminen ennen virallista hääkutsua on yleistymässä myös meillä. Olemme siksi lanseeranneet sarjan ”Save the date” –tuotteita. Voit valita perinteisen kuvakortin tai erottua joukosta ja kertoa päivämäärän luomalla save the date -henkisen lahjarasian tai jääkaappimagneetin ja lähettää sen kutsuvieraille.

Save the date

2. Kutsukortti

Kutsu saa olla juhlavampi kuin save the date -viesti. Suosituin kutsukorttimme on 6-sivuinen kuvakortti. Siinä on paljon tilaa vieraiden tarvitsemille tiedoille. Niitä ovat esimerkiksi tulo-ohjeet ja tieto siitä, kenelle voi lähettää vastauksen, jos sellainen pyydetään (V.P.).

Hääkutsu

Kuusisivuinen hääkutsu voi näyttää esimerkiksi tältä.

3. Kaikkea juhliin

Luo juhliin ainutlaatuinen tunnelma. Tee omat pulloetikettisi, viirisi, paikkakorttisi, karkkipussisi ja lahjarasiasi vieraille. Vinkki: Painata hääohjelma kuvakorttiin ja jaa se vieraille ennen häätoimitusta, jotta vieraat voivat seurata tilaisuuden kulkua.
CandyBags_Shoot_Lifestyle_Group3

CandyBoxes_Shoot_Lifestyle64

4. Kiitä vieraita

Häiden teeman ja tyylin valitsemisesta on myös se etu, että kiitoskortin luominen on todella helppoa. Entä haluatko antaa joillekin vieraille erityishuomiota? Tilaa heille lahja ja koristele se kauniisti lahjaetiketein, joissa on kuva hääpäivästä.

5. Säilytä muistot

Ei liene päivää, jolloin olet kauniimpi kuin hääpäivänäsi! Häistänne otetaan myös paljon kuvia. Älä jätä niitä digikuviksi vaan esittele parhaat kuvat Kuvakirjassa, Canvas-taulussa tai Julistetaulussa. Voit myös antaa elämäsi parhaan päivän näkyä arjessa – luo parhaista kuvista kännykän kuoret, muki tai vaikkapa sohvatyyny. Tai, luo kuvaseinä kehittämistänne hääkuvista!

Kerää parhaat kuvasi kauniiseen kuvakirjaan.

Canvas-taululla

Ripusta seinälle canvas-taulu, jossa on kuva häistä.

LuxuryPhotoCards_CMS_Topimage1

Kehitä kuvia myös valokuvapaperille.

Käy sivuillamme osoitteessa https://www.smartphoto.fi/haihin hetket/häät jo tänään saadaksesi inspiraatiota häihin ja nähdäksesi koko valikoiman!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *