Näin helposti teet kuvakalenterin – täältä löydät kaikki tarvittavat vinkit!

Näin helposti teet kuvakalenterin – täältä löydät kaikki tarvittavat vinkit!

Kuvakalenteri on todellinen suosikki monessa kodissa. Se ei ole vain täydellinen lahja tai joululahja isovanhemmille, vaan myös tärkeä yksityiskohta kodissa kaikille lapsiperheille, joilla on paljon menoja.
Tiesitkö, että Smartphoton kuvakalenterilla voi tehdä monia erilaisia ​​toimintoja, jotka paitsi tekevät luomisesta hauskempaa, myös tekevät kuvakalenteristasi entistä ainutlaatuisemman ja erikoisemman. Tässä postauksessa opastamme sinua kuvakalenterin eri toiminnoista ja mahdollisuuksista, joita voit käyttää kun luot kuvakalenterin!  

Luo suosikki seinäkalenteri
– tiesitkö että voit tehdä näin?

kuvakalenteri

Seinäkalenteri on todellinen suosikki. Se on saatavana monessa eri koossa ja muodossa. Suosituin on seinäkalenteri A4, mutta löydät kaikki vaihtoehdot täältä.

Hyviä ominaisuuksia, jotka on hyvä tietää seinäkalenteri luodessa:

1. Valitse itse aloituskuukausi!

kuvakalenteri

Mistä kuukaudesta haluat valokuvakalenterisi alkavan? Kaikkien kalentereiden ei tarvitse alkaa tammikuusta. Syyskuu, tai mikä tahansa muu kuukausi, sopii yhtä hyvin. Voit muuttaa aloituskuukautta suoraan editorin valikosta kohdasta ”lisävalinta/valitse aloituskuukausi)

2. Lisää omia tapahtumia (esimerkiksi syntymäpäiviä, hääpäivä)

kuvakalenteri

Muista sana ”tapahtumat”! Se on nimittäin erittäin älykäs toiminto, joka muistuttaa sinua kun kaikki rakkaasi täyttävät vuosia, sekä säästää aikaasi.

Kun luot kalenterisi, jokaisella sivulla on keltainen painike, jossa lukee ”tapahtumat” ja mikä tämä nyt onkaan? No, jos napsautat tätä painiketta, uusi ikkuna avautuu. Sieltä voit valita, haluatko kalenteriisi yleisiä erikoisia päiviä, kuten liputuspäivät, nimipäivät ja pyhäpäivät. Mutta täältä löytyy myös super-toiminto ”minun tapahtumat”! Sinne voit syöttää kaikki syntymäpäivät, hääpäivän ja muut sinulle tärkeät päivät, jotka haluat painattaa kalenteriin. Ja mikä parasta; tapahtumasi ovat tallennettu! Joten kun seuraavan kerran haluat luoda kalenterin, ne ovat jo olemassa. Napsauttamalla lisäät ne uuteen kalenteriin.

Alempana tässä postauksessa saat vinkkejä siitä, kuinka voit yllättää jonkun, joka saa kalenterin lahjaksi tai joululahjaksi, käyttämällä minun tapahtumat-kohtaa. Älä jää paitsi!

3. Vaihda taustaväri eri kuukausille

kuvakalenteri

Kuka sanoo, että kalenterilla on oltava sama taustaväri jokaisella sivulla? Me Smartphotolla emme kuitenkaan sano niin! Siksi annamme sinulle mahdollisuuden valita jokaisen kuukauden taustan kalenterisi jokaiselle sivulle. Valitse valikosta ”taustat” ja näet kaikki värivaihtoehdot, joista voit valita.

4. Vaihda designi juuri silloin kun haluat!

kuvakalenteri

Smartphoto tarjoaa monia upeita designeja kuvakalentereiden luomiseen. Joskus voi olla vaikeaa nähdä kalenterin kokonaisuus ennen sen luomista. Siksi on erityisen hyvä, että voit testata suoraan editorissa ja nähdä, mikä designi miellyttää sinua parhaiten – tämä toimii myös kaikkien valokuviesi sijoittamisen jälkeen. Voit muuttaa designia valikosta ”designi”.

5. Kuinka monta kuvaa haluat per kuukausi?

Kun luot kalenterisi, saat ehdotuksia siitä, miltä 12 kalenterikuukauttasi näyttävät nykyisten kuvien määrältä per sivu. Mutta voit tietysti muuttaa ja mukauttaa tämän juuri haluamallasi tavalla. Huomaa, että kuvien lukumäärä voi vaihdella eri designmuunnelmien välillä.

6. Luo Smartphoto-tili jotta voit tallentaa kalenterisi!

Jos luot tilin osoitteessa smartphoto.fi (täysin ilmaista), saat tietoja kaikista Smartphoton tarjouksista ja uutuuksista, mutta voit myös tallentaa kaikki luomasi tuotteet ja lataamasi kuvat. Tilin avulla voit luoda kuvakalenterisi ja tallentaa sen keskeneräisenä, ja jatkaa luomista joku toinen päivä. Tai ota kalenterista kopion ja tee pieniä muutoksia toiseen (täydellinen, jos teet yksilöllisesti räätälöityjä isoäidille/isoisälle).

Kuvakalenteri lahjaksi tai joululahjaksi – lisää mukaan yllätys!

kuvakalenteri

Jos annat kuvakalenterin lahjaksi tai joululahjaksi, silloin meillä on hauska vinkki. Käytä ”tapahtumani”-ominaisuutta lisätäksesi yllätyksen. (Lue lisää ”tapahtumani” lisäämisestä ylempää).

Ehkä sinulla on lähelläsi joku, joka on pienen yllätyksen arvoinen silloin tällöin ympäri vuoden? Tai miksi et antaisi kalenteria häälahjaksi, jossa yllätyksiä on piilotettu morsiamen ja sulhasen kalenteriin. Esimerkiksi: Me pidämme huolta lapsista – varatkaa pöytä suosikkiravintolaanne.

Toivottavasti tämä postaus antoi sinulle hyödyllistä tietoa. Voit aina lukea lisää Smartphoton kaikista kalentereista verkkosivuiltamme. Jos haluat apua, Smartphoton asiakaspalvelu on aina käytettävissä, sähköpostitse tai puhelimitse!

Onnea kalenterisi luomiseen!

Kaipaatko jotakin vinkkiä tai kuvausta toiminnoista? Kommentoi alle ja päivitämme postauksen mahdollisimman pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *