Tarkistuslista koulun alkuun: Se pieni ‘ekstra’, joka tekee koulun aloittamisesta vielä hauskempaa!

Tarkistuslista koulun alkuun: Se pieni ‘ekstra’, joka tekee koulun aloittamisesta vielä hauskempaa!

Syksyn lukukausi on jo alkanut, mutta oletko jo ehtinyt hankkia kaikkea tarvittavaa kouluvuotta varten? Jos lapsesi on aloittanut esikoulun, voi myös olla vaikeaa tietää, mitä tarvitaan ennen koulun aloittamista. Olemme koonneet tarkistuslistan asioista, jotka tekevät koulun aloittamisesta hauskempaa ja helpompaa, koska koulun aloittaminen voi olla hyvin jännittävää. Meillä on myös mielenkiintoisia uutisia, jotka haluamme jakaa kanssanne.

Nämä on hyvä olla ennen koulun aloittamista

Jos netistä etsit tarkistuslistaa koulun alkua varten, saat taatusti paljon hyviä ”pakko saada”-vinkkejä koskien koulun alkamista. Mutta koulurepun, jumppapussin, urheiluvaatteiden, sadeasujen ja kumisaappaiden lisäksi monet asiat voivat tehdä koulun aloittamisesta erityisen hauskaa ja erityistä lapsellesi. Olemme listanneet suosikkejamme ja uutuuksia alla oleviin hauskoihin, henkilökohtaisiin ja hyödyllisiin tavaroihin.

Uutuus! – heijastinliivi omalla tekstillä

Päästä turvallisesti kouluun ja sieltä kotiin on yksi tärkeimmistä asioista! Tällä hetkellä iltapäivät ovat valoisia, mutta ei kestä (valitettavasti) kauan ennen kuin päivät lyhenevät ja pimeys laskee jo ennen kuin lapset ovat lopettaneet koulun. Heijastinliivi on ehdottomasti parasta, mitä voit antaa lapsellesi riippumatta siitä, käveleekö tai pyöräileekö hän kouluun. Ja kuten aina koulussa, on tärkeää nimikoida kaikki lasten tavarat, jotta ne eivät häviä. Siksi on erityisen hyvä, että voit nyt laittaa lapsesi nimen, lempinimen tai muun tekstin heijastinliiviin.

Persoonallinen jumppapussi

Tee omat persoonalliset jumppapussit lapsille heidän valokuvalla tai nimellä. On välittömästi sekä helpompaa että hauskempaa pitää silmällä jumppapussiaan. Sopii yhtä hyvin laukuksi koulun jumppatunneille kuin jalkapalloharjoitteluun tai tanssituntille.

Uutuus – vielä enemmän kavereita!

Kun kaikki on uutta, voi tuntua turvalliselta tuoda ystävä mukaan kouluun. Nämä pehmolelut löytyvät useissa eri muodoissa, kuten nämä ihanat, kani ja kettu. Heidän mukanansa tulee hieno pusero, johon sinä voit painattaa kuvan tai tekstin.

Pakkaa varavaatteet helpolla tavalla

Varavaatteet, vesipullot, lippikset, pipot ja hanskat. Lista on pitkä tavaroista, jotka pitäisi olla koulussa. Tee siitä helppoa ja pakkaa kaikki isoon ja tilavaan kangaskassiin. Erittäin hyödyllistä sekä opettajille, että lapsille on lisätä lapsesi valokuvan ja nimen kassiin.

Tarkistuslista koulun alku: Pakkaa hedelmät mukaan!

Monissa kouluissa vanhempien vastuulla on varmistaa, että lapset tuovat mukanaan hedelmiä tai vihanneksia energiatason parantamiseksi aamupäivällä. Smartphotolla on useita erilaisia eväsrasioita, jotka ovat täydellisiä tähän tarkoitukseen. Pilko vain omenaviipaleita, laita ne eväsrasiaan ja lähetä lapsesi kanssa kouluun.

Tee läksyjen tekemisestä hauskempaa

Luo lapselle hyvä paikka kotona läksyjä varten. Hanki kirjoituspöydälle mukavia asioita, jotka voidaan helposti nostaa esille ja jotka helpottavat läksyjen tekemistä. Esimerkiksi tämä pöytätabletti tai ehkä kynäteline.

Yllätä pienellä lahjalla

Varmistat että koulun alkaminen tuntuu erityisen hauskalta, kun olet valmistanut pienen lahjan sisältäen uusia koulutavaroita. Ne voivat olla esimerkiksi hieno penaali tai oma kirjoitusvihko.

Lue myös:

Takaisin kouluun

Koulunaloitus – 7 vinkkiä kuinka valmistaudut helposti koulunaloitukseen!

Jaa kanssamme mitä olet luonut omista kuvistasi!

Rakastamme nähdä, mitä te teette valokuvilla! Sen takia voit vapaasti jakaa tekemäsi tuotteet Instagramissa! Käytä #mysmartphoto, hashtagia, jossa annamme asiakkaidemme inspiroida toisiaan luomaan hauskoja ja kauniita asioita valokuviensa avulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *