VIDEO DIY – Muuta nuppipalapeli kuvapalapeliksi muutamassa minuutissa

VIDEO DIY – Muuta nuppipalapeli kuvapalapeliksi muutamassa minuutissa

Anna uusi elämä nuppipalapelille valokuvien avulla! Täydellinen DIY-vinkki kaikille pienten lasten vanhemmille! Etsitkö hauskaa ja helppoa aktiviteettia, jolla lapsesi voi viihdyttää itse itseään? Tässä ”Askarteluhetkessä” annamme uuden elämän vanhalle nuppipalapelille liimaamalla valokuvia jokaisen palan alle. Jostain vanhasta tulee jotain uutta muutamassa minuutissa valokuvien, saksien, lyijykynän ja liimapistoolin avulla. Lue koko vaiheittainen oppaamme tässä blogiviestistä, ja tarjoamme myös DIY-videon!

Näitä tarvitset:

Valitse kuvia henkilöistä, joista lapsesi pitää!

Näin teet:

1. Piirrä kuvaan palapelin muoto

Aloita palapelin palojen muodostaminen valokuvan kanssa. Toisin sanoen valitse haluamasi kuva jokaisen palapelin palan alle. Aseta sitten palapelin pala valokuvan päälle ja piirrä palan muoto lyijykynällä. Yksi vinkki on huomioida, että kuvat kehitetään siten, että jokaisen palapelin palan alla on henkilön kasvot. Jos valitset esimerkiksi kokovartalokuvan, lapsesi voi olla vaikeaa tunnistaa kuvan henkilö. Muista käyttää kaikkia ihmisistä lemmikkeihin ja ehkä jopa lelu, josta lapsesi pitää

2. Leikkaa kuvat piirtämäsi muodon mukaan

Seuraavaksi leikkaat valitut kuvat piirtämäsi muodon mukaan. Onko sinulla vaikea sovittaa kuvaa palapelin aukkoihin? Toisin sanoen on vaikeaa saada millimetrilleen oikeaa kokoa. Sitten voit leikata valokuvat hieman pienemmäksi kuin itse palaset.

3. Liimaa kuvasi palapelin aukkoihin

Liimaa sitten kuvat liimapistoolilla tai muulla liimalla, joka kiinnittyy tiukasti. Jos päätät liimata liimapistoolilla ei ole suositeltavaa tehdä liian paksua liimakerrosta. Se voi helposti muodostaa suuria kerroksia, jotka voivat vaikeuttaa palapelin palojen sovittamista.

Muista, että itse tehdyillä tuotteilla on harvoin sama kestävyys kuin tehdasvalmisteisilla. Tästä syystä älä koskaan jätä lastasi vartioimatta palapelin pariin. Varoitus pienistä osista/tukehtumisvaarasta.

4. Aika leikkiä – “täydellistä kukkuluurulle”

Nuppipalapeli

Sinun vanha palapelisi on nyt saanut täysin uuden ulkonäön ja osittain muuttunut uudenlaiseksi leikkikaluksi. Sen lisäksi että lapsesi on saanut askarrella ja oppia mikä palanen kuuluu mihinkin koloon, niin voitte myös leikkiä “kukkuluuruu” leikkiä. Tätä nostamalla ja laittamalla takaisin samaa palasta kerta toisensa jälkeen ja sanoa – Kukkuluuruu mummo, kukkuluuruu ukki ja niin edelleen!

Yksi toinen hyvä vinkki on iltaisin nostaa esille palapeli ja toivottaa hyvää yötä kaikille lapsesi rakkaille henkilöille laittamalla pala kerrallaan paikoilleen, aivan kuin peittäisit lapsesi täkillä.

Ennen kaikkea toivomme, että nuppipalapeli valokuvalla antaa sinulle ja lapsellesi paljon iloisia hetkiä yhdessä!

Haluatko vielä lisää erilaisia pelejä valokuvilla?

Nuppipalapeli

Lopuksi annamme lisää vinkkejä hauskoihin peleihin kuvilla. Smartphoto.fi:stä löydät esimerkiksi korttipelejä, MyUNO® ja hullunkuriset perheet jotka voit luoda käyttämällä omia kuvia. Löydät myös palapelin ja muistipelin.

Jaa mielellään sinun luoma nuppipalapeli meidän kanssa!

Rakastamme nähdä mitä kaikkea olette luoneet valokuvien avulla! Toivomme, että haluatte jakaa teidän luomanne nuppipalapelit kanssamme tägäämällä meidät instagrammisa Käytä mielellään #mysmartphoto hashtagia, jossa asiakkaat pystyvät inspiroimaan toisiaan luomaan hauskoja ja kauniita asioita valokuvien avulla!

Tsemppiä askarteluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *