Pakkaa fiksusti kesän matkalle

Pakkaa fiksusti kesän matkalle

Oletko lähdössä mökille, matkalle, tai mummolaan? Vaikka kesä ei ehkä näytä siltä miltä kuvittelit, joku lyhyempi reissu on todennäköisesti tulossa. Jopa lyhyt päiväretki vaatii pakkausta, ja kun kyseessä on viikon pituinen lomamatka koko perheen kanssa pakkaamista kannattaa miettiä tarkkaan etukäteen. Kun suunnittelette hyvin, pystytte välttämään viime hetken stressiä, sekä varmistaa että tärkeimmät vaatteet ja kamat eivät jää kotiin. Siksi jaamme tässä postauksessa parhaat pakkausvinkit fiksuun pakkaamiseen!

1. Pakkaa juna- tai lentomatkalle

Kun matkustatte junalla tai lennolla ette pysty tuomaan koko vaatekaappia mukaan, vaan täytyy saada tärkeimmät tavarat yhteen matkalaukkuun. Laukun täytyy saada helposti mahtumaan hyllylle tai penkin alle. Pyörät ovat plussaa. Suosittelemme lentolaukkua jonka kätevä koko on sallittu käsimatkatavarana lennolla. Oma kuva kannessa tekee laukusta helpon löytää muiden matkalaukkujen seasta.   

2. Pakkaa automatkalle

Jos matkustatte autolla, teillä on luultavasti enemmän tilaa. Laukkujen määrää tai kokoa ei tarvitse miettiä yhtä tarkkaan. Lapsille on kivaa, jos saavat oman laukun, johon voi laittaa vaatteet ja lelut. Esimerkiksi rantalaukku tai olkalaukku hauskoilla kuvilla voi toimia lasten omana matkalaukkuna. 

3. Pakkaa päiväretkeä varten

Yksi asia, joka helposti unohtuu, kun mietitään mitä reissulla tarvitaan, on hyvä laukku tai kassi päiväretkejä varten. Sen voi kantaa mukana, kun lähdetään reissulla päiväretkelle, sen sijaan että ottaisi ison matkalaukun mukaan. Kassi on kätevä pitää mukana niin että saat tarvittavat juomat ja välipalat kannettua. Kangaskassi omalla kuvalla on sen lisäksi tyylikäs vaihtoehto, kun tavallinen reppu tuntuu tylsältä. Kangaskassiin mahtuu hyvin vesipullo, kamera, pikkupurtavaa, sekä lompakko. Sitten puuttuu vain jäätelö. 

4. Muut pakkausvinkit

On paljon helpompi löytää mitä tarvitset, kun sinulla on hyvä järjestys laukussa. Voit esimerkiksi laittaa vaatteet eri pusseihin; alusvaatteet, t-paidat, vähän hienommat vaatteet… ja kirjoittaa muistilapun mitä pussissa on. Meikit, muut hygieniatuotteet tai vaikka lääkkeet ja laastarit on kätevä pitää pienessä meikkilaukussa ettei ne eksy laukun pohjaan.

Pakkaaminen tuntuu takuulla vähän hauskemmalta oikeilla laukuilla, ja toivomme että saatte onnistuneen matkan! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *