VIDEO DIY – Näin hyödynnät  lasten piirroksia parhaiten!

VIDEO DIY – Näin hyödynnät lasten piirroksia parhaiten!

Piirroksista taiteeksi! Pienen lapsen vanhempana hämmästyt, kuinka paljon piirroksia ja käsitöitä lapsi tuo mukanaan päiväkodista ja koulusta. Viimeisimmässä DIY-videossamme näytämme, kuinka helposti voit tallentaa ja huolehtia lasten piirroksista tyylikkäällä ja kauniilla tavalla. Nyt lopetetaan epäjärjestys ja aletaan nauttimaan kaikista hienoista piirroksista! Katso video tai lue vaiheittainen oppaamme saadaksesi selville, kuinka teet.

Sinä tarvitset:

  • Piirrokset (voit myös kuvata muita askarteluja)
  • Kameran tai puhelimen kuvien ottamiseen
  • Internet-yhteyden

Tee näin:

1. Valitse sopiva määrä piirroksia

Aloita valitsemalla piirrokset, jotka haluat säilyttää ikuisesti. Yksi vinkki voi olla esimerkiksi yhteinen valinta sinun ja lapsesi suosikeista kunkin lukuvuoden jälkeen. Jos käyt läpi ja lajittelet kerran vuodessa, projektista tulee hieman helpommin hallittava.  Anna rajoitettu määrä piirroksia kuvata mennyttä askarteluvuotta.

2. Ota kuvia piirroksista

Tämän jälkeen sijoitat valitsemasi piirrokset tasaiselle alustalle, esimerkiksi pöydälle tai suoraan lattialle. On tärkeää muistaa, että valo olisi mahdollisimman tasainen, jotta varjoja ei muodostuisi piirroksen päälle. Päivänvalon käyttäminen on aina suositeltavaa, kun on kyse hyvien kuvien ottamisesta. Yritä välttää salamavalon käyttöä, koska se voi luoda kovemman vaikutelman. Ota kuva piirroksesta suoraan ylhäältä. Voit käyttää järjestelmäkameraa, mutta hyvän lopputuloksen saa myös puhelimen kameralla.

3. Muuta piirrokset tauluksi smartphoto.fi sivustolla

Nyt kun olet tallentanut piirroksesi digitaalisesti, on paljon vaihtoehtoja, mitä voit tehdä niille tallentaaksesi jotta pysyvät mukana vuodesta toiseen, siististi ja tyylikkäästi. On hauska nauttia kuvista jokapäiväisessä elämässä, mitä harvoin tapahtuu, jos niitä säilytetään vain digitaalisesti. Sinun tarvitsee vain siirtyä osoitteeseen smartphoto.fi ja valita tuote, jonka haluat luoda. Lataa sitten digitaaliset piirroksesi smartphoto.fi sivustolle, jonka jälkeen voit aloittaa.

Aloitimme luomalla erittäin ihanan kollaasin julistetaulun muodossa. Julistetaulu on erittäin kevyt taulu. Se koostuu kahdesta synteettisestä levystä, joiden keskellä on kovaa vaahtoa. Saat myös mukaan kiinnityspidikkeitä, jotka kiinnität helposti taulun takaosaan. Tämän jälkeen voit ripustaa taulusi. Erittäin ihana yksityiskohta lastenhuoneeseen.

Lisää vinkkejä siitä, mitä kaikkea voit luoda!

Kollaasi julistetaulun muodossa on erittäin suloinen tapa tallentaa ja näyttää useita piirroksia helposti selkeällä ja tyylikkäällä tavalla. smartphoto.fi -sivustolta löydät myös paljon muita mielenkiintoisia tuotteita, joihin voit painattaa omia kuvioita, kuten lasten piirroksia. Alempana on joitain ehdottomia suosikkejamme.

Piirrokset kirjaksi, joka on täynnä taidetta

Valitse itse, kuinka monta piirrosta haluat kuvakirjasi aukeamalle

Jos sinulla on paljon piirroksia, jotka haluat tallentaa, kuvakirja on ehdottomasti paras siihen tarkoitukseen. Kuvakirja antaa sinulle mahdollisuuden lisätä myös tekstejä ja ehkä pieniä tarinoita lapsen piirroksista. Pyydä lasta kertomaan sinulle piirroksista. Saat varmasti monia hauskoja tarinoita. Upeita muistoja tallennettavaksi.

Vinkki: Tee piirroksista kirjan joka vuosi ja katso kuinka lapsesi on kehittänyt kykyään piirtää ja luoda.

Kaunis puhelimen suojakuori

Ihanin puhelimen suojakuori

Tässä tulee todella hyvä lahjavinkki! Onko olemassa isä, isoäiti tai isoisä, jotka eivät rakastaisi saada näin kaunis puhelimen suojakuori? Smartphoto.fi -sivustolta löydät puhelimen suojakuoria useille eri malleille ja merkeille. Voit myös valita puhelimen suojakuoreen piirrosten kollaasin tai suosikkipiirroksen, joka peittää koko kuoren.

Uniikki keksirasia lahjaksi!

Täydellinen lahja isäntäparille illalliskutsuilla. Valitse kaunis piirros ja painata se keksirasian kanteen. Saatavana pyöreänä, neliönä ja sydämen muotoisena. Leivo teidän suosikkikeksejä tai täytä rasia jollain muulla hyvällä tai mukavalla.

Jaa mielellään luomaasi kanssamme!

Rakastamme nähdä, mitä kaikkea olette luoneet valokuvien avulla! Siksi saat mielellään jakaa luomuksiasi instagram! Käytä #mysmartphoto, hashtagia, jonka alla asiakkaat inspiroivat toisiaan luomaan hauskoja ja kauniita asioita valokuvien avulla!

Onnea askarteluhetkiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *