7 “pakko saada” asiaa kesän ihanille retkille!

7 “pakko saada” asiaa kesän ihanille retkille!

Ei ole mitään parempaa, kuin retkeily kesäpäivänä! Kesällä 2020 tulee moni varmasti viettämään paljon aikaa kotona tai lähiympäristössä. Tehdään kesästä paras mahdollinen ja nautitaan kunnolla kaikista arkijutuista ja siitä, että saamme olla vapaalla yhdessä. Paras kesävinkki on yllättää perhe kesän ihanimmalla retkellä. Olemme koonneet 7 parasta vinkkiämme kesän maagisille retkille!

1. Pakkaa retkelle tyylillä

Riippuen siitä, onko sinulla vähän tai paljon mukana retkelläsi, tämä vinkki sisältää jopa kolme vinkkiä yhdessä! Smartphoton-valikoimasta löydät nimittäin useita eri laukkuvaihtoehtoja. Mikä näistä on suosikkisi?

Rantalaukku, jossa on paljon tilaa!

Rantalaukku, jota tietysti voidaan käyttää muuhunkin kuin rannalle menemiseen. Se on tilava laukku ja täydellinen sinulle, joka haluat kuljettaa paljon mukana, mutta samalla sulkemaan laukun vetoketjulla. Laukku on tummansininen ja koko on noin 35 × 53 cm. Laukussa on nahkamaiset hihnat, jotka tekevät siitä mukavan kantaa. Voit tehdä laukun juuri sinun näköiseksi lisäämällä valokuvan ja / tai tekstin laukun kanteen. Löydät kaikki rantalaukkumallit täältä.

Uutuus Kangaskassi L!

Jos tykkäät heittää tavaroita avoimeen kassiin, jossa on paljon tilaa uutuustuotteemme Kangaskassi L on täydellinen sinulle! Kassi on tämän kesän uutuus ja on paljon tilavampi kuin vanha klassikkomme kangaskassi M. Uuden ostoskassin koko on 40,5×38 cm ja kassissa on leveä pohja, jonka vuoksi kassi pysyy pystyasennossa kun on täynnä tavaraa (joka uskomme, että se useimmiten tulee olemaan).

Olkalaukku – kaikelle tärkeälle

Olkalaukku on kooltaan täydellinen toimimaan hoitolaukkuna. Se toimii myös laukkuna jossa on kaikki tärkeät asiat, johon haluat helposti päästä käsiksi. Esimerkiksi lompakko, auton avaimet, servietit ja käsidesi. Kanteen voi, kuten rantakassissa, painattaa henkilökohtaisen leiman kuvalla ja tekstillä.

2. Kahvi – pakollinen retkijuoma kaikille pienten lasten vanhemmille

Kaikkien vanhempien superjuoma ja pelastaja on kahvi, kun haluaa keksiä jotain tekemistä perheen kanssa, mutta unenpuute on tosiasia. Juoma maistuu aina vähän paremmalta kun saa istua rannalla tai puistossa siemailen kahvia persoonalliselta ja trendikkäältä emalimukilta. Uutuus Smartphotolla, jota kaikki olemme kaivanneet!

3. Ota hyvät eväät mukaan

Muista ottaa hyvät eväät, sisältäen kahvia ja herkkuja, mukaan. Kun perhe on päässyt matkaan on myös syytä pysyä poissa pitkään. Pastasalaatti on klassikko kuumille päiville, mutta harvoin kaikki pitävät samasta ruuasta. Tässä seuraavaksi on supervinkki meiltä juuri sinulle. Muista ottaa mukaan useita erilaisia ​​ruoka-astioita (esimerkiksi uusi tyylikäs ruokarasia, jossa on bambusta tehty kansi) ja lisätä pastasalaatin aineosat eri rasioihin. Yksi pastaa varten, yksi vihanneksille jne, jotta jokainen voi tehdä oman pastasalaatin oman maun mukaan! Menestys!

4. Tarjoile eväät tyylikkäästi (niin lapsetkin syö)

Kesällä voi olla vaikea saada lapset syömään kunnolla. Yksi vinkki on tehdä retkistä hieman hauskempia tarjoamalla ruokaa näiltä erittäin hienoilta lautasilta omilla kuvilla.

5. Jotain mukavaa tekemistä varjossa

Kun lapset ovat juosseet, hyppineet ja leikkineet lämmössä, voi olla hyvä, että on jotain viihtyisää tekemistä viltin päällä varjossa. Mitä mieltä olet hauskasta korttipelistä jossa itse olette korttipelin kuvissa? Löydät lisää henkilökohtaisia ​​pelejä Smartphotolta täältä.

6. Varmista, että kaikki juovat kunnolla

Yksi tärkeimmistä asioista on varmistaa, että kaikki juovat tarpeeksi retken aikana. Onko mitään kurjempaa, kuin lämmin vesi auringossa? Meidän vinkki on käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettua vesipulloa. Smartphotossa on kaksi vaihtoehtoa. Pullo kierrekorkilla. Siinä on kaksinkertaiset seinät, jotka pitävät juoman kylmänä jopa 24 tuntia! Toinen vaihtoehto on Juomapullo pillillä. Ihanteellinen lapsille, koska on helppo juoda siitä sisäänrakennetun pillin avulla.

7. Väsyneitä lapsia automatkalla kotiin

Ihanan aurinkoisen päivän jälkeen on taatusti väsyneitä lapsia autossa. Silloin on täydellistä suojata lapset vahvalta auringolta auton aurinkosuojalla. Kiinnität sen kätevästi ikkunan sisäpuolelle imukuppien avulla. Tietenkin voit tehdä aurinkosuojasta persoonallisen teettämällä siihen oman kuvan tai jonkun aiheen.

Toivomme, että nämä vinkit auttavat kesäsuunnittelun kanssa ja että teille tulee todella ihana retki!

Jaa mielellään, mitä luot omista kuvistasi!

Rakastamme nähdä, mitä kaikkea olette luoneet valokuvien avulla! Siksi saat mielellään jakaa luomuksiasi instagram! Käytä #mysmartphoto, hashtagia, jonka alla asiakkaat inspiroivat toisiaan luomaan hauskoja ja kauniita asioita valokuvien avulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *