Vuosikirjasta ainutlaatuinen kuvapäiväkirja

Vuosikirjasta ainutlaatuinen kuvapäiväkirja

Vierivätkö vuodet joskus liiankin nopeasti? Minä vuonna lapsi leikkasikaan hiuksensa keittiön saksilla tai milloin mökin laituri lähti jäiden mukana? Kuulostaako tutulta?

Valokuvia kertyy vuosien varrella tietokoneen ja pilvipalveluiden uumeniin ja tärkeätkin kuvat voivat jäädä helposti unholaan. Tärkeiden tapahtumien etsiminen kuvakansioista on hankalaa, eikä etsimäänsä muistoa välttämättä löydä – ainakaan kovin helposti.

Päiväkirjojen kirjoittaminen on jäänyt digitalisaation jalkoihin, ja nykyään tallennamme yhä useammin älypuhelimiin elämän ohikiitäviä hetkiä ilman sanoja. Mitä jos voisit tallentaa vuoden merkityksellisimmät hetket kuvapäiväkirjaan? Smartphoto onkin suunnitellut nerokkaan kuvapäiväkirjan, johon on helppo tallentaa muistoja vuodenaikojen mukaan, vuosi kerrallaan.

Tee vuosikirjastasi tyyliisi ja vuoteesi sopiva

Voit suunnitella vuosikirjan 20–100-sivuiseksi riippuen siitä, kuinka vaiherikas vuosi on ollut. Kirjan täyttämisen voi myös aloittaa heti vuoden alussa ja tallentaa kuvia sitä mukaan, kun rakkaita muistoja kertyy. Loppuvuodesta voit tehdä kirjan valmiiksi, tilata ja antaa vaikka perheelle ikimuistettavaksi uudenvuoden lahjaksi. Smartphoton suunnitteluohjelma muistaa kuvasi, kunhan olet kirjautunut sisään ja tallentanut tiedostosi. Vuosikirjamalleista voit valita joko vihkomaisen kirjan spiraalisidonnalla tai nahkaisen kovakantisen kirjan, joka säilyy varmasti, vaikka vuodet kuluvatkin. Malleja on yhteensä 18 erilaista, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vuosikirjamalli.

  • Kevytrakenteisen vuosikirjamallin löydät täältä.
  • Kovakantisen pellavaisen mallin löydät täältä.
  • Trendikkään neliön muotoisen, suuren vuosikirjan kovilla kansilla löydät täältä.

Vuosikirjasta on moneksi – tässä eväitä inspiraatioon!

Vuosikirjaa voi käyttää muuhunkin tarkoitukseen kuin koko perheen tärkeimpien muistojen arkistoimiseen.

Voit hakea inspiraatiota esimerkiksi näistä:

  • Vauvan ensimmäisen vuoden voi tallentaa suloiseksi vuosikirjaksi vuodenaikojen mukaan.
  • Mökin vuodenajat tallennettuna kuvin kauniiseen kuvakirjaan.
  • Puutarhan elämä jokaisena vuodenaikana on kaunis muisto ja hauska vertailukohde seuraavaan vuoteen.
  • Rakkaan lemmikin touhut ulkona vuodenaikojen mukaan ovat hellyttävä muisto ihmisen parhaasta kaverista.
  • Valokuvauksen harrastaja voi koota vuosikirjan avulla näyttävän kuvakirjan eri vuodenaikoina otetuista valokuvista – kirjasta näet esimerkiksi, miten meri, metsä tai sen eläimet muuttavat väriään ja muotoaan vuodenaikojen vaihtuessa.

Kaikki vuosikirjamallit löydät täältä.

Teksti: Prisca Leclerc

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *