Syksyn paras askartelutuokio: kalenteri omista valokuvista

Syksyn paras askartelutuokio: kalenteri omista valokuvista

Ei ole aina helppoa pitää lukua päivämääristä, menoista ja hoidettavista asioista. Vaikka menoviidakossa kahlaajan avuksi on kehitetty monenlaisia elektronisia apuvälineitä, aika ei ole ajanut perinteisen kalenterin tai päivyrin ohi. Tiesitkö, että osoitteessa smartphoto.fi voit luoda oman kuvakalenterisi vaikka yhdeltä istumalta? Alla olevan vinkkilistan avulla syksyinen askertelutuokio onnistuu helposti ja nopeasti. 

Kalender med foto i träblock

Puinen kuvapäivyri toimii myös kauniina sisustuselementtinä.

1. Valitse kalenteri juuri sinun tarpeittesi mukaan
Miltä kotisi näyttää ja ketä siellä elää? Katsahda ympärillesi. Onko sinulla paljon vapaata seinäalaa? Onko sinulla suuri perhe, jonka jäsenten menot on syytä merkitä muistiin kaikkien nähtäväksi, tai onko sinun vaikea muistaa kaikkien läheisten syntymäpäiviä? Haluaisitko seinällesi koristeen, joka näyttää myös päivät ja kuukaudet? Smartphoton verkkosivuilta löydät laajan valikoiman kalentereita ja päivyreitä käytännöllisestä perhekalenterista eleganttiin keittiökalenteriin – edellisessä on runsaasti tilaa merkinnöille ja jälkimmäisessä pääosassa ovat upeat valokuvat. Valikoimassa on luonnollisesti myös klassinen seinäkalenterivaihtoehto, jonka voi tilata kolmessa eri koossa.

Väggalmanacka

Seinäkalenteri voi olla myös taulu.

2. Kun päätät kalenterin teeman, kuvien valinta on helpompaa
Kuvaamme nykyisin enemmän kuin koskaan. Matkapuhelimen kamera on aina valmiina ikuistamaan ohikiitävät hetket, mutta sen ansiosta kuvavalinnat on tehtävä suuresta kuvamäärästä. Työtä helpottaa, jos valitset ensin kalenterillesi yhden teeman. Alla on esimerkkejä hyväksi osoittautuneista kalenteriteemoista:

2.1 Perhekuvat
Omasta perheestä otetut kuvat on teemaklassikko. Kalenterin voi koota joko suosikkikuvista tai tiettynä kuukautena tai vuodenaikana otetuista kuvista – kalenteri on joka tapauksessa persoonallinen ja erinomainen lahja esimerkiksi isovanhemmille.

Almanacka med familjebilder

Valitse kalenteriin perheen ihanat tuokiokuvat.

2.2 Yksityiskohdat
Jos tavoittelet taiteellisempaa vaikutelmaa, kalenterin voi koota valokuvista, joihin on poimittu yksityiskohtia. Tällainen kalenteri on henkilökohtainen ilman perhealbumin tuntua. Voit myös tilata kaikki kalenterin kuvat samassa värisävyssä. Lopputulos on upea!

Almanacka med detaljbilder

Detaljikuvat tekevät kalenteristasi taiteellisemman.

2.3 Maisemat, eläimet ja luonto
Monien mielestä kauniit maisemat, pehmoiset kissanpennut ja luonnonilmiöt, kuten auringonlasku, ovat kauneinta mitä maailmassa on. Kaikki ne voi ikuistaa myös kalenteriin ja antaa lahjaksi itselle tai läheiselle. Tällaisen teeman ympärille koottua kalenteria voi rajata myös lisää; se voi esitellä vaikkapa vain kukkia, lintuja tai juuri sinun suosikkiaihettasi.

Almanacka med naturbilder

Kuva unikkopellosta on taideteos.

3. Valitse kotiisi sopiva tyyli
Onko sinun tyylisi shabby chic vai pastellivärit, uuden englannin tyyli vai pohjoismainen viileys? Smarthoton valikoimasta löytyy kalenterimalli monenlaiseen makuun. Kun olet valinnut haluamasi kalenterituotteen, klikkaa kuvan alla olevaa sinistä nappia ja koko mallivalikoima avautuu nähtäväksesi.

Almanacka design

Kaikki kalenterimallit voi tilata erilaisissa tyyleissä. Mikä on sinun suosikkisi?

Tyylin lisäksi voit vaikuttaa kalenterin ulkoasuun muutenkin. Onko kalenteriin esimerkiksi tarjolla enemmän kuin 12 kuvaa? Valitse silloin taittomalli, jossa yhdellä sivulla voi olla enemmän kuin yksi kuva. Voit myös muokata kuvia, kuten tehdä niistä yhdellä napinpainalluksella mustavalkoisia.

Du kan enkelt byta layout på en sida i din almanacka. Välj mellan 1, 2, 3 eller 4 bildytor.

Kalenterisivun ulkoasun muokkaaminen on helppoa. Sivulla voi olla jopa neljä kuvaa.

Psst: tiesitkö, että kalenterin ei tarvitse alkaa tammikuusta? Aloituskuukautta kysytään aina automaattisesti, kun ryhdyt luomaan uutta kalenteria. Kätevää, eikö vain?

Haluatko ryhtyä tekemään omaa kalenteria? Saat nyt kaikista Smartphoton kalentereista ja päivyreistä alennuksen. Hyödynnä tarjous yhdellä napinpainalluksella!

Muista hyvät hetket vuoden ympäri!

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tietää lisää kalenterin tekemisestä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka vastaa numerossa 019 42 52 169.

Hauskoja hetkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *