Neljä vinkkiä isänpäivään: näin teet koko päivästä juhlan

Neljä vinkkiä isänpäivään: näin teet koko päivästä juhlan

Isänpäivänä juhlitaan upeita isiä eikä heitä voi silloin hemmotella liikaa. Tee tämän vuoden merkkipäivästä ikimuistoinen neljän yksinkertaisen vinkin avulla. Niin oman isän kuin lastenkin isän juhlat voivat alkaa heti aamusta.

Fars dag

Tee tulevasta isänpäivästä ainutlaatuinen!

1. Aloita isän juhliminen aamulla
Isä aavistaa varmasti, että häntä huomioidaan isänpäivänä jollakin tavalla. Kokonaista juhlapäivää hän tuskin kuitenkaan osaa odottaa.

Voisiko isänpäivä olla isän ja lasten yhteinen päivä?

Päivä onnistuu takuuvarmasti, kun se rakennetaan isän ja lasten ympärille. Aloita isänpäivän viettäminen syntymäpäivien tapaan jo aamunkoitteessa. Kata aamiainen tarjottimelle, jolle on painettu kuva isästä yhdessä perheen kanssa, tai pue lapset t-paitoihin, joihin on painettu isää ilahduttava teksti. Se voi olla vaikkapa perinteinen ”Isä on paras” tai jotain persoonallista, jota juuri teidän perheenne isä arvostaa.

Bricka med foto

Kata isän aamianen kuvatarjottimelle.

T-shirt med foto

Isän kuva t-paidassa kertoo, kuka on ykkönen.

2. Valitse paras lahja
Isä ansaitsee parhaimman mahdollisen lahjan, ja isän silmissä ihaninta ovat tietysti hänen lapsensa. Siksi lahja, jossa on lasten kuva, saa aina hyvän vastaanoton. Sellaiset lahjat kuin kännykän suojakuori, avaimenperä ja kalvosinnapit seuraavat omistajaansa kaikkialle. Isommat lapset voivat myös tehdä itse omat muistamisensa. Piirtämisen ja askartelun lisäksi lapset voivat ottaa itse valokuvia ja antaa niitä isälle lahjaksi esimerkiksi julisteena. Kanvaasitaulu tai muu seinäkoriste, joka esittää päivänsankaria lasten kanssa, on aina hyvä idea.

Framkalla fina bilder till fars dag

Lasten luovuus pääsee kukkaan, kun annat heidän ottaa itse lahjaksi annettavan kuvan.

Mobilskal med foto

Kuvalla varustettu kännykän suojakuori on hyvä lahjaidea.

3. Ripauta taikapölyä
Suunnittele päivä niin, että perhe voi viettää sen yhdessä. Kalastuksesta pitävän isän kanssa voi mennä kalaan. (Jos jäätilanne sallii, kalastamisen voi vaihtaa pilkkimiseen tai luisteluun.) Teettepä mitä tahansa, ota mukaan kamera tai kännykkä, jossa on hyvä kamera. Perheen yhteisestä päivästä kannattaa nimittäin ottaa myös kuvamuistoja, joita voi hyödyntää myöhemmin ikuistamalla ne kehyksiin tai isälle joululahjaksi annettavaan kuvakirjaan.

Fiska med pappa på farsdag

Tehkää isänpäivänä yhdessä jotain, mistä isä varmasti pitää!

4. Huipenna juhlat yhteiseen ateriaan
Yhdessä vietetyn päivän päätteeksi isän voi antaa hengähtää hetken sohvalla. Silloin muu perhe pääsee valmistelemaan hänelle yllätyspäivällistä. Isommista lapsista on ruuanlaitossa ja kattamisessa paljon apua, ja pienemmät auttavat omien taitojensa mukaan – tärkeintä on, että kaikki pääsevät osallistumaan isän ilahduttamiseen. Persoonallinen kattaus tekee päivästä aivan erityisen. Mitä sankari pitäisi esimerkiksi siitä, että hänen lempioluensa etiketissä olisi hänen kuvansa? Lapset voivat myös laatia istumajärjestyksen ja merkitä paikat isän kuvalla varustetuilla koristetarroilla.

flasketikett med foto

Juhlista päivänsankaria henkilökohtaisella etiketillä.

 

napkinstickers_shoot_lifestyle3

Isänpäivän suunnittelu kannattaa aloittaa jo nyt!

Hyödynnä smartphoton tarjouksia, kun hankit isälle lahjoja ja muita yllätyksiä. Ostosmäärästä riippuen alennus voi olla jopa 40 prosenttia.

Klikkaa tästä, ja pääset lukemaan lisää tuotteista ja tarjouksista!

istock_000068517545_full

Paljon onnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *