Viime vuoden valokuvat kerralla kansiin

Viime vuoden valokuvat kerralla kansiin

Kokonaisen vuoden ajalta monella meistä kertyy suuri määrä valokuvia, jotka helposti jäävät laitteiden muistiin sellaisinaan. Kuvatiedostot vievät valtavasti tilaa, ja muistot vuoden varrelta painuvat bitteinä unholaan. Tärkeimmät hetket ansaitsevat arvoisensa säilytystavan, ja tähän tarpeeseen smartphoton kuvakirjat vastaavat.

smartphoto-blog-3-17-4

Digitaalisten valokuvien aikakaudella salamat räpsyvät ja kuvia otetaan enemmän suhteessa siihen aikaan, kun käytössämme olivat ainoastaan filmikamerat. Muistikortit, kovalevyt ja pilvipalvelut täyttyvät karsimattomista ja läpikäymättömistä massoista kuvamuistoja. Kuvien järjestäminen kansioihin tuntuu työläältä, kun kappalemäärä huimaa jo päätä. Mistä siis apua urakkaan?

smartphoto-blog-3-17-2

Muistot talteen ja helposti selattaviksi

Valokuvakirjojen teettäminen on helppo tapa lajitella kuvapaljous ja poimia esille menneen vuoden hetkistä ne tärkeimmät. Kun työhön ryhtyy smartphoton palvelussa, ei siihen loppujen lopuksi kulu paljoakaan aikaa. Jos päivässä ei ole kuin hetki aikaa kuvien organisointiin, voit tallentaa kesken jääneen kirjan ja jatkaa projektia sitten, kun taas ehdit. Smartphoto on myös miettinyt puolestasi valmiita pohjia ja taittomalleja, joita on helppo käyttää.

Alkuvuosi on otollista aikaa edeltävän vuoden kuvien lajittelulle ja kuvakirjojen teettämiselle. Menneen vuoden tapahtumiin on tullut perspektiiviä, joten kuvat on helppo käydä läpi ja valita ne oleellisimmat. Kuvakirjaa koostaessa tulee karsittua tuplakuvat ja vahinkolaukaukset, ja tällöin säilytystilaa vapautuu uusille muistoille. Jos säilytät digikuviasi ainoastaan puhelimen muistissa tai kameran muistikortilla, suosittelemme varmuuskopiointia. Jo mainitut ulkoiset kovalevyt ja pilvipalvelut ovat käteviä käyttää, ja niihin mahtuu talteen kuvakirjojen ulkopuolelle jäävä muistojen arkisto.

smartphoto-blog-3-17-3

Miten se tapahtuu?

Smartphoton valokuvakirjan taitto-ohjelmalla kuvat saa nopeasti järjestettyä kansioon oikeaan järjestykseen. Voit joko käyttää valmista mallia, jolloin tehtäväksesi jää vain kuvien lataaminen smartphotoon ja niiden järjestyksen miettiminen. Jokaisessa valkokuvakirjamallissa on valittavana erilaisia valmiita tyylejä ja teemoja. Voit halutessasi käyttää kirjan tekoon myös hieman enemmän aikaa ja luovuutta valitsemalla taustoja, tekstejä ja kuvitusta kirjan personoimiseen. Silloin valitset ”oma design” -mallin, valittuasi ensin kirjan muodon ja kansityypin. Smartphoton kuvakirjoja saa jopa 100-sivuisina, joten koko vuoden kuvat mahtuvat kirjaan hienosti.

smartphoto-blog-3-17-5

Kirjoja löytyy kolmessa eri koossa ja kolmessa eri muodossa. Sidontojakin on niin ikään kolme: Spiraalisidonta, Lay flat-sidonta, joka sisältyy maksutta kovakantisiin kirjoihin sekä liimasidonta. Sidonnat sisältyvät aina tiettyihin kuvakirjamalleihin.

Näistä linkeistä pääset suoraan erityyppisiin valokuvakirjoihin ja valitsemaan juuri sinulle sopivimman kuvakirja-tyypin:

  • Edullinen spiraalivalokuvakirja esimerkiksi juhlan tai lomamatkan ikuistamiseksi.
  • Suuri pehmeäkantinen valokuvakirja on sidottu korkealaatuisella liimasidonnalla ja sen voi laajentaa jopa 100-sivuiseksi.
  • Kovakantinen valokuvakirja tallentaa kuvasi arvoisiinsa kansiin. Kovakantinen kirja soveltuu vaikkapa lahjaksi tai sukupolvien ajaksi tarkoitettuun kuvien säilyttämiseen. Myös tämän kirjan voi laajentaa jopa 100-sivuiseksi albumiksi.

Kaikki kuvakirjat löytyvät tämän linkin takaa, ja aloittamaan pääset tästä.

Hyviä hetkiä vuoden 2016 muistojen parissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *