Tee ystävänpäivästä erityinen

Tee ystävänpäivästä erityinen

Tee ystävänpäivästä erityinen ja yllätä ystävä ainutlaatuisella lahjalla. Mutta mikä tuo lahja voisi olla? Entä jos eläisitte ihanat yhteiset muistonne uudelleen? Ilahduta siis ystävää vaikkapa kuvakollaasilla, kuvakirjalla tai kuvallisella kännykänkuorella. Kokosimme avuksesi neljä vinkkiä.

Alla hjärtans dag

Ystävänpäivä on myös rakkauden juhla.

1. Ystävänpäivästä – sano se kortein!

Arjessa jää usein sanomatta, kuinka paljon arvostat kumppaniasi ja muita läheisiäsi. Ystävänpäivä onkin juuri oikea päivä näyttää rakkaimmillesi, kuinka paljon he sinulle merkitsevät. Luo persoonallinen kortti, jonka kuvassa olette yhdessä, ja kirjoita korttiin, mitä heitä kohtaan tunnet. Vinkki: kun valitset Smartphoton sivuilla kuvakorttia tehdessäsi tapahtuma-pudotusvalikosta vaihtoehdon ”Rakastan sinua”, saat automaattisesti näkyviin kaikki ystävänpäiväkortit. Sinulle jää vain valinta!

2. Monen kuvan muisto ystävälle

Anna ystävälle trendikäs kuvajuliste, joka palauttaa mieliin monta yhteistä hetkeä. Kuvajulisteita on saatavana useassa eri koossa 30 x 20 -koosta 90 x 60 -kokoon sekä kolmessa eri formaatissa. Tiesitkö, että kuvakollaasin voi tulostaa myös muulle kuin valokuvapaperille – voit tilata sen myös canvas-tauluna, akryylilasitauluna tai muuna seinäkoristeena. Löydät kaikki materiaalit ja vaihtoehdot täältä.

Alla hjärtans dag

Myös isovanhemmat ilahtuvat ystävänpäivälahjasta.

3. Ystävänpäivästä – yhteiset kuvat kirjaksi

Sinulle on varmasti kertynyt vuosien mittaan paljon kuvia sinusta ja ystävästäsi. Niiden läpikäyminen ja parhaiden kuvien valinta vie hiukan aikaa, mutta lopputuloksena on ainutlaatuinen lahja. Pieni vaivanäkö myös kertoo läheiselle ihmiselle, kuinka paljon hän sinulle merkitsee. Kuka ei rakastuisi laadukkaaseen kuvakirjaan, jonka sisällä on omia muistoja? Myös kuvakirjoja on saatavana monessa eri koossa ja mallissa. Vinkki: Valitse kirja, jonka kanteen voi tulostaa kuvan.

4. Muisto, joka kulkee mukana

Oletko jo tutustunut Smartphoton kuvalahjat-tuotteisiin? Ne antavat mahdollisuuden lahjaan, joka kulkee aina saajansa mukana. Kännykän suojakuoreen voi painaa niin yhden kuin useammankin kuvan. Muita suosikkeja tässä kategoriassa ovat kuvallinen avaimenperä, valokuvapalapelikuvamuki sekä uudet pelikorttimme.

Vuonna 2018 ystävänpäivää vietetään keskiviikkona – ja päivämäärähän on tuttu 14. helmikuuta. Tilaa kuvalahjat hyvissä ajoin eli viimeistään 1.2., jotta ehdit saada ne itsellesi ennen juhlapäivää. Tarkat tiedot toimitusajoista löydät täältä.

Alla hjärtans dag

Kuka on sinun Valentinuksesi?

 

Tartu toimeen ja näytä lämpimät tunteesi rakkaillesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *