VIDEO DIY – Näin teet ilmoitustaulun kuvallisesta canvaksesta!

VIDEO DIY – Näin teet ilmoitustaulun kuvallisesta canvaksesta!

Luo oma ilmoitustaulu kotitoimistoon, keittiöön tai eteiseen! Olemme luoneet erittäin hauskan DIY:n: näin voit uudelleenkäyttää vanhaa canvastaulua, johon olet kyllästynyt ja muuttaa se ilmoitustauluksi. Tarvitset vain korkkia ja siistin kankaan, jonka jälkeen voit alkaa täyttämään ilmoitustaulua hienoilla asioilla! Katso DIY-videomme tai lue koko vaiheittainen opas tästä blogipostauksesta. DIY:n jälkeen löydät paljon upeita vinkkejä kauniista asioista, joilla voit täyttää ilmoitustaulun – lue siis postauksen loppuun asti!

https://youtu.be/YWWY4yBECl4

Sinä tarvitset:

  • Canvastaulun, johon olet kyllästynyt
  • Korkkiarkin
  • Pala kangasta
  • Nitojan
  • Liimapistoolin
  • Klipsejä (Ripustaaksesi asioita ilmoitustaululle)
  • Nastoja (Ripustaaksesi asioita ilmoitustaululle)

Tee näin:

1. Liimaa korkki canvastauluun

Aloita liimaamalla korkki kiinni canvastauluun. Korkki helpottaa kiinnittämään asioita ilmoitustaululle. Käytä mielellään liimapistoolia, jotta korkki kiinnittyy kunnolla. Kiinnitä useampi kerros korkkia, jos haluat ilmoitustauluun lisää jämäkkyyttä.

2. Nido kangas

Seuraavaksi on aika kiinnittää kangas tauluun. Varmista, että kangas on silitetty hyvin, jotta saat paremman lopputuloksen. Taita kangas taulun yli ja nido kangas nitojalla canvastaulun takapuolen puurunkoon, johon canvas on venytetty.

3. Ripusta ilmoitustaulu

Nyt ilmoitustaulu on valmis ripustettavaksi. Tämä on täydellinen tapa järjestää tärkeitä papereita tai ripustaa parhaat muistot! Taulusta tulee helposti myös huoneen tyylikäs yksityiskohta.

4. Täytä taulusi ihanilla tavaroilla!

Nyt on enää hauskin vaihe jäljellä. Koristele ilmoitustaulusi kauniilla asioilla. Me päätimme koristella ilmoitustaulun kauniilla muistoilla, jotka on painettu monin eri tavoin – kaikkea mukavista valokuvakorteista (ripusta myös kirjekuori – täydellinen tapa säästää kuitit), kuvaliuskoihin ja mukaviin printteihin erikokoisina.

Koristele ilmoitustaulua:

Paras on se, että voit muuttaa ilmoitustaulun ulkoasua niin usein kuin haluat. Vaihda vain valitsemasi valokuvat ja taulu saa uuden ilmeen!

Onnea matkaan!

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.