Kevään upeimmat seinäkoristeet piristämään asuntoa ja kotonaoloa

Kevään upeimmat seinäkoristeet piristämään asuntoa ja kotonaoloa

Nyt kun olemme kotona enemmän kuin koskaan, asunto saattaa tuntua tylsältä ja ahtaalta. Koti ei ehkä enää olekaan se viihtyisä paikka, jota ennen on ollut, vaan siitä on tullut sinun henkilökohtainen toimisto/päiväkoti/ravintola/*joka paikan höylä*. Tai ehkä olet vain muuten tylsistynyt kotiisi pitkän pimeän talven jälkeen, ja kaipaat uudistusta. 

Olipa syy mikä tahansa, nyt on mahtava aika piristää seiniä ja saada kotiin uutta luonnetta! Joten tässä tulee muutama esimerkki tuotteista, jotka saavat sinun varmasti taas nauttimaan asunnostasi tai talostasi ja hyväksymään kotonaoloa.   

Tee taulu parhaista matkamuistoista

Kun nyt ei ole oikea hetki matkustaa, voi olla hyvä idea tuoda muistot menneistä matkoista takaisin. Tee julisteet tai taulut parhaista matkamuistoistasi, ja varmasti piristyt jopa silloin, kun alat miettimään kesän peruutettua reissua. Puisesta paneelitaulusta tulee tyylikäs lisäys sisustukseen ja varma katseenvangitsija. Tai miksei tehdä valokuvanaru reissumuistoistasi? Tällaiseen naruun sopii erityisesti Supreme Flex kuvat, jotka kiinnität helposti esimerkiksi pyykinpojilla. Kuvat ovat saatavana sekä kiiltoisina että mattapintaisina.  

Tuo palaa luontoa sisään

Jos olisit mieluummin ulkona nyt kun kevät on saapunut, kukat kukkivat, ja aurinkokin näkyy usein,  (ja tietysti olisit), hyvä vaihtoehto on tuoda ulkomaailma seinillesi. Luontokuvat tuovat raikkaan ilmeen huoneisiisi, tulipa päivittäinen kävely otettua vai ei. Valitse vaikka rentouttavia maisemakuvia ja tee niistä panorama suurennoksia, tai tee näyttävä valokuvaseinä canvas-tauluilla lähikuvista lempikasveistasi tai kukistasi. 

Muista rakkaasi

Voi tuntua vaikealta, kun sukulaisia ja ystäviä ei pääse tapaamaan yhtä usein kuin muuten. Kaipuuta voi toki lievittää jonkin verran kuvilla yhteisistä hetkistänne. Valitse parhaat kuvat isovanhemmista, serkuista, ystävistä, lapsenlapsista tai vaikka työtovereista ja tee niistä viileän upeaa seinätaidetta painattamalla kuvat metallitauluille.

Smartphoton valikoimasta löydät tietysti monta muuta juliste- ja seinäkoristeluvaihtoehtoa, saatavana monissa eri koossa ja muodossa. Voit valita mitkä tahansa kuvat ja yhdistää niitä erilaisiin pintamateriaaleihin. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat!    

Joten anna kevään ja ilon muuttaa kotiisi ja yritä nauttia tästä kummallisesta ajasta. Toivomme, että saat näillä vinkeillä uutta inspiraatiota ja halua viihtyä kotona vielä vähän aikaa!  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.