Äitienpäivälahja – 7 persoonallista lahjaideaa Smartphotolta

Äitienpäivälahja – 7 persoonallista lahjaideaa Smartphotolta

Me Smartphotolla olemme koonneet parhaat ideat äitienpäivälahjoja varten – täältä löydät paljon inspiraatiota miten voit hemmotella äitisi persoonallisella ja luovalla lahjalla, ja tätä lahjaa ei varmasti löydy äidiltä vielä.

Tee äitienpäivästä erikoinen tänä vuonna

Kerran vuodessa meidän äitimme ansaitsevat erikoisen kiitoksen – nimittäin äitienpäivänä, mutta mitä hänelle voisi antaa äitienpäivälahjaksi? Täältä saat meidän parhaat vinkit persoonallisiin lahjoihin jotka varmasti ilahduttavat äitiäsi:

1. Kuvakortit – lisäys klassiseen äitienpäivälahjaan

Äitienpäivälahja

Pidätkö enemmän klassisista äitienpäivälahjoista kuten kukista ja suklaasta, voit silloin tehdä siitä jotain vähän “ekstraa”, ilman että sen pitäisi olla kallista. Smartphoto antaa sinulle mahdollisuuden
designata omia kuvakortteja valokuvista yhdessä äitisi kanssa. Valitset myös värin ja saat samalla mahdollisuuden kirjoittaa persoonallisen tervehdyksen korttiin.

Meidän kuvakortit tekevät klassisista äitienpäivälahjoista ihanat.

2. Juliste ripustimella – persoonallista taidetta kotiin

Äitienpäivälahja

Oletteko äskettäin viettäneet lomaa yhdessä? Oletko ottanut täydellisen kuvan kameralla, tai onko sinulla ihana perhekuva jossain? Smartphotolla on helppo tehdä omia julisteita ja ne ovat yksi meidän suosituimpia äitienpäivälahjoja – persoonallinen lahja, jota äitisi voi ihailla joka päivä ja joka varmasti tuo iloa elämään.

Vinkki: Perhekuvat ovat aina pop. Ota sisaruksista hyvä kuva, designaa oma juliste smartphotolla ja laita se hienoon kehykseen – se on varma kortti äitienpäivälahjaksi.

Tee oma juliste tästä: Tee oma juliste

3. Hienoja kuvamagneetteja – koristeita jääkaapin oveen

Äitienpäivälahja

Smartphotolla pääset pitkälle pienelläkin budjetilla. Meillä on paljon pieniä äitienpäivälahjoja, esimerkiksi meidän suositut kuvamagneetit, jotka sinä itse designaat. Koristelet ne itse tekstillä, väreillä ja kuvilla perheestä. Jos kaipaat inspiraatiota magneetteihin, olemme luoneet erikoisnumeron äitienpäivän kunniaksi – täällä ne ovat koristeltu valmiiksi ihanilla äiti-sitaateilla, joten ainoa asia mitä sinun pitää tehdä on liittää niihin kuvasi. Katso meidän äitienpäivä kuvamagneetit tästä.

4. Persoonallinen kotelo tietokoneelle tai tabletille – Uutuus Smartphotolla

Äitienpäivälahja

Onko äitienpäivälahjasi käytännöllinen – ei ainoastaan koriste, mutta tavara jolle tulee myös käyttöä? Silloin on täydellistä designata oma persoonallinen kotelo ja antaa se äitienpäivälahjaksi.

Ehkä äidilläsi on jotain, jota hän rakastaa – joku väri, vuodenaika tai ehkä koira? Sinulla on nyt mahdollisuus koristella kotelo äitisi lempiasialla jotta se ilahduttaa aina kun hän käyttää tietokonetta tai tablettia.

5. Tee oma kuvakirja – äitienpäivän bestseller

Äitienpäivälahja

Melkein kaikki valokuvat päätyvät tietokoneelle josta niitä ei koskaan katsella – ja se on harmillista koska meillä kaikilla on hienoja kuvia joita voisi tuoda esille enemmän. Ne voivat olla kuvia synttäreiltä, kesämökillä hengailusta tai etelänmatkasta. Kun teet oman kuvakirjan tuot esille kaikki muistot uudelleen – ja se on kaikille koskettava ja persoonallinen äitienpäivälahja. Se näyttää huolenpitoa koska se on luotu itse, ja samalla on ihanaa käydä läpi koko perheen yhteisiä muistoja.

Haluatko luoda kuvakirjan äitienpäivälahjaksi? Aloita tästä: kuvakirja.

6. Persoonallinen lumisadepallo – ihana koriste kerääjälle

Äitienpäivälahja

Jotkut äidit vaan RAKASTAVAT koristeita. Jos äitisi on yksi niistä, silloin persoonallinen koriste on täydellinen äitienpäivälahja.

Smartphoton tuotevalikoimasta löytyy paljon pieniä, hauskoja lahjoja, mutta lumisadepallo on kokoelman uutuus – ja se on otettu vastaan hyvin mielin. Kun designaat oman lumisadepallon sydämillä, saat valita minkä kuvan laitat sen sisään – se voi olla kuva sinusta ja äidistäsi, sinusta ja sisaruksistasi tai vanhemmista. Valitset sitten minkä kuvan tahansa, niin lumisadepallo tuo varmasti paljon iloa äidillesi!

7. Tee-tai kahvinystävälle – persoonallinen muki

Äitienpäivälahja

Meidän hienon mukin löydät nyt uusista, naisellisista väreistä – täydellinen äitienpäivälahjaksi. Kun luot mukin smartphotolla, valitset itse mikä kuva painetaan mukiin ja jos siihen lisätään suloinen teksti – sen valitset vain sinä. Persoonallinen muki on hieno äitienpäivälahja, jonka äitisi voi ottaa mukaan esimerkiksi työpaikalle.

Kaipaatko vielä lahjaideoita äitienpäivään niin vilkaise meidän suurta valikoimaa persoonallisista lahjoista – meiltä löydät jotain joka äidin makuun.

Toivottavasti löydät täydellisen äitienpäivälahjan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *