Katsaus vanhaan vuoteen kuvien avulla

Katsaus vanhaan vuoteen kuvien avulla

Uusi vuosi mahdollisuuksineen on alkanut. Ennen kuin heittäydyt siihen täysillä, pysähdy vielä hetkeksi nauttimaan päättyneestä vuodesta ja sen kohokohdista. Olipa vuotesi sitten täynnä tapahtumia tai rauhallinen – muistosi ovat säästämisen arvoisia. Tiivistä vuosi julistekollaasiin tai seinäkoristeeseen tai tilaa kuvapäivyri tai peräti vuosikirjana toimiva kuvakirja. Kokosimme yhteen parhaat vinkkimme siitä, miten voit helposti ja kauniisti esitellä vuoden 2016 parhaita kuviasi. 

Framkalla dina bästa bilder

Mikä oli vuoden 2016 paras hetki?

1. Julistekollaasin vuosi

Nyt on oikea aika tehdä kollaasi eli kooste vuoden parhaista hetkistä. Valitse suosikkikuvasi ja tilaa niistä kaunis seinäkoriste. smartphoton valikoimassa on useita erilaisia kollaasivaihtoehtoja, ja voit myös luoda kokonaan oman mallisi. Nämä ovat meidän suosikkejamme:

framkalla dina bilder som ett kollage

Tässä on vain osa Smartphoton julistekollaasivaihtoehdoista.

Valitse malli sen perusteella, kuinka monta kuvaa haluat kollaasiin. Kollaasin voi myös painattaa erilaisille materiaaleille. Valinta kannattaa tehdä sen perusteella, millaista vaikutelmaa julisteella tavoittelet.

smartphoton suosikit:

 • Valokuvajuliste
  Valokuvajuliste on tulostettu laadukkaalle valokuvapaperille. Kiinnitä se koristeteipillä seinään tai laita se kehyksiin. Luo valokuvajuliste täällä.
 • Julistetaulu
  Julistetaulussa on matta kuvapinta ja vankka rakenne: kahden synteettisen levyn välissä on kovaa vaahtoa. Julistetaulu ei kaipaa erillisiä kehyksiä – sen voi kiinnittää suoraan seinään taulun mukana tulevia ohjeita noudattaen. Luo julistetaulu täällä.
 • Canvas-taulu
  Canvas-taulussa kuva tulostetaan kankaalle, joka on pingotettu puukehyksen ympärille. Canvas-taulun pinta antaa kuvallesi erilaisen, vähemmän hohtavan ilmeen kuin juliste tai julistetaulu. Sen etuna on värikylläisyys, jota on vaikea saavuttaa tavallisella valokuvapaperilla.  Luo canvas-taulu täällä.
 • Akryylilasitaulu
  Kuvan tulostaminen akryylilasille saa aikaan erittäin kiiltävän vaikutelman, kirkkaat värit ja voimakkaan syvyysvaikutelman. Monet galleriat ja museot teettävätkin kuvia juuri tällä menetelmällä. Kuva painetaan kuusi millimetriä paksulle akryylilasille ja ripustetaan seinälle tuotteen mukana seuraavia ohjeita noudattaen. Luo akryylilasitaulu täällä.
 • Alumiinitaulu
  Kuvasi tulostetaan kaksi millimetriä paksulle alumiinilevylle. Levy saa ensin kirkkaanvalkoisen pohjamaalikerroksen, jonka päälle varsinainen kuva tulostetaan. Lopputuloksena on vaikuttava mattakuva, jossa valokuvasi valkoiset kohdat loistavat kirkkaana. Luo alumiinitaulu täällä.
Framkalla dina upplevelser från 2016

Kerää vuoden kuvaparhaimmisto kuvakalenteriin.

2. Kuvakalenteri – uusi kuva joka kuukausi

Haluaisitko nähdä uuden kuvamuiston joka kuukausi? Luo silloin kalenteri tai päivyri, joka yhdistää menneen vuoden hyvät tuokiot ja kuluvan vuoden menot ja tapahtumat. Valitse kalenteri omien tarpeidesi mukaan. smartphoton valikoimassa on paljon eri vaihtoehtoja. Psst… Onko perheessäsi tarvetta koota kaikkien menot yhteen paikkaan? Teetä silloin perhekalenteri, jossa on oma sarake jokaiselle perheenjäsenelle.

almanackor_fi

3. Kuvakirja voi olla myös vuosikirja

Vinkkaamme lopuksi perinteisestä kuvakirjasta. Kuvien valitseminen ja kirjan kokoaminen vie vähän aikaa, mutta lopputulos on sen arvoinen: kuvakirja on periaatteessa ikuinen. Vuosi 2016 saattaa olla vielä nyt kirkkaana muistissasi, mutta kun vuodet vierivät, ne myös sekoittuvat ja yksityiskohdat unohtuvat. Jos kokoat kuvakirjan yhtenä vuonna otetuista kuvistasi, tuloksena on vuosikirja. Tutustu smartphoton koko kuvakirjavalikoimaan täällä.

Skapa en fotobok

Kokoa vuoden 2016 parhaista kuvista vuosikirja.

On yhteenvedon aika. Luotpa parhaista valokuvistasi mitä tahansa, hetket, joista ne kertovat, ovat säästämisen arvoisia. Tärkeintä on, etteivät hienot kuvasi jää digimuotoon vaan ne saavat uuden elämän.

Voit teettää nyt kuvatuotteita alennettuun hintaan. Hyödynnä smartphoton talvikampanja – saat kuvakirjoista ja seinäkoristeista 25 prosentin alennuksen.

2017_winter_fi_ls

Hyviä hetkiä kuvien parissa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *