Kaunis koti rauhoittaa jouluun

Kaunis koti rauhoittaa jouluun

Talvi on kotiin käpertymisen aikaa. Ulkona on pimeää ja kylmää, mutta onneksi joulun järjestelyt kutkuttavat mielessä. Nyt onkin paras hetki sisustaa kotia jouluun ja alkaneeseen talveen.

Kodin sisustamisen ei tarvitse olla monimutkaista, vaan pienempikin panostus riittää. Pienetkin yksityiskohdat tuovat kotiin joulun tunnelmaa ja kodikkuutta. Vaihtelu piristää aina. Vai miltä kuulostaisi ihanan mausteinen glögi itse suunnitelluista persoonallisista glögimukeista? Tai pehmeät tyynyt, joihin on painettu parhaat joulumuistosi?

Mitäpä jos sen sijaan, että kiertelisit kaupoissa hankkien samoja sisustusesineitä kuin kaikki muutkin, suunnittelisitkin itse täysin uniikit sisutustekstiilit ja -esineet? Smartphoton sivustolla voit suunnitella persoonalliset tyynyt, taulut ja muut koriste-esineet omista suosikkikuvistasi tai sommitella niihin hauskoja sitaatteja. Kaikki on tehty mahdollisimman vaivattomaksi sinua varten.

Talvisia sitaatteja

Jos kiinnostuit sitaateista ja teksteistä, tässä ohjeistus niiden käyttämiseen tuotteisiisi. Sitaatit voit suunnitella valmiiksi tekstinkäsittelyohjelmalla. Voit valita haluamasi fontit ja värit ja sommitella tekstiä haluamallasi tavalla. Ota tekemästäsi tiedostosta kuvakaappaus tietokoneella tai mobiililaitteella, ja käytä kuvakaappausta tuotteissa valokuvan tapaan. Muista jättää tekstin ympärille tarpeeksi tyhjää tilaa, jotta se muokkautuu kauniisti erimuotoisiin tuotteisiin.

JOULU, NOEL, CHRISTMAS, JUL, NAVIDAD, NATALE, XMAS, JOELFEEST
Tuiki, tuiki tähtönen
Lumihiutaleet — jokainen on erityinen omalla tavallaan
It’s too cold outside so stay inside.
Jingle all the way
You don’t hear it, you feel it, you know it, you believe it
Be merry!
Let it snow

Ideoita kodin sisustamiseen

Smartphoton jouluteemat. Jotta jouluaiheisten koristeiden luominen olisi entistä helpompaa, Smartphoto on koonnut valmiiksi muutaman viehättävän jouluteeman. Niiden kautta pystyt kätevästi tilamaan useita tuotteita valitsemallasi teemalla ja kuvilla, esimerkiksi kortteja, mukeja, pakettitarroja,  lahjarasioita ja aterinkuoria kattaukseen.

Tyynyt ovat mainioita sisustusartikkeleita siinä mielessä, että ne tuovat helposti uutta ilmettä olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen ja ne saa helposti vaihdettua toisiin sesongin päättyessä. Smartphotolta löydät monenlaisia tyynyjä: suloisia sydämenmuotoisia, isoja tai pitkänmallisia. Voit tilata myös pelkät tyynynpäälliset.

Canvastaulut koristavat talvikodin seiniä. Kankaiset taulut ovat erityisen kauniita, koska kuvat ja värit toistuvat niissä kauniisti ja materiaalinsa ansiosta ne tuovat talvikotiin kaivattua lämmintä tunnelmaa. Jaettu canvastaulu on näyttävä sisutuselementti suurempaan tilaan.

Kuvagalleria eli neljän kuvan sarja luo kauniin ja yhtenäisen kokonaisuuden. Tästä mallista on saatavilla erilaisia kokoonpanoja ja kokoja ja se antaa luovuudelle tilaa.

Smartphoton joulukuusenpallot ovat keraamisia ja niiden kylkeen on varattu paikka kuvallesi. Pallot ovat joulukuusen lisäksi hauska idea paketoimiseen ja lapsille voi suunnitella omat pallot lastenhuoneen koristeeksi.

Persoonalliset joulukoristeet kruunaavat kattauksen

Joulupöydän somisteet voi suunnitella etukäteen ja Smartphoton avulla koristelet joulupöydästäsi yhtenäisen ja persoonallisen. Pienillä yksityiskohdilla saa helposti rakennettua joulutunnelman ilman, että kaikki verhoista astioihin pitää vaihtaa.

Ihanat glögimukitKyllähän glögi maistuu parhaalta omista, itse suunnitelluista nimikkomukeista. Smartphotolla on monta designia, joista voi valita oman tyylinsä ja kirjoittaa omavalintaisen tekstin kaiverrusta varten.

Lasinaluset, esimerkiksi glögilasien alle, ovat hauska yksityiskohta kattauksessa.

Ruokailuvälinekirjekuori tuo kattaukseen juhlan tuntua.

Koristetarroilla voit koristella servetit, lasit ja käyttää niitä myös paketoimiseen.

Tarjoilukulhokin saa kylkeensä jouluisia kuvia. Viisitoista senttiä läpimitaltaan oleva kulho somistaa pöytää koko joulun ajan.

Kauniit metallirasiat, joihin voi piilottaa marmeladit, pähkinät ja konvehdit, sopivat loistavasti myös joululahjoiksi. Rasioita saa pyöreinä, suorakulmanmuotoisina tai sydämenmuotoisina.

Joulupöydän kattausta suunnitellessa löydät kaikki Smartphoton pöytäkoristeideat kootusti täältä.

Smartphoton väki toivottaa tunnelmallista alkavaa joulukuuta ja ihanaa joulunodotusta!

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *