Tee joulukortit omista kuvista

Tee joulukortit omista kuvista

Ammattimaisen hienojen joulukorttien tekeminen on yllättävän helppoa. Alkuun päästäksesi tarvitset vain (digi)kuvan ja nettiyhteyden. Koko prosessi tapahtuu netissä, vaikka kännykälläsi. Lue alta yksityiskohtaiset ohjeet, joilla joulukortit onnistuvat varmasti!

Kaikki alkaa kuvasta

joulukortti

Kuvan valitseminen on ehkä hankalin homma joulukorttien teossa. Hyvä valintaperuste on suosia kuvia, jotka heijastavat kuvattavan persoonaa, oli siinä sitten yksi tai useampi perheenjäsen tai vaikka lemmikkikissa.

Teknisesti täydellisen kuvan etsimiseen ei tarvitse tuhlata aikaa, vaan pyrkiä ennemminkin löytämään kuva, joka saa hymyn vastaanottajan huulille. Pelleileekö lapsesi koko ajan? Vai onko hän ennemminkin vakavaa sorttia? Valitse kuva, joka näyttää hänet juuri sellaisena kuin hän on.

joulukortti

Seuraava askel: kortin koon ja ulkoasun valinta

joulukortti

Kun oikea kuva on löytynyt, pääset valitsemaan siihen sopivan koon ja ulkoasun. Jos lähetät suuren määrän joulukortteja, Klassinen Kuvakortti on edullisin vaihtoehto. Ne maksavat vain 0,71 € kappaleelta (jos tilaat yli 10 kappaletta), ja voit valita vaaka- tai pystysuuntaisen mallin. Hieman arvokkaampi vaihtoehto on Taitekortti, tai jos haluat todella panostaa joulukortteihin tänä vuonna, voit valita Neliökortin tai Panoraamakortin.

Mikä on sinun joulutyylisi?

joulukortti

Onko perinteinen malli sinun valintasi jouluna 2017? Vai miellyttääkö moderni muotokieli tai ehkä retrotyyli sittenkin enemmän? Smartphoton yli sadasta jouludesignista löytyy varmasti mieleinen joka makuun, hennon hempeistä selkeän graafisiin vaihtoehtoihin. Tämän vuoden uutuuksia ovat aaltoreunaiset kortit (kuvassa yllä).

Tässä hieman maistiaisia vuoden 2017 malleista:

Iskikö valinnanvaikeus?

Korttimalleissa on suorastaan runsaudenpulaa, mutta valintaa helpottaa, kun pidät lähtökohtana omaa kuvaasi ja valitset kortin ulkoasun siihen sopivaksi. Tai jos jo kuvan valinta tuottaa tuskaa, valitse Tältä valintaikkuna näyttää:

Kuvakortit

Pudotusvalikoista voit rajata valikoiman mieleiseksesi, vaikkapa vain tietyn värisiin korttimalleihin. Voit vaikka valita nähdäksesi pelkästään Klassiset vaakasuuntaiset kuvakortit kullanvärisinä.

Ei kai tekstin täydy olla englanniksi?

Smartphoton asiakaspalvelusta kysytään usein, pitääkö kortin tekstin olla englantia. Vastaus on tietenkin ei. Kortin esimerkkiteksti on juuri sitä: pelkkä esimerkki. Kun olet valinnut korttiin haluamasi mallin, voit kirjoittaa esimerkkitekstin tilalle oman tervehdyksesi. (On tosin pari poikkeusta, joissa teksti on osa designia eikä sitä voi vaihtaa.) Tässä näet, miltä kortti näyttää smartphoton sivulla ja miltä muokkaustilassa:

Kuvakortit

Muista oma teksti myös kortin taakse!

Vinkki! Monet Klassisen Kuvakortin tilaajat eivät tule hyödyntäneeksi kortin takasivua, vaikka siellä on paljon tilaa omalle tervehdykselle. Designin valittuasi ja muokkaustilassa ollessasi voit vaihdella näkymää kortin etu- ja takasivun välillä klikkaamalla näytön oikeassa reunassa olevia ikoneita. Ellet kirjoita takasivulle mitään, se jää tyhjäksi.

Kuvakortit


Loppusilaukseksi ripaus ylellisyyttä

Viimeiseksi voit lisätä korttiisi luonnetta vaihtamalla standardipaperin säteilevään tai mattapintaiseen:

  • Kaksipuolinen, korkealaatuinen säteilevä paperi 300 g
  • Korkealaatuinen mattatekstuuripaperi 300 g

Lisäsäväyksen antaa myös värillinen kirjekuori. Valkoinen kuori sisältyy kortin hintaan, mutta sen voi vaihtaa värikkääseen 0,25 €:n hintaan. Värit ovat:

  • Vihreä
  • Sininen
  • Tummanpunainen
  • Laventeli
  • Ruskea
  • Musta

Kaikki nämä valinnat pääset tekemään, kun olet suunnitellut korttisi valmiiksi.

Vinkki: Haluatko joulukorttisi erottuvan muista jo ennen avaamista? Korista kuori siis omalla Kirjekuoritarralla.

joulukortti

Tässä vielä videomuodossa ohje korttien luomiseen:

Joulukampanja on täydessä vauhdissa!
Käy katsomassa tarjoukset sivulta smartphoto.fi/joululahjavinkit.

Kuvakortit

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *