Kesän parhaat lähireissuideat

Kesän parhaat lähireissuideat

Menikö kesän suunnitelmat uusiksi? Ei hätää!

Tämänhetkinen tilanne on luonut ainutlaatuisen mahdollisuuden tutkia lähireissujen parhaita puolia, ja kotimaassahan on uskomattoman paljon nähtävää ja koettavaa. Miksi lähteä kauas lomailemaan varsinkin nyt, kun kesä on kauneimmillaan, ja lämpöä ja valoa riittää. 

Olemme tähän postaukseen koonneet parhaat lähireissuideat lomaa varten. Ja muista, joskus päiviä  ei tarvitse suunnitella ollenkaan, sillä parhaat muistot saattavat syntyä spontaanisella päiväretkellä. 

Lähde päiväretkelle pyörällä

Ota kartta esiin ja valitse retkikohde sopivalla etäisyydellä kodistanne. Muista, että pitää jaksaa pyöräillä edestakaisin. Ehkä löydätte kohteen missä ette ole vielä käyneet, pienempi järvi, puisto tai metsänreuna. Tärkeintä ei ole retkikohde, vaan pyöräilymatka ja tietysti maukkaat eväät, jotka odottavat repussa. Pakkaa mukaan täytetyt voileivät suloisessa eväsrasiassa, ja täytä metallinen vesipullo jääkylmällä mehulla. Kätevässä pullossa mehu pysyy kylmänä pyöräilyn aikana. Monessa retkipaikassa on myös mahdollisuus grillata, niin ota mukaan makkaraa ja muuta grillattavaa! Äläkä unohda tuoda jotain makeaa. Itseleivotut pikkuleivät maistuvat paremmalta kun ne syödään tyylikkäästä korkillisesta lasipurkista, ja makeiset nautitaan tietysti karkkipusseista joissa lasten omat kuvat.

Lähde pidemmälle autoreissulle

Jos olette miettineet automatkaa kesän aikana, on tietysti mahdollisuus lähteä vähän kauemmas, joko päiväretkelle tai vähän pidemmäksi ajaksi. Camping-matka on pohjoismainen kesäklassikko, ja syystä! Camping-matka on hauska vaihtoehto, vaikka teillä ei olisi asuntovaunua. Hanki tai lainaa teltta tutuilta, ja teillä on viihtyisä reissu odotettavissa. Äläkä unohda pelikortit telttailtoja varten!   

Jos automatka on pitkä ja autossa on lapsia kannattaa miettiä tarkkaan, miten saada heidät viihtymään takapenkillä. Aurinkosuojus tulee apuun, kun aurinko paistaa silmiin ja takapenkillä on kuuma. Pienet tyynyt ovat kätevät pitää autossa, jos väsymys iskee, ja tulevat myös hyödyksi leirintäkohteella. Söpöt pehmolelut tuovat iloa ja toimivat lasten matkakumppaneina. Juomapullo pillillä varmistaa, että juoma ei läiky penkille. Muista myös pitää riittävän monta taukoa. Kuka tietää – voitte jopa matkan varrelta löytää hurmaavan pikkukaupungin, jossa ette ole vielä käyneet.

Olemme varmoja siitä, että kesän reissusta tulee unohtumaton kokemus. Niin ei muuta kun hyvää kesää, ja muista ottaa reilusti kuvia kesän kuvakirjaa varten!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *