Loppukesän kauneimmat rapujuhlat

Loppukesän kauneimmat rapujuhlat

Rapujuhlat, loppukesän ja alkusyksyn ehdoton kohokohta, kerää ystävät saman pöydän ympärille nauttimaan toistensa seurasta ja syksyn antimista.  

Rapujuhlien järjestäminen saattaa tuntua työläältä ajatukselta, sillä juhlat ovat paljon muutakin kuin ruokaa. Rapujuhlissa koristeilla ja kattauksella on merkittävä rooli juhlien tunnelman luojana, sillä koko juhlailta vietetään ruokapöydän ympärillä. Kaupat ovat kyllä pullollaan serviettejä ja rapuaiheisia koristeita, mutta olisi mukava pitää ihan oman näköiset juhlat – sellaiset, jotka varmasti jäävät kaikkien mieleen. Smartphoton sivustolla voit suunnitella juuri sellaiset kutsut, kattauksen ja koristeet, jotka sopivat sinun tyyliisi, ajoissa ja ilman kiirettä. Saat varmasti oman näköiset juhlat ilman stressiä, kun koristelut tulevat valmiina postitse.

Kutsut

Mitä jos sähköisten kutsujen tai Facebook-tapahtuman sijaan lähettäisitkin paperiset kutsut?

Korttiin voi valita kuvan viime vuoden rapujuhlista tai muista aiheeseen sopivista kuvista. Voit myös piirtää tai maalata kuvan itse ja skannata sen korttiin. Pelkkä väri ja tekstityyppikin  kertovat jo juhlan luonteesta. Kutsukorttiin voi myös sisällyttää valmiiksi rapujuhlalaulujen sanat tai menun. Tästä pääsee suoraan Smartphoton laajaan kutsukorttivalikoimaan.

Osoitteitakaan ei tarvitse kirjoittaa käsin. Voit suunnitella kirjekuoriin teemaan sopivat kätevät osoitetarrat täällä.

Kattaus

Kattaus on rapujuhlissa kaiken a ja o, sillä ilta vietetään pitkälti pöydän ääressä. Kattaus saattaa aiheuttaa hieman päänvaivaa, etenkin jos haluaa hieman persoonallisempia ratkaisuja. Tässä muutama vinkki, jotka varmasti helpottavat juhlien suunnittelua.

Paikkakortit, viirit ja  ruokailualustat ovat juhlien perusjuttuja, mutta Smartphotolla on valtavasti lisää vaihtoehtoja mikäli haluat juhliisi hieman jotain ekstraa.

Suunnittele oma tarjoilukulho salaatteja tai sitruunavettä varten ja viimeistele kattaus upeilla juomalaseilla. Jokaiselle vieraalle voi myös painattaa oman oluttuopin nimellä ja kuvalla varustettuna. Tuoppi on hauska muisto kotiin vietäväksi juhlien jälkeen.

Lisäksi Smartphotolla voi suunnitella

Eiköhän näillä saada jo ikimuistoiset ja persoonalliset juhlat aikaan ?

Muistoksi

Jos haluat hemmotella vieraitasi oikein kunnolla, anna muistoksi pullo itse tehtyä mehua tai likööriä omalla etiketillä varustettuna.

Äläkä unohda vieraskirjaa, jossa muistot loppukesän juhlista säilyvät kauniiden kansien välissä. Juhlien aikana otetuista valokuvista voi koostaa valokuvakansion, jonka jokainen halukas voi tilata itselleen muistoksi Smartphoton nettisivujen kautta.

Täältä löydät vielä lisää ideoita.

Inspiraatioksi

Inspiraatioksi muutama raikas teema rapujuhlien somistuksiin.

Tyylikkään skandinaavinen

Valkoista, mustaa ja harmaata graaffista linjaa, jossa tehostevärinä hyvin pienissä määrin punainen. Valkoiset eleettömät astiat, vaaleanharmaa pöytäliina tai pelkkä vaalea puupinta, mustavalkoiset ruokailualustat, joissa tekstit, esimerkiksi laulujen sanat punaisella. Mustavalkoiset lasit ja tarjoiluvadit, punaiset viirit.

Rouheaa maalaisromantiikkaa

Runsas, pellavainen ja rouhea linja, jossa pellavaisten värien ja tekstuurien lisäksi paljon punaista pintaa somisteissa. Kauniit punaiset paikkakortit, koristeelliset lasit, aterimet söpöihin kuoriin katettuina, punaisin nauhoin sidottuna ja runsaat kukka-asetelmat pöydässä.  Valonauhat pöydän yllä valaisevat pimeää juhlailtaa.

Perinteinen

Punavalkoinen perinteinen rapujuhlakoristelu, johon voi paperiliinojen sijaan valita arvokkuutta tuomaan kauniin valkoisen pöytäliinan ja samasta kankaasta tehdyt servetit. Rapuaiheiset ruokailualustat ja viirit ovat must. samoin kuin suuri rapuaiheinen juhlaviiri ja punaiset ulkotulet ulko-ovella vastaanottamassa. Laseissa ja tarjoiluvadeissa rapujen kuvia, sekä runsaita tillikukkakimppuja.

 

 

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.