VIDEO DIY – Tee oma muistipeli valokuvistasi

VIDEO DIY – Tee oma muistipeli valokuvistasi

Olemme tehneet superhauskan DIY:n, jossa näytämme miten voit tehdä oman muistipelin kuvaetikettien avulla. Täydellinen juttu sinulle, joka etsit hauskoja ideoita ja vinkkejä siitä, mitä voisit kotona puuhastella. Vietämme nyt enemmän aikaa kotona kuin koskaan – tehdään näistä päivistä parhaat. Muistipelin luominen on täydellinen aktiviteetti koko perheelle! Katso meidän DIY video, tai lue meidän ohjeistus tässä blogipostauksessa. Olemme myös lisänneet vinkkejä muista suosikkipeleistä, kuten korttipeleistä ja kuvapalapeleistä – ethän missaa niitä!

Sinä tarvitset:

Tee näin:

1. Luo omat etiketit

Aloita luomalla omat pyöreät etiketit osoitteessa smartphoto.fi. Kun tilaat pyöreitä etikettejä, saat 24 kappaletta erilaisia tarroja, kaksi kappaletta jokaisesta kuvasta (yhteensä siis 48 tarraa). Joka on juuri mitä tarvitset luodaksesi muistipelin. Sitten päätät itse, millaisen muistipelin haluat tehdä. Mitä enemmän pelinappuloita sinulla on, sitä vaikeampi peli on.

Minnesspel med foto

2. Valmistele puunapit

Me käytimme puunappeja, joista toinen puoli on pyöreä. Aloitat kääntämällä kaikki napit niin, että tasainen puoli on ylöspäin. Tälle puolelle laitat sitten etiketin.

Jos haluat tehdä puunapeista vielä hienommat, voit aloittaa maalaamalla niitä. Muistathan vain, että napit on oltava saman näköisiä, ettei pelistä tulisi liian helppo.

3. Liimaa kuvaetiketit

Sitten voit kiinnittää etiketit puunappeihin. Etiketit tulevat arkeissa. Irrotat ne helposti ja liimaat ne puunappeihin. Tämä on hauska tehtävä lapsille.

4. Lakkaa, jotta lopputulos on kestävä!

Maalaamalla lakalla tai muun sorttisella aineella etikettien päälle, saat pysyvämmän lopputuloksen ja ne kestävät myös jonkin verran kosteutta. Kysy lähimmästä askarteluliikkeestä, mikä sopii parhaiten.

5. Säilytä pelisi itse-designatussa rasiassa

Toinen vinkki meiltä on luoda metallisen säilytysrasian ja käyttää sitä hienona säilytyksenä pelillesi. Voit valita, haluatko rasian kanteen tekstin, kuvan tai kummatkin. Löydät paljon eri malleja Smartphoto.fi’stä.

Sitten voitte aloittaa pelaamisen. Parasta muistipelissä on se, että peli on helppo mukauttaa pelaajien iän mukaan – valitset vain kuinka monta pelinappulaa haluat ottaa peliin mukaan!

Haluatko pelata muistipeliä mutta ilman askarteluosaa? Meillä on siihen kaksi ratkaisua. Smartphoto.fi’ssä voit luoda kaksi eri versiota muistipelistä suoraan netissä: Muistipelikortit ja Muistipelin.

Lisävinkki: Meidän muut pelisuosikkimme!

Oletko halukas kokeilemaan enemmän hauskoja pelejä? Tiesitkö, että Smartphoto.fi’ssä voit luoda erilaisia korttipelejä ja myös palapelejä kuvistasi? Kerromme meidän suosikkimme – koko pelivalikoiman löydät täältä.

1. MyUno®  kuvalla

MyUno® on koko perheen klassinen korttipeli. Nyt voit luoda oman MyUNO® korttipelin omilla kuvilla! Korttipeli koostuu yhteensä 112 kortista, joista 32 kappaletta on mahdollista räätälöidä omilla kuvillasi. Valitset 5 eri kuvaa pelin erikoiskortteihin – yksi kuva per väri.
Oletko epävarma MyUNO® pelisäännöistä? Ei hätää, klikkaa vain tästä lataaksesi säännöt pdf:nä.

2. Korttipeli kuvilla

Klassinen korttipeli on suuri suosikki. Omat kuvat korteissa tekee pelaamisesta vielä hauskempaa. Tässä korttipelissä sinulla on mahdollisuus valita persoonallinen etupuoli 7:llä eri kuvalla, joista 1 jokaista kuvakorttia kohden, 1 jätkille, 1 akoille ja 2 kunkuille.

3. Kuva-askartelu – yhtä hauskaa pienille kuin isoillekin

Askartelu on yksi parhaista ajanvietoista mitä tiedetään. Ja mieti, kuinka hauskaa siitä tulee kun mukana on motiiveja ihmisistä ja paikoista joita rakastat. Smartphoto.fi’stä löytyy kaksi eri palapeliä. Yksi suunnattu lapsille jonka palaset ovat mdf ja yksi palapeli paksummasta kartongista.

Toivomme, että nautitte yhteisistä askarteluhetkistä ja saatte monta ihanaa tuntia yhdessä perheenä, jossa pelit ja yhteinen aika ovat keskipisteenä.

Minnesspel med foto

Tsemppiä ja pitäkää huolta toisistanne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *