Parhaat rippilahjat – kuusi lahjaa, jotka sopivat nuorelle saajalle

Parhaat rippilahjat – kuusi lahjaa, jotka sopivat nuorelle saajalle

Rippiin meno on tärkeä virstanpylväs nuoren ihmisen elämässä, ja usein syy ensimmäiseen isompaan juhlaan. Vaikka ei suuria juhlia pidettäisi, on syytä muistaa teini-ikäistä harkitulla lahjalla. Rippiläinen itse toivoo ehkä ennen kaikkea rahaa, mutta aina voi antaa myös jotain pientä ja persoonallista rahan lisäksi. Joten tässä postauksessa annamme lahjavinkkejä, jotka sopivat täydellisesti rippi-ikäiselle saajalle. 

Monet lahjat ovat myös täydelliset postittavaksi – virtuaalijuhlat ja fyysinen lahja on siis mahdollinen yhtälö.

1. Sydänriipus

Korut kuuluvat rippijuhlaan. Kaunis sydänmuotoinen riipus saa persoonalliseksi omalla kuvalla. Anna kaiverruttaa kuva rippiläisestä, hänen kavereista, siskosta tai vaikka lemmikistä. Voit valita joko kullanvärisen tai hopeanvärisen riipuksen ja ketjun.

2. Korurasia

Kuten sanottu, korut kuuluvat rippijuhlaan. Tietysti tarvitaan myös korurasian, mihin laittaa korut. Anna lahjaksi kauniin rasian valokuvalla. Puinen rasia keraamisella laatalla tuntuu ylelliseltä ja sopii pitää esillä. Onko teidän perheessä vanhoja sukukuvia vaikka isovanhempien ripistä? Nämä sopivat mainiosti korurasian koristamiseksi, ja antavat samalla nuorelle tunnetta menneestä.   

3. Kännykkälompakko tai suojakuoret

Kännykkä on yhä tärkeämpi osa nuoren ihmisen elämää. Kännykän suojakuoret suojaavat tietysti tärkeää kojetta, mutta ovat myös koriste, jonka kautta voi ilmaista itseään. Suojakuoret saajan suositulla kuvalla tulevat varmasti käyttöön. Kännykkälompakossa suojakuoret voi yhdistää lompakkoon kätevässä kokonaisuudessa. Teini-ikäisellä on varmasti jo oma pankkikortti, ja muut kortit kertyvät hurjaa vauhtia. Kuoret ja lompakot ovat saatavilla sekä Samsung Galaxylle, että iPhonille. 

4. Lasit kaiverruksella

Astioiden ja lasien keräily on kiva aloittaa hyvissä ajoin ennen kuin nuori muuttaa pois kotoa. Siten sinulla on aina lahjaidea kun joulu ja syntymäpäivät koputtaa oveen. Anna rippilahjaksi kaunis lasi, johon on kaiverrettu huolellisesti valitut viisauden sanat. Voit valita vaikka samppanjalasit, viinilasit, viskilasit, tai teekupit.

5. Sydämenmuotoinen tyyny

Kuka ei ilahtuisi tyynystä? Tyynyn antaminen ilmaisee huolta, hemmottelua ja rakkautta. Sydän muoto antaa tyynylle nuorekkaan ilmeen, joka sopii erityisen hyvin teini-ikäisen huoneeseen. Rentoja koti-iltoja seurauksena! 

6. Kangaskassi

Joskus yksinkertaiset lahjat toimivat parhaiten. Anna rippiläiselle persoonallinen kangaskassi jonka hän tulee takuulla pitämään harteillaan vuosia eteenpäin. 

Toivottavasti nämä vinkit antavat inspiraatiota, ja ovat avuksi, kun etsitte sopivaa rippilahjaa. Toivomme teille mukavaa kevättä ja onnea ripille pääsystä!  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *