5 vinkkiä miten tämän vuoden sato voidaan muuttaa tyylikkäiksi lahjoiksi!

5 vinkkiä miten tämän vuoden sato voidaan muuttaa tyylikkäiksi lahjoiksi!

Nyt kasvaa kunnolla puutarhoissamme ja parvekelaatikoissamme, ja on korkea aika huolehtia kaikesta, mitä olemme kasvattaneet. Ehkä paras aika vuodesta – sadonkorjuuaika. Mutta mitä teemme kaikkien hedelmien, marjojen, vihannesten ja kukkien kanssa? Ja miten voimme muuttaa tämän vuoden sadon tyylikkäiksi ja arvostetuiksi lahjoiksi? Tämä blogipostaus tarjoaa ratkaisuja siihen, miten tyylikkäällä tavalla voit pakata hillosi, mehusi, chutneyn tai kuivatun laventelin.

1. Ota siemenet ja anna lahjaksi kauniissa metallipurkissa!

Ei ainoastaan hedelmät, vihannekset ja marjat voi olla täydellisiä lahjoja. Suosikkisiemeniäsi voidaan arvostaa yhtä paljon. Anna esimerkiksi purkki siemenseosta suosikkikukkastasi. Laita siemenet pieniin metallirasioihin, joissa on puiset kannet. Voit itse valita, haluatko kaiverruttaa tekstin tai annatko henkilökohtaisen kosketuksen rasiaan asettamalla tarran rasian kanteen.

2. Tuoksuvat laventelipussit!

Onko puutarhassasi paljon laventelia? Laventelia ei arvosta ainoastaan kimalaiset ​​ja mehiläiset, lavanteli on myös täydellinen tuoksupussien luomiseen joka tekee siitä myös täydellisen lahjan. Täytä esimerkiksi nämä pienet kangaspussit laventelilla ja suunnittele oma pieni pinssi sopivalla viestillä tai valokuvalla.

3. Chutney, marmeladi, kompotti tai hillo!

Hedelmien, marjojen ja vihannesten hoidossa vaihtoehtoja on paljon. Tee herkullinen omenachutney sekoittamalla siihen kotikasvatettua chiliä, kerää tomaatit ennen kuin ne muuttuvat punaisiksi ja tee marmeladia vihreistä tomaateista, tai tee herkullinen kompotti raparperista ja mansikoista. Kaikki luomasi maistuu täydelliseltä jos säilytät niitä lasipurkeissa. Luomalla henkilökohtaisen etiketin voit muuttaa vanhan kurkkupurkin, joka on täynnä juuri keitettyä herukan hyytelöä, upeaksi lahjaksi. Tutustu tästä Smartphoton laajaan etikettivalikoimaan kaikenkokoisille lasipurkkeille..

4. Anna lahjaksi pala kesäniittyä

Kukkien kuivaus ei ole vain erittäin kaunista, vaan antaa myös vastaanottajalle mahdollisuuden avata purkki ja saada tuoksu kesäniitystä jopa vuoden talvikuukausina. Laita kukat esimerkiksi näihin uskomattoman suloisiin lasipurkkeihin korkkikansilla, jotka antavat hyvän tuoksun ja samalla ovat myös kaunis sisustusyksityiskohta.

5. Tee oma eteerinen öljy laventelista

Laventeli on upea kukka, josta voi luoda niin paljon, kuten esimerkiksi oman eteerisen öljyn. Voit tehdä lahjasta vielä ihanamman suunnittelemalla oman diffuuserin. Saatavana näissä hieman suuremmissa laseissa, joihin voit kaivertaa sopivan sitaatin tai tervehdyksen, tai näissä hieman pienemmissä laseissa, jotka myydään 12 kappaleen pakkauksissa, johon jokaiseen lasiin myös kiinnitetään henkilökohtainen tarra.

Oman laventeliöljyn tekemiseen tarvitset:

  • Kuivuneita laventelinkukkia
  • Oliiviöljyä tai auringonkukkaöljyä
  • Pienen lasipurkin
  • Sekoita ensin lasipurkkiin laventelikukat ja oliiviöljy ja anna seisoa noin kolme päivää.
  • Sekoita purkin sisältöä ja kaada se diffuuseriin siivilän tai kahvisuodattimen avulla.
  • Nauti öljystäsi itse tai anna se lahjaksi jotta joku muu saa mahdollisuuden nauttia siitä.

Jaa kanssamme mitä olet luonut omista kuvistasi!

Rakastamme nähdä, mitä te teette valokuvilla! Sen takia voit vapaasti jakaa tekemäsi tuotteet Instagramissa! Käytä #mysmartphoto hashtagia, jossa annamme asiakkaidemme inspiroida toisiaan luomaan hauskoja ja kauniita asioita valokuviensa avulla!

Onnea!

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *