10 hauskaa ja erikoista tapaa nauttia lomakuvistasi!

10 hauskaa ja erikoista tapaa nauttia lomakuvistasi!

Oletko juuri palannut kotiin upeilta lomaviikoilta? Onko sinun puhelimesi täynnä upeita kesämuistoja, suuria ja pieniä? Ethän sitten missaa 10 vinkkiä miten hauskalla tavalla(sinulle ehkä jopa uusilla tavoilla) nautit lomakuvistasi. Olemme listanneet sekä uutuuksia että myös vanhoja suosikkeja Smartphoto’n laajasta valokuvatuotevalikoimasta.

1. Aika menee mutta muistot jäävät!

Riippumatta siitä, oletko viettänyt upea loman kotona tai matkustamalla, sinulla on todennäköisesti suosikki (tai ehkä monia suosikkia?) lomakuvien joukossa. Hauska tapa nauttia suosikkikuvastasi on tulostaa kuva kelloon. Seinäkello valokuvalla on saatavana useassa eri muodossa ja koossa, ja löydät kaikki vaihtoehdot täältä.

2. Oma loma mukaan arkeen!

Voit ottaa mukaan kesän tunteet ja muistot upeasta lomasta jokapäiväiseen elämääsi. Esimerkiksi laittamalla suosikki lomakuvasi hiirimattoon! Saatavana sekä ergonomisina että tavallisina hiirimattoina, ja löydät kaikki vaihtoehdot täältä.

3. Mausta syksyn perjantai-iltoja omilla lomakuvillasi!

Palattuamme lomalta on helppo pudota takaisin vanhoihin tapoihin. Ja jotkut tavat ovat enemmän tervetulleita kuin toiset. Kuten esimerkiksi perjantai-illat perheen kesken. Voit piristää kaikkia syksyn ja talven perjantai-iltoja tarjoilemalla makeisia ja suolaisia snäksejä itse suunnitellusta keksirasiasta. Saatavana useassa eri muodossa ja koossa, ja löydät kaikki vaihtoehdot täältä.

4. Sisusta lomakuvillasi

Toinen tapa nauttia lomakuvistasi on tehdä niistä kuvataidetta. Kuvataiteen luomiseen voi käyttää paljon erilaisia ​​materiaaleja. Kaikkia perinteisestä canvastaulusta valokuvajulisteisiin. Mutta nyt tässä postauksessa haluamme tuoda esille eri tapoja nauttia valokuvistasi. Siksi haluamme antaa vinkiksi nämä hauskat kuusikulmaiset alumiinista tehdyt kuvataulut. Niitä voi ostaa erilaisissa pakkauksissa, joko yhden pakkaus tai 8 kappaleen heksagon levyt. Löydät ne täältä.

5. Pelaa muistipeliä lomakuvillasi!

Kun teemme paluuta arkielämään ja illat pimenevät, mikä olisi parempaa kuin pitää peli-ilta! Peli-illasta tulee erityisen hauska, jos luot pelejä lomakuvistasi! Esimerkiksi muistipelin! Täältä löydät muita korttipelejä, joista voit tehdä persoonallisia omien kuviesi avulla.

6. Uusi kesämuisto joka kuukausi!

Täältä tulee todellinen suosikki! Luo kesäkuvistasi seinäkalenteri. Sitten voit nauttia uusista upeista kesämuistoista joka kuukausi ympäri vuoden. Täältä löydät kaikki seinäkalenterit.

7. Luo kuvaseinä kuvanauhoista!

Kehitä kesän valokuvistasi photo booth kuvia. Hauska vaihtoehto tavallisille albumikuville. Täydellinen sekä lomakuvien scrapbooking käyttöön että uuden kuvaseinän luomiseen. Käytä tilaisuutta kokeilla photo booth kuvia, sillä luodessasi löydät Smartphoton editorista monia valintoja. Kaikkea taustavärin tai kuvioiden vaihtamisesta tekstin lisäämiseen ja eri kuvamääriä kuvanauhaa kohden. Tiesitkö, että valokuvaliuskoja on saatavana myös magneettisina nauhoina? Katso esimerkiksi tämä DIY, kuinka luoda magneettinen valokuvaseinä!

8. Luo kuvataidetta, joka tekee sinut iloiseksi!

Koristele tavaroilla, jotka tekevät sinut onnelliseksi! Tämä on varmasti suosikkivinkki kodin sisustamiseen. Ja mikä voi tehdä sinusta onnellisemman, kuin kuvat ihmisistä ja jaetuista kokemuksista? Luo kollaasi suosikkikuvistasi tekemällä Alu-juliste. Ja mikä onkaan Alu-juliste? Se on yksinkertaisesti täydellinen taulu, jossa valokuvasi tulostetaan valokuvapaperille, joka on kiinnitetty 3 mm:n ultrakevyelle levylle. Täydellinen taulu, etkä tarvitse kehyksiä.

9. Kanna aina mukana paras kesämuistosi!

Pidä aina suosikkimuisto mukanasi painattamalla kuva avaimenperään. Smartphoton valikoimasta löydät useita avaimenperiä. Löydät kaikki vaihtoehdot täältä. Yllä olevassa kuvassa näet puisen avaimenperän.

10. Sinulle, joka haluat nauttia kaikista lomakuvistasi!

Jos sinulla on puhelin täynnä kuvia upean loman jälkeen, on yksi tapa nauttia kesämuistoista, joka voittaa kaikki muut tavat! Nimittäin kuvakirja. Täällä voit muokata ja luoda juuri tarpeidesi mukaisen kirjan. Valitse esimerkiksi iso suosikki kuvakirja L persoonallisella kannella. Lataa kaikki haluamasi valokuvat helposti ja valitse ”autofill”, kun luot kuvakirjaasi. Silloin kirjan kuvat sijoitetaan automaattisesti aikajärjestykseen. Täytetty kuvakirja vain muutamassa minuutissa! Kuulostaa hyvältä, eikö?

Jaa kanssamme mitä olet luonut omista kuvistasi!

Rakastamme nähdä, mitä te teette valokuvilla! Sen takia voit vapaasti jakaa tekemäsi tuotteet Instagramissa! Käytä #mysmartphoto hashtagia, jossa annamme asiakkaidemme inspiroida toisiaan luomaan hauskoja ja kauniita asioita valokuviensa avulla!

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.