Vietä aurinkoinen päivä rannalla

Vietä aurinkoinen päivä rannalla

Kesä on nyt parhaimmillaan, ja mikä sopii paremmin aurinkoiseen kesäpäivään kuin retki rannalle. Monta asiaa on kuitenkin hyvä muistaa, kun suuntaa rannalle. Aurinkorasva ja jonkinlainen auringonsuoja ovat ehdottomia ehdokkaita rantalaukkuun. Mutta rantaretken kruunaa tietysti hyvät eväät ja hauskaa viihdettä! Tähän postaukseen listaamme parhaat valinnat ihanaan rantaretkeen. Joten pakkaa laukut ja suuntaa lähimmälle rannalle!

Valitse oikea laukku

Ensimmäiseksi tarvitsette tietysti rannalle sopivan laukun. Esimerkiksi nahka ei varsinaisesti pidä kuumuudesta. Tavallisella kangaskassilla pääsee pitkälle, kun pakka uima-asut ja pyyhkeet. Kangaspussi tarjoaa myös paremman ilmanvaihdon kosteille pyyhkeille ja uikkareille kuin muovipussi. Jos haluatte pakata myös eväitä ja mahdolliset arvoesineet, on hyvä valita suljettavan laukun. Rantalaukku suljetaan vetoketjulla, sen lisäksi läpällä jossa on omavalintainen kuva.

Pakkaa maukkaat ja virkistävät eväät

Rantalaukkuun mahtuu runsaasti evästä, niin tee esimerkiksi erilaisia voileipiä ja piirakoita ja laita niitä eväsrasioihin. Voitte myös paloitella eri hedelmiä ja laita ne toiseen eväsrasiaan. Tuo mukaan myös puiset hammastikut, niin voitte syödä hedelmänpalat ilman että kädet tahmenevat. Toinen suosittu naposteltava ovat kasvistikut, esimerkiksi porkkanaa ja kurkkua. Niiden kaveriksi voi tuoda dippiä, vaikka hummusta, sillä se sietää lämpöä paremmin kuin maidonpohjaiset dipit.

Tietysti tarvitsette myös runsaasti vettä ja muuta kylmää juotavaa. Juoma pysyy kylmänä pitkään metallisessa vesipullossa. Myös smoothiet lasillisista juomalasipurkeista tuntuvat hyvin kesäisiltä.

Tuo mukaan hauskaa viihdettä

Joskus rannalla tarvitsee jotain muuta tekemistä kun uintia. Tuo mukaan vaikka frisbeä tai palloa, jos haluatte olla aktiivisia auringossa. Voitte myös tuoda pelikortit, niin voitte pelata auringonsuojan alla kun olette saaneet tarpeeksi aurinkoa.

Muista ikuistaa rantaretkeä

Tuo ehdottomasti mukaan kameraa tai puhelinta, ja muista ottaa kuvia! Parhaat kuvat päivästä voitte sitten kehystää ja katsoa kun talvi on tullut ja kesä tuntuu kaukaiselta. Valitse akryylikehys hiekalla jos haluatte oikein kunnon rantatunnelman kuvalle! Myös klassinen puukehys sopii rantakuvalle, ja sen saa vielä kesäisemmäksi kiinnittämällä kehykseen rannalta löydettyjä simpukankuoria!


Toivottavasti nautitte kesästä ja rantaretkestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *