Näillä yksityiskohdilla teet lasten syntymäpäiväjuhlista persoonalliset ja ainutlaatuiset!

Näillä yksityiskohdilla teet lasten syntymäpäiväjuhlista persoonalliset ja ainutlaatuiset!

Me rakastamme lastenjuhlia! Onko sinulla pieni (tai iso) lapsi joka kohta täyttää vuosia? Silloin tämä blogipostaus on juuri sinua varten (ja jos ei, voit vinkata postausta ystävälle joka kaipaa inspiraatiota)

Aikuisena sinulla on oiva mahdollisuus elää lapsuuden syntymäpäivät uudestaan, oman lapsen kautta. Tee lapsen synttärijuhlasta päivä, jonka kaikki muistavat vielä pitkään varsinaisen päivän jälkeen. Synttäreillä voi todellakin päästää irti kaikista huolista ja koristella paikan mahtavilla koristeilla. Niitä ei voi olla liikaa! Tässä alla jaamme meidän suosikki yksityiskohdat jotka tekevät lasten juhlista persoonalliset ja ainutlaatuiset, helpolla tavalla!

1. Anna persoonalliset kuvat johdattaa pöytään omalle paikalle

syntymäpäiväjuhl

Ehkä juhlissa on pieniä lapsia jotka eivät vielä osaa lukea. Hauska tapa tehdä paikkakortit, jotta lapset voivat itse löytää oman paikkansa, on kehittää kuvia kaikista vieraista. Jos tilaat kuvat rasiassa voit vielä lisätä lasten nimet, sekä lisätä hauskan taustakuvan Smartphoton kuvaeditorissa.

2. “Kuplivaa” pöydällä luo juhlavan tunnelman

Vaikka juhla on lapsia varten, on tärkeää että pöydältä löytyy “kuplivaa”. Juhlatunnelman nostaa syntymäpäiväsankarin kuva pullon etiketillä. Täytä pullo mehulla tai muulla maukkaalla juomalla. Pulloetiketit tulevat 6 kappaleen pakkauksessa, etiketit voit designata erikseen omalla kuvalla ja tekstillä.

3. Anna syntymäpäiväsankarin tehdä oma lasipurkki!

ystävänpäivä

Pöytäkattaus tuo myös juhlaisen tunnelman. Kun kyseessä on lastenjuhla, sen pitää myös näkyä kattauksessa. Hauska tapa (jota voit myös käyttää jälkeenpäin) on painattaa synttärisankarin suosikkipiirrustuksia mahtaviin lasipurkkeihin kannella!

4. Anna lasten pelata peliä jossa on heistä kuvia!

syntymäpäiväjuhl

Syntymäpäiväjuhlista tulee hauskimmat, jos on suunniteltu jotakin tekemistä. Hauska tapa aktivoida lapset (vaikka kyseessä on juhlat sisätilassa) on pelata pelejä yhdessä. Voitte vaikka pelata MyUno turnauksen, korttipelin tai pelata koko perheen suosikkia Hullunkuriset perheet. Smartphotolta voit myös tilata korttipelit, johon ovat lasten kuvat painatettu! Smartphoto.fi’stä löydät myös pelisäännöt helposti.

5. Pitää näkyä että on juhlat!

syntymäpäiväjuhl

Hauskalla viirillä luot helposti juhlatunnelman! Nämä viirit ovat paperista tehdyt ja yhdessä paketissa on 16 viiriä. Viirit irrotat helposti paperista ja nitojalla kiinnität viirit mukana tulevaan naruun!

6. Ilmaiset mallit synttärikruunuun, partyhattuun ja naamioon!

syntymäpäiväjuhl

Olemme säästäneet parhaan vinkin viimeiseksi! Jotta saisit vieraat nauttimaan juhlatunnelmasta, voit antaa heidän askarrella synttärikruunut, partyhatut ja naamiot! Tämä asettaa tunnelman juhlaan ja on samalla yksi juhlan aktiviteeteistä. Mallit voit ladata pdf:nä ja tulostaa helposti. Koontiohjeet tulee mallien mukana!

Mistä vinkistä sinä pidit kaikista eniten? Tai onko sinulla ehkä vielä parempia askarteluvinkkejä? Voit jättää kommentin tähän postaukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *