Ystävänpäivä lähestyy – Tässä 7 lahjavinkkiä 2021

Ystävänpäivä lähestyy – Tässä 7 lahjavinkkiä 2021

Ystävänpäivä 2021 lähestyy. Oletko miettinyt, ketä haluat yllättää tänä vuonna? Kuka ikinä sinun Valentine onkaan, meillä on muutama vinkki miten näytät rakkautta ja huolenpitoa sinulle tärkeille ihmisille.

1. Luksusta arkipäivässä – lahjavinkki ystävänpäivää varten

Me juhlimme arkipäivää ja elämää aivan liian harvoin. Miksi tehdä asioista monimutkaisia? Onko äitisi sinun Valentine? Järjestä viini-ilta ja kutsu äitisi kylään. Yllätä hänet persoonallisella setillä sisältäen kaiverrettuja viinilaseja ja karahvi.

ystävänpäivä

2. Auta Valentinea suunnittelemaan arkipäivät

Onko sinun Valentine ihminen joka helposti ottaa niskoilleen liikaa ja unohtaa itsensä? Tarjoa Valentinelle herkullinen illallinen niin pääsette molemmat nauttimaan ja viettämään  yhteistä aikaa. Ystävänpäivälahjaksi voit antaa hänelle persoonallisen kirjoitusvihkon ja ystävällesi sopiva sanonta tai muistutus.

Onko tämä sama Valentine myös paras ystäväsi ja pienten lasten äiti? Tarjoa apuasi lasten hoitamisessa jotta hän saa nauttia omasta ajasta.

ystävänpäivä

3. Kahvi + pienet lapset = totta

Kaikilla joilla on lapsia muistaa sen ensimmäisen unettoman vaiheen (tietääksemme vauvoja jotka nukkuvat täysiä öitä ei ole olemassa?). Haluatko antaa huomiota pienen lapsen vanhemmalle ystävänpäivänä? Et voi antaa hyvää unilahjaa lapselle, mutta lapsen vanhemmille voit antaa tukea ja kertoa, että se aika tulee kun lapsi nukkuu täydet yöt.

Tämän lisäksi voit antaa lahjan, jonka avulla pienen lapsen vanhempi selviää läpi vauvavaiheen – kahvia ja mukin, varustettuna viestillä joka saa hänet hymyilemään ja tuntemaan itsensä vähemmän yksinäiseksi.

ystävänpäivä

4. Isovanhemmille ystävänpäivänä

Oletko yksi niistä ihmisistä, jolla on mahtavat isovanhemmat? Sellaiset jotka tukevat ja auttavat aina, jotta arkipäivän menot sujuisivat helpommin? Onnea! Milloin viimeksi näytit kiitollisuutta heille? Ystävänpäivä on täydellinen päivä juhlia ihmisiä jotka auttavat sinua ja perhettäsi. Kutsu heidät kotiisi, kahville tai teelle ja tarjoile leivonnaisia kauniista purkista, jo­nka kanteen on painettu kuva lapsen piirrustuksesta.

Tämän teet helposti Smartphotolla! Ota kuva piirrustuksesta, lataa se smartphoto.fi ja luo – valmis! Se gärna vår youtube video för ännu fler tips om vad du kan göra med barnens teckningar.

5. Ystävänpäivä – juhli elämäsi rakkaus

Tiesitkö että voit painattaa oman kuvan tai tekstin puseroon? Täydellisempi lahja sinun Valentine numero 1:lle, elämäsi rakkaudelle, on vaikea löytää. Pusero löytyy miehille ja naisille, monessa eri värissä ja koossa. Uutuus vuodelta 2018 on, että voit valita painatuksen etu- tai takapuolelle. Löydä persoonallinen ja kiva sanonta, tai viesti jonka vain sinä ja sinun rakkaasi ymmärtää.

ystävänpäivä

6. Yhteisistä muistoista voi nauttia joka päivä!

Tämä ystävänpäivälahja sopii kaikenikäisille Valentineille. Mahtava uutuus vuodelta 2018 – jääkaappimagneetit – jossa kuva painatetaan keskelle magneettia jättäen kehyksen kuvan ympärille. Tämä antaa jääkaappimagneetille sen retrotunteen ja muistuttaa aikoja jolloin kuvat otettiin vanhalla kameralla.

Magneetteihin saat itse valita kuvat, sekä taustavärit että muodot.Tämän lisäksi voit vielä lisätä niihin lyhyen tekstin!

ystävänpäivä

7. Lämmin tervehdys

ystävänpäivä

Kaunis ja persoonallinen kortti on ihana tapa muistaa ihmistä joka merkitsee sinulle paljon. Voit lähettää sen postissa ja lisätä siihen persoonallisen viestin kertoen miksi juuri tämä ihminen on sinun Valentine. Voit myös käyttää tämän lahjakorttina, esimerkiksi yhteiseen iltaan, illalliseen tai juhlaan!

Toivottavasti löysit sopivan lahjan omalle Valentinelle! Löydät lahjat ja paljon muuta täältä. Sieltä löydät myös kaikki tarjoukset!

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *