Pääsiäisaskartelut omilla valokuvilla 🐣 – 8 hauskaa ideaa pääsiäiseen!

Pääsiäisaskartelut omilla valokuvilla 🐣 – 8 hauskaa ideaa pääsiäiseen!

Pian on pääsiäinen! Juhla, johon (mielestämme) kiinnitetään aivan liian vähän huomiota. Aloita valmistautuminen jo nyt pääsiäisaskartelemalla! Tästä vblogista löydät sekä yksinkertaisia, ​​että hauskoja vinkkejä pääsiäisaskarteluun. Esimerkiksi: näin kutsut pääsiäisillalliselle, tee paikkakortit munien avulla ja koristele pääsiäisvitsat hauskalla ja taatusti ainutlaatuisella tavalla. Tästä saat yksinkertaisesti inspiraatiota ja opit luomaan pääsiäisaskarteluja ja pääsiäiskoristeita omilla kuvillasi!

Rakastamme pääsiäistä ja kaikkea siihen liittyvää: pääsiäismunien maalaus, pääsiäismunien metsästys, pukeutuminen pääsiäispupuksi, hyvän ruoan syöminen ja ennen kaikkea ylimääräinen vapaa-aika yhdessä. Lisäksi pidämme pääsiäistä tärkeimpänä käännekohtana talven ja kevään välillä. Joten meillä on kaikki syyt juhlia! Olemme koonneet listan upeista vinkeistä siitä, miten voit tehdä tästä pääsiäisestä hieman juhlallisemman pääsiäisaskartelemalla ja koristelemalla niitä omilla kuvillasi ja/tai kuvituksilla. Inspiraatio taatusti ainutlaatuisiin pääsiäisen yksityiskohtiin!

1. Hyvää pääsiäistä – pääsiäistervehdys tai pääsiäiskutsu henkilökohtaisella tavalla!

Kirjeen vastaanottaminen postitse (joka ei ole lasku tai vakuutusselvitys) on jotain hyvin erityistä. Lähetä kotitekoinen pääsiäistervehdys tai kutsu vieraasi pääsiäisjuhliin omalla pääsiäiskortillasi. Luo kutsukortit yhdellä keltaisista malleistamme, jotka löydät täältä tai käytä mukavaa pääsiäiskuvaa ja anna sen peittää koko kortti. Jos olet hyvä luomaan omia designeja, voit luoda oman korttisi täällä.

Kun tilaat kuvakortin, saat kaupan päälle myös valkoisia kirjekuoria, joten maksat vain postikulut, lisäät vastaanottajan yhteystiedot ja kaikki on valmista. Erittäin helppoa tehdä ja erittäin hauskaa saada!

2. Pääsiäisen ruokailualustat

Haluatko tehdä pääsiäisillallisen kattauksesta henkilökohtaisen ja samalla käyttää selkeää pääsiäisteemaa? Valitse suosikkikuva, joka liittyy pääsiäiseen ja tilaa sitten henkilökohtaiset ruokailualustat. Käytä niitä pääsiäisaamiaisella lasten kanssa tai osana pääsiäisaaton illallista. Toimii täydellisesti! Valittavana on kaksi erilaista vaihtoehtoa. Pidätkö ideasta, mutta et halua käyttää niin paljon rahaa pääsiäiskassasta tähän  – luo ruokailualustat paperista – 24 kappaletta paperista ruokailualustaa! Jos haluat sen sijaan sijoittaa johonkin kestävään, jota voit käyttää myös seuraavana pääsiäisenä, luo pleksistä valmistettu ruokailualusta.

3. Oikea henkilö oikealla paikalla pääsiäispöydässä

Olipa kyseessä suuri tai pieni illallinen, on aina hauska tehdä paikkajärjestys. Hienolla pääsiäisdesignilla paikkakorteista tulee osa kattausta. Voit tehdä joko klassisen taitettavan paikkakortin, jonka voit laittaa lasin viereen tai käyttää minikorttia, jonka voit sijoittaa suoraan lautaselle tai yhdistää lautasliinan kanssa.

Kirjoita vieraan nimi ja/tai käytä vieraan henkilökohtaista kuvaa. Lisäksi voit kirjoittaa henkilökohtaisen tervehdyksen jokaiselle vieraalle kortin taakse. Sopii täydellisesti hauskaksi yksityiskohdaksi kattaukseen!

4. Pääsiäisen paikkakortit munien avulla

Haluatko tehdä paikkajärjestyksen erikoisella ja hauskalla tavalla? Käytä pääsiäismunia merkitäksesi kuka istuu missäkin. Valitse hauskoja kuvia vieraistasi ja tee niistä pyöreät tarrat. Kiinnitä tarrat pääsiäismuniin ja aseta ne paikkajärjestykseksi. Tarran kiinnittäminen pääsiäismunaan voi olla hieman hankalaa ja tulet huomaamaan niissä pieniä ryppyjä (vaihtoehtoisesti voit leikata pieniä viiltoja tarraan), mutta ne näyttävät hauskalta, kun kaikki päät ovat lautasilla tai seisovat munakupeissa.

5. Kattaa helposti ruokailuvälinekirjekuorella

Yksinkertainen tapa saada ruokailuvälineet järjestykseen pääsiäisillalliselle on kattaa pöytä ruokailuvälineiden kirjekuorilla. Myydään 24 ruokailuvälinekuoren settinä hintaan 16,95 euroa ja mukana on myös lautasliina.

6. Lasinaluset joka tilaisuuteen

Pelkäätkö pöydän puolesta? Tällöin lasinaluset ovat täydellisiä. Tilaa pääsiäishenkisiä lasinalusia, joita voit helposti käyttää vuosi toisensa jälkeen (tai miksi et laittaisi kuvaa jokaisesta vieraasta lasinalusille? Hauska lahja, jonka voit antaa vieraille mukaan kotiin). Kun teet tilauksen, saat 6 lasinalustaa jokaisessa paketissa. Sinulla on mahdollisuus tehdä erilaisia ​​designeja jokaiselle eri alustalle tai käyttää samaa designia kaikissa ja saada ne yhdenmukaisiksi. Valitse mikä sopii sinulle parhaiten!

7. Pääsiäispupu tulee muistipelin kanssa

Pääsiäispupu on piilottanut pienen pääsiäismunan jonnekin juhlistaakseen, että talvi on vihdoin ohi. Se voi sisältää hyviä makeisia, josta lapset ilahtuvat ja saavat lisää energiaa (ehkä liikaa energiaa?). Haluatko, että pupu keksii jotain muuta hauskaa sokerin sijasta? Laita lahja pääsiäismunaan! Henkilökohtaiset muistipelikortit sopivat täydellisesti. Myös jotain muuta henkilökohtaisista peleistämme, jotka voidaan tehdä yksilöllisiksi jokaiselle lapselle, voidaan käyttää. Vähän jotain hyvää ja erittäin hauskaa. Katso kaikki henkilökohtaiset pelimme täältä saadaksesi inspiraatiota!

8. Neliönmuotoiset “Instagramkuvat” pääsiäisvitsaan

Vaihda höyhenet kuviin ja saat täydellisen pääsiäisvitsan. Käytä meidän neliönmuotoisia kuvia sopivan kokoisena pääsiäisvitsaan. Pääsiäisvitsa täynnä kuvia kaikista vieraista on hauska. Neliönmuotoisia kuvia on saatavana koossa 10×10, 11×11 ja 13×13. Lisää kuviin valkoinen reunus ja saat myös mukavan kehyksen. Ei maksa mitään ylimääräistä.

Me Smartphotolta toivotamme sinulle hyvää pääsiäistä!

Psst. Rakastamme luovia ratkaisuja ja hauskoja ideoita. Voit vapaasti jakaa omasi joko alla olevana kommenttina tai merkitse meidät Instagramissa @smartphoto.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *