Opas: Hyviä ideoita ikimuistoiseen rippijuhlaan

Opas: Hyviä ideoita ikimuistoiseen rippijuhlaan

On siis sinun vuorosi järjestää rippijuhlat. Ehkä vielä ensimmäistä kertaa. Ehkäpä uudestaan? Konfirmaatio on joka tapauksessa hyvin tärkeä tapahtuma nuorten tyttöjen ja poikien elämässä ja rippijuhlaan (ja siihen liittyvien lahjojen) liittyy paljon odotuksia. Vanhempana sinulla on jo paljon tekemistä. Ajan säästämiseksi tässä on opas, kuinka järjestää ikimuistoiset ja luovat rippijuhlat, jotka ei räjäytä budjettiasi. Opas antaa sinulle monia mahdollisuuksia luoda jännittäviä tee-se-itse-juttuja juhliin.

Ennen rippijuhlia

Kutsu rippijuhliin

rippijuhlat

Ilman vieraita juhlista ei tule niin hauskaa. Luo houkutteleva ja erilainen kutsu rippijuhlaan omilla kuvillasi ripille pääsevästä henkilöstä. Perheen lähisukulaiset tietävät yleensä hyvin, että kutsu on tulossa, kun rippijuhliin on jäljellä muutama kuukausi. Silti henkilökohtainen rippikutsu kuvalla tuo vastaanottajalle iloa. Tutustu Smartphoton suureen valikoimaan, josta voit valita korttien ja rippikutsujen väliltä.

Luo helposti oma rippijuliste, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi

Yllätä sekä vieraat, että mahdollisesti myös konfirmoitava (tai vanhempasi, jos itse järjestät juhliasi) ja tee tervetuliaisjuliste rippijuhliin, vaikkapa omalla kuvalla, ja aseta juliste sisänkäynnin viereen. Suunnittelet helposti oman tervetuliaisjulisteen Smartphoton työkalulla; valitset vain haluamasi mallin ja mahdollisesti tekstin. Huolehdimme lopusta ja toimitamme julisteen kotiin.

Vieraskirja rippijuhlaan

rippijuhlat

Vieraskirja on täydellinen ratkaisemaan tyypilliset haasteet isossa tilaisuudessa – kaikilla vierailijoilla ei ole mahdollisuua keskustella päivänsankarin kanssa. Hän on kiireinen avaamaan rippilahjoja, keskustelemaan muiden vieraiden kanssa tai syömään rippiherkkuja. Onneksi on olemassa ratkaisu, jonka avulla kaikki vieraat voivat kiittää kutsusta – vieraskirja rippijuhlaa varten. Smartphoto on helpottanut tällaisen korkealaatuisen vieraskirjan tekemistä.

Hauska fakta: Tanskassa konfirmaation perinne aloitettiin jo vuonna 1736, kun Christian 6. esitti konfirmaatio kristilliseksi teoksi, jossa nuoret voivat vahvistaa kristillisen uskonsa.

Rippijuhlien aikana

Päivä on vihdoin koittanut ja virallinen seremonia on ohi. Nyt on aika rippijuhlille ja ei kunnon juhlia ilman kauniisti koristeltua pöytää. Jos kaipaat ideoita pöytäkoristeisiin, meillä on kaikki tarvitsemasi! Tutustu esimerkiksi erilaisiin rippikortteihin, menuihin ja pulloetiketteihin meidän sivulla.

Voit yhdistää parhaat rippijuhlien tee-se-itse-vinkit ja Smartphoton laadukkaat tuotteet, mahdollisimman persoonalliseen ja hauskaan lopputulokseen. Sinä valitset kuvia, kuvioita, värejä, malleja ja miten sinun rippipöytäsi tulisi olla koristella – me varmistamme, että tuotteet painetaan, tulostetaan ja toimitetaan kotiin hyvissä ajoin ennen rippipäivää. Tiedämme, että rippipöydän kattaus voi olla vaikea pähkinä, mutta meillä on monen vuoden kokemus hienojen ja henkilökohtaisten pöytäkoristeiden toimittamisesta rippijuhlia varten Pohjoismaissa.

Aterinpidike pöytään

Unohdettu, mutta sekä käytännöllinen, että henkilökohtainen lisäys juhlalliseen rippipöytään on ruokailuvälineiden kirjekuori kuvalla. Näin vältät myös lautasliinojen taittamista. Kuva ripille pääseestä henkilöstä liitetään ruokailuvälineiden kuoriin, joka tekee juhlasta ja rippipöydästä henkilökohtaisemman.

Rippijuhlien jälkeen

Kiitoskortti rippijuhlien jälkeen

rippijuhlat

Hyvin suoritettu rippijuhla on nyt ohi. Vieraat ovat lähteneet, mahat täynnä ruokaa ja sydämmet täynnä muistoja. Siksi on asianmukaista, että konfirmoitava kiittää vieraita osallistumisesta. Voit valita monista erilaisista kiitoskorteista, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin ja tarpeisiin.

Kuvakirja konfirmoitavalle päivän parhaista kuvista

Meillä kaikilla on tietokoneellamme kansio, jossa on satoja ellei tuhansia kuvia eri tapahtumista, joita harvoin näemme. Siksi suosittelemme, että investoit kuvakirjaan rippijuhlista ja pyydät vieraita lähettämään suosikkikuvansa sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti kehotat heitä kiitoskorteissa lähettämään niitä.

Kerää parhaat valokuvat ja luo kuvakirja, jossa on valokuvia rippijuhlista. Sisällyttämällä vieraat ja heidän valokuvansa, sekä konfirmoitava, että vanhemmat voivat kokea hetkiä juhlista vieraiden näkökulmasta. Toivomme, että tämä opas on sinun mielestä hyödyllinen ja, että teillä on mahtavat juhlat.

❤️ Seuraa meitä saadaksesi lisää vinkkejä, DIY-ohjeita ja inspiraatiota! ❤️ YOUTUBE
Instagram
Facebook

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.