Kutsut ja kiitoskortit

Luo rippijuhlien kutsut ja kiitoskortit itse

Kutsukortit rippijuhliin

Meillä Smartphotolla voit luoda täysin ainutlaatuiset kutsukortit rippijuhlia varten. Meillä voit nimittäin itse päättää mitkä kuvat painetaan korttiin, minkä muotoisen kortin haluat, kortin värimaailman, ja voit myös lisätä vapaavalintaisen tekstin korttiin. Itse tehty kortti herättää varmasti iloa niin osallistujissa kuin juhlasankarissa. Kutsukorttien tekeminen itse on helppoa Smartphotolla! Kutsujen suunnittelu hoituu nopeasti meidän suunnittelutyökalulla, ja kun olet valmis tilaamaan, me painatamme kutsut laadukkaalle paperille ja lähetämme tilauksesi sinulle muutaman arkipäivän kuluessa.

Kiitoskortit rippijuhliin

Kiitoskortti on täydellinen tapa kiittää vieraita siitä että he osallistuivat juhliin ja tietenkin myös lahjoista. Smartphoton avulla saat kiitoskortit erottumaan joukosta - meillä voit suunnitella kortit itse ja käyttää niissä omia kuvia. Voit myös päättää korttien muodon, värimaailman ja lisätä niihin haluamasi tekstit helposti. Kun olet suunnitellut kiitoskortit valmiiksi, me painatamme ne laadukkaalle paperille ja lähetämme tilauksesi sinulle muutamassa päivässä.

Vinkki kiitoskortteihin: ota kuvia vieraista ja juhlasankarista juhlien aikana. Näin saat tehtyä kaikille omat kiitoskortit hauskalla kuvalla!