7 vinkkiä – näin hemmottelet lemmikkisi International Pet Day:nä 😻!

7 vinkkiä – näin hemmottelet lemmikkisi International Pet Day:nä 😻!

Tiesitkö, että 11. huhtikuuta on kansainvälinen lemmikkien päivä tai kansainvälinen lemmikkieläinten päivä. Päivä on luotu kiinnittämään huomiota kaikkiin lemmikeihin, joilta puuttuu koti. Se on myös päivä, jolloin voimme hemmotella karvaisia kavereitamme oikein kunnolla. Tähän blogipostiin olemme keränneet 7 vinkkiä, kuinka voit osoittaa rakkauttasi lemmikkiäsi kohtaan 11. huhtikuuta.

Miksi kansainvälistä lemmikkien päivää vietetään?

Lemmikkien päivä perustettiin vuonna 2006, kun eläinsuojelutyöntekijä Colleen Page päätti haluavansa erityisen päivän, jolloin kiinnitetään huomiota lemmikkien antamaan iloon, mutta myös kiinnittäen vielä kotia etsiville lemmikeille, ja heidän tuleville omistajille, joille lemmikit voivat osoittaa rakkautta. Sijoitettujen eläinten määrä on vähentynyt merkittävästi vuosien varrella, mutta edelleen osa eläimistä etsivät uutta kotia. Harkitsetko lemmikin hankkimista? Voisit selvittää, löytyisikö lemmikkiä, jonka voisit adoptoida eläinsuojelusta?

Milloin International Pet Day on?

Kansainvälistä lemmikkien päivä vietetään 11 huhtikuuta, eikä sitä pidä sekoittaa maailman eläinten päivään, jota vietetään joka vuosi 4 lokakuuta. Voit lukea lisää World Animal Day:stä täältä. Joten on kaksi päivää, jolloin voimme hemmotella lemmikkejämme erityisen paljon. Uskomme tietysti, että jokainen päivä on hyvä päivä osoittaa ylimääräistä arvostusta turkislapsillemme!

1. Ihana paikka nukkua

Päivitä lemmikkisi lepopaikkaa. Varmista, että kissallasi, koirallasi (tai muulla lemmikillä) on hyvä paikka, missä nukkua. Laita sänkyyn henkilökohtainen tyyny, niin on selvää, kuka siellä nukkuu 🐶.

2. Tee pitkä kävelylenkki

Pitkät kävelyretket ovat lemmikeistämme parhaita. Vietä päivä hemmottelemalla koirasi erityisen pitkällä ja ihanalla kävelyllä suosikkipuistossasi tai metsässä. Mikä sopii paremmin kuin uusi nimikyltti lahjaksi kansainvälisenä lemmikkien päivänä!!

3. Tarjoa lempiruokaa

Mikä on lemmikkisi mielestä erityisen hyvää? Käytä tilaisuutta hyväksesi, ja anna koirallesi, kissallesi tai kanillesi todellinen herkku kansainvälisenä lemmikkien päivänä! Ruoka voidaan tarjoilla upouudessa ja henkilökohtaisessa ruokakulhossa!

4. Näytä rakkautta ja hellyyttä

Kaikki eläimet ovat tietysti erilaisia, ja jotkut haluavat, että heitä hellitään ja halataan tuntikausia, kun taas toisille rakkaus ja halaaminen on enemmän kuin hölmöilyä emännän tai isännän kanssa. Oli asia miten vain, ajatus on sama – anna rakkautta.
Psst: Haluatko myös yläpuolella olevan mukavan puseron? Löydät sen täältä.

5. Järjestä valokuvaus lemmikillesi

Lemmikkieläimet ovat hauskoja, mutta myös melko haastavia valokuvata. Varaa päivä valokuvaajan kanssa, joka on tottunut valokuvaamaan eläimiä, ja ikuista rakkaasi kuva tauluun. Katso kaikki mahdollisuudet luoda seinäkoristeita lemmikkisi kuvista täältä.

6. Piristä ruokapaikkaa

Tee ruokapaikasta erityisen mukava koirallesi tai kissallesi, ja suojaat samalla lattiaa lialta ja nesteeltä. Nämä aluset ovat valmistettu muovista, ja ne ovat helpot kuivata ja puhdistaa. Mikä tekee näistä vielä hauskemmat ovat, että voit laittaa lemmikkisi kuvan tai nimen alustaan.

7. Iloinen emäntä ja isäntä = onnellinen lemmikki

Jos emäntä ja isäntä voivat hyvin, voi myös lemmikki hyvin. Joten hemmottele myös itseäsi jollain erityisellä. Esimerkiksi henkilökohtainen suojakuori puhelimelle, jossa on kuva lemmikistäsi, tai mikä tahansa muu henkilökohtainen valokuvatuote.

Jos haluat lisää vinkkejä henkilökohtaisista tuotteista lemmikillesi älä missaa tätä sivua, jonne olemme keränneet kaiken tarvitsemasi, tai lukemalla tämän bloggauksen.

Oletko luonut henkilökohtaisen Smartphoto-tuotteen lemmikillesi? Käytä #mysmartphoto ja jaa luomasi tuote!

 Seuraa meitä saadaksesi lisää vinkkejä, DIY-ohjeita ja inspiraatiota! 

YOUTUBE
Instagram
Facebook

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.