Pehmeän paketin paluu – parhaat ja pehmeimmät joululahjavinkit

Pehmeän paketin paluu – parhaat ja pehmeimmät joululahjavinkit

Syksy on täydessä vauhdissa; päivät lyhenevät ja lämpötilat laskevat – kohta tämä eriskummallinen vuosi alkaa olla kasassa. Jouluun on enää reilu kuukausi, eli nyt on korkea aika alkaa miettiä joululahjoja! Pehmeillä paketeilla on pitkään ollut epäoikeudenmukaisen huono maine tylsänä lahjana. Tämä maine johtunee kaikista niistä sukista, joita sukupolvi toisensa jälkeen on saanut lahjaksi. Uskomme todella, että nyt tämän huonon maineen aikakausi on tulossa loppuun! Kun tekniikka ja muut kovat esineet valtaavat elämämme, tarvitsemme lisää pehmeyttä ja lämpöä. Siksi pehmeät lahjat ovat taas in! Listaamme tässä postauksessa parhaat pehmeät lahjat kaikenikäisille lapsille (myös aikuisille lapsille).

Vauvalle

Mikä sen ihanampi vaate, kuin suloinen ja persoonallinen vauvabody? Valitse vauvalle sopiva kuva tai teksti potkupukuun. Tämä lahja saa varmasti koko perheen hymyilemään, itse lahjan saajan lisäksi! Toinen vauvalle sopiva lahja on ihanan pehmeä pehmolelu. Ensimmäinen pehmolelu, jota saamme lapsena, pysyy usein tärkeänä kaverina pitkään. Anna siis pienelle vauvalle muistelemisen arvoisen leikkikumppani teettämällä se itse.

Pienelle lapselle

Pienelle lapselle voi antaa lahjaksi kätevän huppupyyhkeen piristämään kylpypäiviä. Oma nimi hupussa antaa pyyhkeelle lisäarvoa lukemaan opettelevan lapsen silmissä. Pienemmälle lapselle sopiva lahja on sen sijaan tyylikäs ruokalappu.

Isommalle lapselle

Jos lapsi pitää ruoanlaitosta tai maalaamisesta, oma esiliina on ehdoton suosikkilahja. Muita hyviä lahjaideoita isommalle lapselle ovat esimerkiksi pehmeä penaali kouluun, tai lompakko viikorahoille.  

Teinille

Teini viettää varmasti paljon aikaa omassa huoneessa. Hyvä tapa tehdä huoneesta vähän lämpimämpi ja viihtyisämpi on sisustaa huonetta persoonallisilla tyynyillä. Anna siis teini-ikäiselle lahjaksi muutama tyyny hauskoilla kuvilla! Toinen takuuvarma suosikkilahja teinille on kännykkälompakko, tai miksei trendikäs olkalaukku

Aikuiselle 

Vähän aikuisempi lapsi ilahtuu varmasti yksilöllisestä läppäri- tai tablettikotelosta. Toinen suosittu lahja on tilava meikkilaukku kahdella eri taskuilla. Meikkilaukun mukaan voit ostaa kynsilakan tai huulipunan ja piilottaa sen laukun taskuun. 

Koko perheelle

Tee koko perheelle yhteensopivat t-paidat tai puserot!  

Tässä vain muutama esimerkki pehmentämään joulua. Löydät sivuistamme monta lisää ideaa. Toivomme mukavaa joulunodotusta!       

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *