Viimeisin villitys juhliin: Toivomuslaput (Osa 1)

Viimeisin villitys juhliin: Toivomuslaput (Osa 1)

Juhlajärjestelyjen uusin trendi ovat Toivomuslaput, joihin vieraat saavat kirjoittaa kauniita toivomuksia, hyvän onnen toivotuksia ja mukavia viestejä. Lappujen täyttäminen on hauska ohjelmanumero juhlissa, mutta tärkeintä on, että niistä jää pysyvä muisto. Mitä parempia kysymyksiä keksit, sitä parempia vastauksia saat. Ideoita Toivomuslappujen käyttämiseen ja täyttämiseen saat tästä blogista.

1. Valitse tyyli juhlan mukaan

Juhlan tyyli määrittelee Toivomuslappujen designin: värikästä lastenjuhliin, romanttista häihin ja trendikästä syntymäpäiville… Valitse laput teemasi mukaan monista vaihtoehdoista.

2. Yllätä kysymyksillä

Mitä oikein kysyisit vierailtasi? Tietenkin jotain niin omaperäistä, että kaikki innostuvat vastaamaan ja pitämään hauskaa lappuja täyttäessään! Nokkeliin kysymyksiin saat myös parhaat vastaukset etkä pelkkää loputonta listaa onnentoivotuksia.

Vauvakutsut: valmistele lapselle aikamatka

Vauvakutsuilla tai ristiäisissä voit pyytää vieraita kirjaamaan ylös toivotuksia, jotka annat lapselle tulevina syntymäpäivinään. Teetä kolmenlaisia lappuja: yhdet 6-vuotiaalle, toiset 12-vuotiaalle ja kolmannet 18-vuotiaalle. Aseta juhlatilaan esille kolme sievää koria, joihin kunkin ikäkauden laput voi laittaa. (Lisää vauvalahjaideoita osassa 2 .)

Laita Toivomuslaput varmaan talteen ja anna ne lapselle kulloisenakin merkkipäivänä. Näin hän saa onnittelut menneisyydestä tulevaisuuteen!

Hääpäivä: Konkareiden kokemukset

Hopea- ja muita hääpäiviä sietää juhlia! Silloin kannattaa myös kerätä talteen hyviä neuvoja avioliiton taipaleelle. Vieraat voivat kirjata Toivomuslappuihin oman onnellisen avioliittonsa salaisuudet ja vinkit ihanaan yhteiseloon jatkossakin.

Toive minulle, toive sinulle

Kysy vierailta, mitä he toivoisivat elämältään seuraavan 1o vuoden sisällä. Kysy myös, mitä he toivoisivat sinun saavuttavan samassa ajassa.

Esimerkiksi:
– Toivon itselleni: talon maaseudulla.
– Toivon sinulle: kivan kerrostaloasunnon, koska tiedän että viihdyt kaupungissa.

Muistatko, kun…?

Lappuihin voi kirjoittaa toiveiden sijasta tai lisäksi myös muistoja, esimerkiksi hauskoja yhteisiä hetkiä, matkakokemuksia ja lapsuuden sattumuksia. Varma tapa saada vieraat viihtymään ja jakamaan kokemuksiaan ja muistojaan sinusta (varaudu noloihin yllätyksiin)!

Osoitemuistio

Tupaantuliaisissa on hauskaa ja käytännöllistä pyytää vieraita jättämään yhteystietonsa Toivomuslapuille. Tuloksena on oma, tavallista hauskempi osoitekirja.

Kaipaatko lisää ideoita? Osassa 2 kerrotaan, mitä täytetyille Toivomuslapuille tehdään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *