Joululahja hänelle, jolla on jo kaikkea

Joululahja hänelle, jolla on jo kaikkea

Kattila, kukka tai sykemittari… Onko sinullakin vaikeuksia keksiä joululahjoja sukupolvelle, jolla tuntuu jo olevan kaikki tarvittava? Olemme miettineet isovanhemmille ideoita lahjoista, joilla annetaan arvoa ja jotka saattavat myös tuoda mukanaan naurua tai ilonkyyneliä. Varaa hetki aikaa, kokoa yhteen vuoden parhaat kuvat ja luo niistä ihania lahjoja, joita lahjan saajat esittelevät mielellään laajemminkin. 

Ge bort en fotobok med minnen i julklapp

Joululahjaksi saadusta kuvakirjasta on iloa monelle.

Kuvakirja täynnä muistoja
Parhaiden kuvien valinta ja kuvakirjan kokoaminen vie hetken aikaa, mutta vaiva on sen arvoista: tuloksena on kirja täynnä muistoja, joita isovanhemmat tutkivat yhä uudelleen ja uudelleen. Muistat varmaan hetkiä, jotka lapsesi on jakanut mummojensa ja ukkiensa kanssa, sekä hetkiä, jolloin isovanhemmat ovat tulleet avuksi ja helpottaneet perheenne arkea. Kuvakirja on yksinkertainen tapa säilyttää nuo muistot ja kertoa isovanhemmille, että heidän tekemäänsä työtä arvostetaan. Kaiken kruunaa se, että he voivat tutkia kirjaa yhdessä lastenlasten kanssa.

En canvas av din bästa bild

Joskus valokuva taltioi juuri oikean hetken!

Taulu, joka saa isoäidin hymyilemään
Oletko onnistunut vangitsemaan isoisän ja lapsenlapsen hauskan leikkihetken? Sellainen otos ilahduttaa isoäitiä (ja muitakin perheenjäseniä) enemmän kuin mikään muu, ja sitä kannattaa jakaa. Jos haluat ikuistaa parhaat kuvasi tauluiksi, tarjolla on useita eri vaihtoehtoja – valinta riippuu siitä, mitä haluat ilmaista ja kuinka suuren taulun haluat tehdä. Canvas ja seinäkoristeet -kohdasta verkkosivuiltamme löydät mm. canvas-taulun, akryylilasitaulun, julistetaulun sekä erilaisia seinäkoristeita.

Fotoalmanacka

Kalenteri esittelee uuden kuvan joka kuukausi.

Uusi kuva kerran kuussa!
Onko sinun vaikea valita vain yhtä kuvaa tehtäväksi? Kokoa silloin hyvistä kuvistasi kollaasi! Toinen hyvä vaihtoehto on tehdä niistä kuvakalenteri. Kumpikin on erinomainen lahjaidea. Kuvakalenterit ja päivyrit -kohtaan verkkosivuillemme on koottu kaikki vaihtoehdot seinäkalenterista kuvapäivyriin sekä uutuuteemme puiseen kuvapäivyriin. Ne näyttävät hienoilta niin eteispöydällä kuin työhuoneessakin.

Almanacka i träblock

Joko olet tutustunut puiseen kuvapäivyriin?

Muisto, joka kulkee mukana
Jotkut kuvat ovat niin tärkeitä, että niitä haluaa kuljettaa mukanaan kaikkialle. Kuvalla varustettu sydänriipus on hieno lahja esimerkiksi mummolle – valokuva on kaiverrettu ruostumattomasta teräksestä valmistettuun riipukseen, jonka voi valita hopean- ja kullanvärisenä. Kuvallisessa korurasiassa ihanaa ylellisyyttä on mukana toinenkin ripaus. Isoisälle itsestäänselvä lahja ovat kuvalliset kalvosinnapit.

Hjärtformat berlock med foto

Sydänriipus kätkee valokuvan.

Manschettknappar

Ikuista rakkaat kalvosinnappeihin.

Yllä on vain muutamia esimerkkejä siitä, miten valokuvista saa aikaan persoonallisia joululahjoja. Tutustu verkossa kaikkiin tuotteisiimme. Muista myös tilata tuotteet hyvissä ajoin ennen joulua. Eri tuotteilla on hiukan erilaiset toimitusajat, joten kokosimme tiedot niistä omalle sivulleen.

Framkalla dina bästa bilder

Taltioi ja säästä ihanat hetket.

Joulutarjoukset ovat nyt parhaimmillaan! Tee ostokset jopa 40 prosentin alennuksella. Pääset niihin käsiksi myös kuvaa klikkaamalla.

Julerbjudande

 

Hyviä hetkiä!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *