Tee joulu yhdessä lasten kanssa

Tee joulu yhdessä lasten kanssa

Muistat varmaan lapsuuden joulut – odotuksen, jännityksen ja sen, miltä tuntuu, kun joulupukki viimein koputtaa oveen? Omien lasten myötä pääsemme katsomaan joulua uudelleen lapsen silmin. Muistat varmaan myös sen, että joulun salaisuus piilee yksityiskohdissa: yhtä tärkeä kuin jouluaatto on sitä edeltävä aika valmisteluineen. Olemme koonneet muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tehdä lapsesi joulunajasta unohtumattoman. Aloitamme joulukuun ensimmäisestä päivästä ja etenemme joulun huipennukseen, aattoon. 

Barnens jul

Tehdään pukin odotuksesta hauskaa!

1. Aloita joulukuun ensimmäisenä päivänä
Vaikka joulusta olisikin puhuttu jo viikkoja, sen odotus alkaa toden teolla joulukuun ensimmäisenä päivänä, kun avataan joulukalenterin ensimmäinen luukku. Ilahduta lastasi tänä vuonna hiukan erilaisella joulukalenterilla. Tässä kalenterissa komeilee kolme ikiomaa valokuvaasi, ja luukkujen avaamisen sijaan siihen liimataan tarroja. Tarroistahan lapset pitävät!

Adventskalender med foto

Joulukalenteri jota koristavat omat kuvat.

2. Kuvaa joulukortit yhdessä
Ota lapset mukaan joulukorttihankkeeseen ja järjestä kuvaus, jossa he ovat mukana. Pue perheen pienet suloisiksi tontuiksi ja koristele huone esimerkiksi jouluisilla lahjapapereilla, nauhoilla tai joulukuusenkoristeilla. Samalla voitte leikkiä jouluaaton viettoa. Ota kamera esiin ja ole valmiina, kun otollinen hetki osuu kohdalle! Riittää, kun tilaat joulukorttisi meiltä viimeistään 4. joulukuuta – silloin ne ehtivät hyvin sinulle ja postiin ennen kuin joulukorttien edullinen postitusmahdollisuus 14.12. umpeutuu. Olemme saaneet tänä vuonna valikoimaan lukuisia uusia joulukorttimalleja. Yksi niistä on kortti, jossa valokuvan ympärille on taiteiltu tyylikkäät poronsarvet. Katso koko valikoimamme täältä.

card

Uudessa korttimallissa leikitellään poronsarvilla.

3. Muista joululeipomukset
Piparkakkujen ja muiden joululeivonnaisten tekeminen on hieno perinne, joka vie meidät askeleen lähemmäs joulua. Voit myös antaa lapsille etukäteen joululahjan, joka tekee leipomisesta kaksinverroin hauskempaa: anna heille omalla kuvalla varustettu esiliina. Vinkki: Itse tehty lahja on myös joulunaikaan paras tuliainen. Leivo esimerkiksi pipareita tupla-annos ja tilaa meiltä persoonallinen keksirasia – sen kantta voi koristaa kuva hetkestä, jolloin rasian sisältö valmistettiin. Kanteen voi painattaa myös tuliaisleivonnaisten reseptin.

Förkläde

Kun pikkuleipurin esiliinassa on hänen kuvansa, essut eivät mene sekaisin.

4. Koristele koti jouluiseksi
Lasten mielestä joulukoristeita ei voi koskaan olla liikaa. Ota heidät mukaan koristeluun ja anna heidän luovuutensa laukata. Voitte myös tehdä ikiomia koristeita. Entä jos joulukuusenpalloissa olisi valokuvia? Samalla voit hyödyntää kuvia, joita otitte joulukorttikuvauksen yhteydessä. Joulukuusenpallot, joissa puuhaa pieniä tonttuja, saavat kaikkien suupielet kääntymään hymyyn…

Julkula

Koristele joulukuusi ainutlaatuisilla joulupalloilla.

Voit myös teettää hienot etiketit itsetehdylle glögille. Lapsillekin sopivaa glögiä tai kuumaa kaakaota voi sitten nauttia yhdessä heidän kanssaan. Jouluinen glögihetki on täydellinen, jos kaikilla perheenjäsenillä on omalla kuvalla varustettu muki.

Julmugg med foto

Glögi maistuu parhaalta jouluisesta mukista juotuna.

5. Hyödynnä hienoja kuvia myös joululahjoissa
Omien kuvien katsominen on lapsista hauskaa. Sama pätee myös joululahjoihin. Kuvan voi liittää moniin tuotteisiin – tuotteet lapsen ensimmäiseen jouluun, muistipeli, jokin korttipeleistämme ja palapeli ovat vain muutamia esimerkkejä mahdollisuuksista. Täältä löydät lisää vinkkejä lasten lahjoiksi.

Julklappstips

Henkilökohtainen lahja ilahduttaa.

Veikkauksemme vuoden joululahjaksi on MyNameBook, lastenkirja, joka on tehty juuri sinun lapsellesi. MyNameBook on täydellinen kirja esimerkiksi iltasatuhetkeen, sillä sen sivuilla lapsesi etu- ja sukunimen muodostavista kirjaimista rakennetaan hauskoja eläinloruja. Viihdyttämisen lisäksi kirja opettaa lasta hahmottamaan hänen oman nimensä kirjaimet omaperäisellä tavalla.

mynamebook

Kirja, jonka päähenkilö olet sinä itse – uskomatonta mutta totta!

Viimeinen vinkkimme ei liity suoranaisesti jouluvalmisteluihin eikä joulunviettoon vaan kuviin, jotka niistä otat. Älä unohda valokuvia kameraan, puhelimeen tai tietokoneelle – luo niistä kaunis kuvakirja. Sitä on hauska katsella yhdessä ja samalla muistella tämän vuoden joulua!

Fotobok jul

Parhaista joulukuvista syntyy upea kuvakirja.

Joulutarjouksemme ovat nyt täydessä vauhdissa. Meiltä saat joulukoristeet ja joululahjat kohtuulliseen hintaan. Klikkaa kuvaa ja hyödynnä tarjoukset!

offer

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *