6 vinkkiä onnistuneisiin ristiäisiin tai nimiäisiin!

6 vinkkiä onnistuneisiin ristiäisiin tai nimiäisiin!

Keskellä fantastista, elämää mullistavaa ja joskus hieman kaoottista aikaa vastasyntyneen lapsen kanssa pitää myös halutessa suunnitella ja toteuttaa kaste tai nimenanto. Mutta ota rauhallisesti! Tässä on 6 vinkkiä, miten voit helposti ja yksinkertaisesti luoda ja valmistaa kaiken tarvittavan netissä ainutlaatuisia ja henkilökohtaisia ​​juhlia varten, kun sinulla itselläsi on aikaa. Luo kaikkea kutsuista koristeisiin ja kattauksiin ilman, että sinun tarvitsee edes poistua kotoa. Olkoon lapsesi kaste tai nimenanto ihana, stressitön päivä, joka muistetaan koko loppuelämän.

1. Anna lapsesi olla pääroolissa – aloita kutsulla

Luo persoonallinen kutsukortti ristiäisiin

Lapsesi on parasta mitä sinulla on, anna kaikkien vieraiden ihailla kaunista lastasi jo kutsun saapuessa. Nykyään on olemassa helppo tapa luoda ainutlaatuinen kutsu netissä. Täältä löydät monia kutsukortteja ja valokuvasi ovat keskipisteenä. Asioiden helpottamiseksi Smartphoto on koonnut kaikki kutsukortit yhteen paikkaan.

2. Juhlakoristeet jotka voidaan uudelleenkäyttää

Viirit katossa nostavat tunnelmaa ja lisäävät persoonallisuutta juhlaan.

Viihtyisän tunnelman luominen on helppoa henkilökohtaisilla koristeilla. Ripusta esimerkiksi kauniita viiriä lapsesi kuvilla. Voit käyttää viiriä myös lastenhuoneen sisustuselementtinä. Viirit ovat saatavilla useissa eri varianteissa ja väreissä. Katso koko viirivalikoima täältä.

3. Persoonallinen kattaus

Pöydät ovat myös koristelun arvoisia. Rullaa lautasliinat ja kiinnitä kauniilla ja persoonallisilla lautasliinarenkailla.

Hemmottele myös vieraitasi pienillä ”lahjoilla”, esimerkiksi henkilökohtaisella karkkipussilla, tikkarit tarroilla tai miksei ihanilla saippuoilla. Muodollisempaan tilaisuuteen tai paljon vieraita varten kannattaa myös tehdä istumajärjestys. Paikkakortit kuvilla tekee siitä helppoa ja henkilökohtaista.

4. Osoittakaa arvostusta vieraille

Sekä perhe että ystävät, jotka osallistuivat ja jakoivat tämän onnenpäivän, ovat kiitoksen arvoisia. Yhtä helposti kun kutsun luominen, onnistuu myös kiitoskortin luominen. Voit vapaasti valita saman designin kutsukortin kanssa yhteisen ilmeen säilyttämiseksi, mutta voit myös luoda variaatiota esimerkiksi valitsemalla Smartphoton korteista luovan muodon. Lähetä myös mukana kuva vieraasta juhlassa, ikään kuin ylimääräisenä yllätyksenä osoittaaksesi arvostusta. Valitse esimerkiksi neliönmuotoisia kuvia.

5. Säilytä muistot ristiäisistä

Vinkki on kerätä kaikilta vierailta valokuvia päivästä ja luoda kaunis Kuvakirja. Valitse kovat tai pehmeät kannet ja valitse useista tyylikkäistä ja kauniista designeista tämän päivän tallentamiseen. Tämä on ihanin lahja, jonka voit antaa lapsellesi tulevaisuutta varten.

6. Säilytä lahjat kauniissa lippaassa

Säilytä ristiäislahjat kauniissa korulippaassa..

Kastejuhlassa ja nimijuhlassa yleinen lahja on antaa lapselle koruja. Mutta sen sijaan, että jättäisit kultaketjut ja korut lahjarasioihin, voit luoda lapsellesi persoonallisen korulippaan. Lipas on valmistettu korkealaatuisesta puusta, joka on käsitelty ja sen jälkeen petsattu tummanruskeaksi. Kannessa on keraaminen laatta, johon valitsemasi kuva on painettu.

Ristiäiset ja nimijuhlat – Tee päivästä ainutlaatuinen kuvilla pienestä vauvastasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *