Häät – Näin helposti teet save-the-date ja hääkutsut

Häät – Näin helposti teet save-the-date ja hääkutsut

Suunnitteletteko häitä? Kaikki alkaa kauniista hääkutsusta tai yksinkertaisesta Save-the-date-kortista. Smartphotolta löydät paljon kauniita hääkutsuja ja Save the date-kortteja. Vain muutamassa minuutissa voit luoda ainutlaatuisia ja henkilökohtaisia ​​kortteja ja tilata ne suoraan kotiin! Sinun tarvitsee vain miettiä, minkä väriteeman ja designin haluat häissä, valita suosikkikuvasi ja mitä korteissa tulisi lukea, loput hoidamme me! Alla opastamme sinua, kuinka helppoa on luoda henkilökohtaisia ​​Save the date-kortteja ja hääkutsuja!!

Hääkutsujen lähettäminen on lähtölaukaus elämänne parhaille hetkille!

Se, että hääkutsut ja Save the date-kortit antavat leiman häihin, voidaan kokea stressaavana ja voi luoda paljon painetta. On helppo tehdä asioista monimutkaisia ja istua leikkelemässä ja liimaamassa silkkinauhoja pitkälle yöhön. Vinkki on pysähtyä ja miettiä mihin oikeasti kannattaa laittaa aikaa – less is more on hyvä pitää mielessä. Häitä varten on paljon asioita jotka pitää valmistella ja stressi lisääntyy helposti. Toimittajan löytäminen kaikille painetuille materiaaleille tekee siitä paljon helpompaa, Smartphoto on monipuolinen kumppani. Valitse suosikkisi kaikkien häädesignien joukosta + mieluinen väriteema – tämä design voidaan toistaa monissa muissa materiaaleissa, kuten paikkakorteissa, kiitoskorteissa, pullojen etiketeissä ja vieraille annettavissa lahjoissa, kuten näissä kauniissa saippuoissa.

Hääkutsujen luominen

Löytäkää teidän suosikkidesign ja luokaa helposti hääkutsut netissä

Omien nättien, ainutlaatuisten ja henkilökohtaisten hääkutsujen luominen ei tarvitse olla vaikeaa. Kategoriasta kuvakortit löydät kaikki henkilökohtaisten kuvakorttien formaatit, koot ja designit. Suosittelemme, että valitset ensin designteeman, joka toimii häiden runkona. Sivulta löydät hakusuodattimen, josta voit valita:

 • Tilaisuus – mihin tilaisuuteen aiot kutsua esimerkiksi häihin, syntymäpäiville jne
 • Millaisen kortin haluat – kutsut, kiitoskortit, menukortit jne
 • Valitse Tuote-kohdasta, minkä formaatin haluat korteillesi
 • Design – katso kaikki Smartphoton designit
 • Väri design – lajittele sen mukaan, minkä väriasteikon mukaan häät juhlitaan
 • Valokuvien määrä – kuinka monta valokuvavyöhykettä haluat? Onko sinulla yksi hyvä kuva vai haluatko kollaasin kuvista? Vai haluatko vain tekstin?
 • Hinta – mihin hintaluokkaan korttisi tulisi päätyä
Käytä suodatinhakua löytääksesi juuri etsimäsi kortti.

Tässä on yksinkertainen ohjevideo muun muassa hääkutsujen luomiseen:

Hääkutsut – Minkälaiset kortit pitäisi valita?

Valittavana on useita eri formaatteja. Se, minkä valitset, riippuu hieman siitä, minkä tunteen haluat välittää kortillasi. Yksinkertainen kuvakortti voi olla merkki siitä, että olet suunnitellut yksinkertaiset ja rennot häät, kun taas esimerkiksi kaksoistaitettu kortti panoraamamuodossa, antaa ylellisemmän vaikutelman. Kun luot hääkutsuja, voit valita seuraavista muodoista ja ko’oista:

1. Klassiset kuvakortit hääkutsuna

Yksinkertainen kuvakortti

Smartphoton klassisia kuvakortteja on saatavana useissa eri koossa, formaateissa ja korttityypeissä. Tee näin korttia valitessasi:
Valitse ensin formaatti:
Haluatteko vaaka-, pysty- tai neliökortin?
Valitse sitten koko:
Koko (eri vaihtoehdot näkyvät valitsemasi formaatin kohdalla)
Ja lopuksi korttityyppi:
Valitse esimerkiksi klassinen kortti tai taitekortti.

Klassisissa kuvakorteissa on valkoiset kirjekuoret, mutta lisävalinnoista voit valita värilliset kirjekuoret. Esimerkiksi kimaltelevaa kultaa tai hopeaa, laventelia tai tummanpunaista. Smartphoton klassisiin kuvakortteihin voit valita kulmat kahden tyypin välillä: neliömäiset tai pyöristetyt kulmat.

2. Hauskan muotoiset kuvakortit

Uutuus! Kuvakortit aaltoreunalla

Haluatko hääkutsusi tai Save-the-date erottuvan hieman tavallisista korteista ja kirjeistä jotka tippuvat postilaatikkoon? Silloin kannattaa tehdä hääkutsu luovalla tavalla. Kortit ovat saatavilla seuraavissa muodoissa:

 • Aaltoreuna (kuten yllä olevassa kuvassa)
 • Pilvet (pienien pilvien muotoiset kulmat)
 • Siivet (jossa kaksi kulmaa ovat suoria, kun taas kaksi muuta ovat pyöristettyjä)

3. 10 sivuinen kuvakortti

Erilainen 10-sivuinen kortti sinulle, joka haluat saada tilaa henkilökohtaisille elementeille ja tehdä korteista ikään kuin portfolion, jossa voit näyttää paljon kuvia ja lisätä tekstiä. Myydään yksittäin tai 12 kortin setissä ja sisältää valkoisen, vaaleanpunaisen tai sinisen nauhan korttien sitomiseen.

4. Ylellisempi hääkutsu – Kaksiosainen kortti

Smartphoton Kaksiosainen kortti on yksi ylellisimmistä korteistamme, se tulee kahtena seisovana korttina (joista yksi on hieman pienempi kuin toinen) ja jotka pidetään yhdessä kultaisen tai mustan pisaranmuotoisen paperiliittimen avulla. Pienimmässä kortissa on painatus toisella puolella ja isossa kortissa painatus molemmilla puolilla.

Mahdollisuus omiin lisävalintoihin

Tekemällä ylimääräisen lisävalinnan hääkutsuihisi, voit viedä korttisi uudelle tasolle. Alla on lista lisävalinnoista, joita voit tehdä. Nämä lisävalinnat tulevat näkyviin vaihtoehtoina, kun olet luonut korttisi ja siirryt maksusivulle.

1. Paperin valinta

Kun luot kuvakortit Smartphotolla, saat korkealaatuisen tulosteen tavalliselle paperille. Jos haluat korttiin luksusta, voit tulostaa kutsusi kimaltelevalle paperille tai mattapintaiselle paperille.

2. Valitse värilliset kirjekuoret

Kun luot kuvakortit Smartphotolla, mukana tulee useimmiten valkoinen kirjekuori. Jos haluat varmistaa, että kutsusi erottuu joukosta, voit valita värillisen kirjekuoren. Tämä tehdään myös viimeisessä vaiheessa, kun olet luonut korttisi ja siirryt maksusivulle. Voit valita seuraavista väreistä (huomaa, että kaikki värit eivät ole saatavilla kaikille korttityypeille):

 • Tummanpunainen
 • Ruskea
 • Laventeli
 • Valkoinen kimalteleva
 • Hopea kimalteleva
 • Sininen kimalteleva
 • Kultainen kimalteleva
 • Ylellinen valkoinen

3. Kohopaino antaa hääkutsuihisi eloa!

Lopuksi meillä on vinkki, kuinka voit helposti antaa hääkutsuillesi sitä pientä ekstraa – valitsemalla tehostelakan hääkutsuihisi. Silloin Smartphoto lisää rakenteellisen painatuksen kortin valittuihin osiin. Kohopaino antaa kutsuillesi mukavan ja kiiltävän vaikutelman. Muista, että tehostelakkaa on saatavana vain tavallisella paperilla, eikä sitä voi yhdistää pyöristettyihin kulmiin.

Smartphoto toivottaa sinulle onnea häävalmisteluissasi. Jos haluat vielä enemmän inspiraatiota, klikkaa itsesi tälle sivulle, jonne olemme koonneet kaiken mitä tarvitset häitäsi varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *