Kreativa Karinin lastenhuone – omaa ilmettä ja leikkisyyttä

Kreativa Karinin lastenhuone – omaa ilmettä ja leikkisyyttä

Kaipaako lastenhuone kohennusta? Nyt päästetään ääneen askarteluekspertti Kreativa Karin. Syksyn ja talven mittaan hänen vinkeistään saadaan nauttia täällä smartblogissa, smartphoton kotisivulla sekä uutiskirjeissä. Karinin kanssa tutustutaan erilaisiin valokuvatuotteisiin sekä askarrellaan ja tuunataan ihan oman näköisiä sisustusjuttuja. Ihan ensimmäiseksi paneudutaan siihen, miten tuoda lastenhuoneeseen leikkisää ilmettä. Anna mennä, Karin!

Kreativa Karins barnrum

Hei vaan!

Olen Karin Andersson, alias Kreativa Karin, göteborgilainen ammattiaskartelija. Minulla on maailman hauskin työ! Vedän työpajoja, kirjoitan lasten askarteluoppaita, teen monenlaisia suunnittelutöitä ja paljon muuta.

On ihanaa tehdä tavaroista omanlaisiaan ja itsensä näköisiä. Nyt syksyllä teen yhteistyötä smartphoton kanssa ja annan helppoja ja hauskoja ideoita heidän valtavan tuotevalikoimansa luovaan käyttöön. Tuotteisiin voi asetella omia kuvia ja tekstejä ja saada aikaan juuri mielensä mukaiset lahjat, koristeet, muisto-, käyttö- ja sisustusesineet. Valittavana on paljon valmiita malleja ja vaihtoehtoja, samoin erilaisia fontteja.

Yksityiskohdat ratkaisevat lastenhuoneessa

Minä ja tyttäreni Lena tutustuimme smartphoton valikoimiin ja teimme yhdessä hienoja juttuja hänen huoneeseensa.

Lena on 7-vuotias ekaluokkalainen, joka tykkää pehmoleluista ja kavereiden kanssa leikkimisestä. Ensimmäinen kouluvuosi on jännää aikaa myös minulle äitinä.

Eväsrasia koululaiselle

Koululaisen välipalan voi laittaa omaan eväsrasiaan, jossa se on helppo ottaa mukaan. Kannen voi koristella omalla kuvalla. Tai sitten suunnitella oman designin, kuten minä ja Lena teimme: sommittelin tietokoneella kuvan Lenan lempiväreistä ja nimestä. Rasioita on erivärisiä ja kansi on helppo avata ja sulkea. Hinta 15,95 €.

Barnrummet - matlåda

Nimikyltti omaan huoneeseen

Kestävä alumiinikyltti sopii seinälle tai oveen. Saatavilla on monta erilaista mallia, ja kylttiin voi valita kuvan, tekstin tai molemmat. Hinta 17,95 €.

Barnrum - namnskylt

Seinätarrat lapsen huoneeseen

Perheenjäsenten ja ystävien kuvat pysyvät näkyvillä, kun teetät niistä seinätarrat.

Jos valitset kehystetyn mallin, kuvat ovat valmiit seinälle sellaisenaan. Tai mikset liimaisi niitä eteisen säilytyslaatikoihin näyttämään, kenen tavaroita sisällä on. Hinta 7,95 €.

Tyyny sängyn päälle

Smartphotolta saa monia erinäköisiä ja -muotoisia tyynyjä. Me valitsimme mallin, johon tulee monta pientä kuvaa. Kuviin halusimme Lenan ja minut sekä isovanhemmat, jotta läheiset saa pidettyä mukana arjessa. Hinta alkaen 22,95 €.

Barnrum - kudde med foto

Kirjoituspöytä kuosiin

Lena pitää kirjoittamisesta ja laskemisesta, joten oma muistivihko on hänelle omiaan. Sekä vihkon etu- että takakannen voi suunnitella mieleisekseen, joten me painatimme Lenan nimen eteen ja hänen kuvansa taakse. Hinta alkaen 7,95 €.

Teetimme myös yhteensopivan kynätelineen ja suojakuoret Lenan iPadiin. Kuoria on erilaisia ja eri laitteisiin sopivia malleja. Kynäpurkin hinta 13,95 € ja kuorien alkaen 34,95 €.

Barnrum - pennställ

Seinäkello kertoo ajan

Kellon opettelu on hauskaa, ja erityisen hauskaa se on, jos seinäkellossa on oma kuva. Hinta alkaen 19,95 €.

Barnrum - klocka

Unikaveri kainaloon

Pehmolelu kainalossa nukkuu parhaiten, ja vielä paremmin jos unikaverin paitaan on painettu oma tai lähisukulaisen kuva. Pehmoiset eläinhahmot – lammas, apina ja kirahvi –ovat varmasti halailua halajavan pikkuisen mieleen. Hinta 12,95 €.

Hauskoja askarteluhetkiä!

Terveisin,
Kreativa Karin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *