5 vinkkiä – lahja varhaiskasvatuksen henkilökunnalle ja opettajalle!

5 vinkkiä – lahja varhaiskasvatuksen henkilökunnalle ja opettajalle!

Etsitkö sopivaa lahjaa lastentarhanopettajalle, lastenhoitajalle ja opettajalle? Kohta on kesäloman aika. Mikä sopisi paremmin kuin antaa opettajille henkilökohtainen lahja kiitoksena kaikesta, mitä he ovat tehneet lapsesi eteen tämän lukukauden aikana. Olemme listanneet 5 vinkkiä lahjoista varhaiskasvatuksen henkilökunnalle ja opettajille. Toivottavasti löydät jotain mistä pidät ja mitä opettaja arvostaisi!

Koulun ja varhaiskasvatuksen henkilökunta ovat todellisia sankareita, jotka ovat siellä lapsiamme varten, sopeutuvat ja joustavat lyhyellä varoitusajalla sekä luovat mahdollisimman turvallisen ympäristön lapsillemme. Nyt, enemmän kuin koskaan, he ansaitsevat todella mukavan lahjan kiitoksena kaikesta mitä he tekevät!

1. Yhteinen lahja – kaiverrettu teelaatikko täynnä herkkuja

Tee- tai herkkulaatikko, tätä kaunista puulaatikkoa voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Valitse design, lisää mukava teksti ja Smartphoto kaivertaa sen laatikon kanteen. Tämä on lahja, joka on täydellinen antaa henkilökohtaisena lahjana jokaiselle opettajalle tai yhteisenä lahjana, joka annetaan koko henkilökunnalle. Täytä laatikko herkullisilla teepusseilla ja ehkä suklaapaloilla tai muilla herkuilla. Täydellinen lahja josta voidaan nauttia kahvihuoneessa ​​ja nautinto riittää koko seuraavan lukukauden. Löydät teelaatikon täältä.

Esimerkkejä mitä laatikkoon voi kaivertaa:

  • We’ve never seen your cape or mask, but we see your superpowers every day! Thanks for being a super teacher!
  • The best teachers teach from the heart. Thank you for all that you do!
  • Minä olen opettaja – mikä on sinun supervoimasi?
  • Maailman parhaat opettajat ovat täällä töissä!
  • Muumin varhaiskasvatuksen henkilökunnan herkkulaatikko – älä koske!

2. Lahja varhaiskasvatuksen henkilökunnalle ja opettajille – Mukava ja tilava kangaskassi sanonnalla

Lahjaksi opettajille voit lahjoittaa tilavan, kestävästä kankaasta tehdyn ostoskassin. Laukun etupuolelle voit laittaa sanonnan (katso esimerkki kuvasta), skannata lapsesi piirtämän taideteoksen (ehkä lapsi voi piirtää opettajan?) tai valita sopivan valokuvan. Voit vapaasti täyttää laukun kesäherkuilla. Virkistävällä juomalla kauniissa pullossa, hyvillä kekseillä ja ehkä suklaalla, tai miksi ei kukkakimpulla?

3. Tomaattikasvi persoonallisessa ruukussa

Oletko istuttanut monia tomaatteja? Ei hätää. Itse kasvatettu superlahja on varmasti todella arvostettu. Suunnittele myös ainutlaatuinen kukkaruukku omalla kuvalla ja tekstillä ja opettaja ei todellakaan tule pettymään. Löydä ihana ruukku verkkokaupastamme ja anna luovuutesi virrata. Ota rohkeasti mukaan lapsesi luomiseen ja saat varmasti monia upeita ideoita siitä, mitä voit painattaa ruukkuun ja antaa lahjaksi opettajille.

4. Kaunis puinen laatikko, joka sisältää pullollisen hyvää juotavaa

Taatusti arvostettu lahja opettajille on tämä kaunis puinen laatikko, joka sisältää pullollisen jotain hyvää juotavaa. Laatikkoon voit lisätä sekä kuvan että tekstin. Lisää pullollinen omenamehua tai muuta hyvää juomaa ja toivotat siten kaikille upeille opettajille mahtavaa kesää!

5. Kaiverrettu lasi kauniilla viestillä

Kiitä varhaiskasvatuksen henkilökuntaa ja opettajia kauniilla kaiverretuilla viinilaseilla. Lasit myydään kahden lasin pakkauksissa, ja niistä löytyy kolme eri mallia; viinilasit, samppanalasit tai juomalasit. Täytä lasit suklaalla tai muilla kauniisti kääretyillä makeisilla ja kääri sellofaaniin ja sido yhteen silkkinauhalla. Hyvää kesää!

Jos haluat vielä enemmän vinkkejä hyvistä lahjoista varhaiskasvatuksen henkilökunnalle ja opettajalle, käythän kurkkaamassa sivustojamme, jonne olemme keränneet paljon lahjaideoita.

Oletko luonut jotakin kivaa? Voit jakaa sen meidän kanssamme!

Oletko luonut henkilökohtaisen tuotteen Smartphotolta ja antanut sen lahjaksi varhaiskasvatuksen henkilökunnalle tai opettajalle? Käytä #mysmartphoto ja jaa se muille nähtäväksi!

Seuraa meitä saadaksesi vielä enemmän vinkkejä, DIY ja inspiraatiota:

YOUTUBE
Instagram
Facebook

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.