Lahja vastasyntyneelle – 7 ihastuttavaa ja henkilökohtaista lahjaa vauvalle ja vanhemmille!

Lahja vastasyntyneelle – 7 ihastuttavaa ja henkilökohtaista lahjaa vauvalle ja vanhemmille!

Etsitkö lahjaa vastasyntyneelle? Oletteko saamassa, tai jopa jo saaneet,perheenlisäystä joko omassa perheessäsi tai lähimpien ystäviesi keskuudessa? Kuinka hauskaa! Vastasyntyneen vauvan juhliminen on parasta. Se on myös täydellinen tilaisuus ostaa vauvan vaatteita tai muita söpöjä lahjoja. Tässä blogipostauksessa jaamme 7 parasta lahjaideaa vastasyntyneelle, jotka ovat sekä henkilökohtaisia ​​että ainutlaatuisia.

1. Kaikista ensimmäiset vauvakuvat kauniissa rasiassa!

Ovatko odottavat vanhemmat lähettäneet sinulle kuvia pyöreästä vatsasta, valmisteluista, kuvia mukavasta lastenhuoneesta ja niin edelleen? Kehitä kaikki kuvat tilaamalla kuvat rasiassa ja anna rasia lahjaksi. Saat hienoja valokuvia valokuvapaperille, johon voit lisätä kuvatekstin jokaiseen kuvaan, sekä suloisen rasian. Upea lahja antaa odottaville vanhemmille.

Vinkki Saitko ensimmäisen kuvan vauvasta? Kehitä se myös ja lisää rasiaan.

Haluatko antaa vielä paremman lahjan? Lisää mukaan lahjakortti vanhemmille, jotta he voivat kehittää ensimmäiset kuvat vauvasta syntymän jälkeen. Se on varmasti arvostettu lahja.

2. Perheenlisäystä? – näytä se nimikyltillä

Vauva tulossa? Onko siskosi, paras ystäväsi tai joku muu läheinen saanut perheenlisäystä? Voit luoda henkilökohtaisen nimikyltin lahjaksi perheelle, jossa lukee myös uuden pienen perheenjäsenen nimi. Tai voit luoda lastenhuoneeseen nimikyltin, jossa on lapsen syntymäaika. Kylttiä voidaan käyttää myös seinäkoristeena sopivalla sanonnalla lapsiperheille, kuten esimerkiksi ”Tired parents and a happy kid lives here”

3. Vauvabody omalla tekstillä

Täydellinen lahja vauvalle on tietysti vauvanvaatteet. Mutta siitä tulee hieman hauskempaa, jos sinä itse luot täysin ainutlaatuisen vauvan bodyn. Voit lisätä oman henkilökohtaisen kosketuksen tähän vauvan bodyyn lisäämällä valokuvia, kuvan tai tekstin. Valitse tyylikäs design tai ole luova ja valitse ”Tyhjä design” asettamalla vauvan bodya entisestään.

Muutamia ideoita henkilökohtaisen vauvan bodyn luomiseksi:

 • Kirjoita vauvan syntymäaika yhdessä mukavan tekstin kanssa:
  ”Totally adorable since 22.01.2021″
 • Kehua vauvan vanhempia, esimerkiksi:
  ”Minulla on maailman parhaat vanhemmat!”
 • Hauska teksti, joka sisältää itsesi
  ”Jos tykkäät että minä olen söpö, näkisit tätini”
 • Flirttailu isoäidin kanssa
  ”Jos äiti sanoo ei, niin kysyn isoäidiltä”
 • Sanonta vauvalta itseltään
  ”Minä päätän täällä”
 • Vitsaile isän kanssa:
  ”Olen todiste siitä, että isä ei ainoastaan pelaa videopelejä”

4. Säilytä vauvan ensimmäinen kuva

Lahjaksi vanhemmille voit luoda kauniin valokuvataulun. Ensimmäinen kuva vauvasta on aina ainutlaatuinen vanhemmille. Anna heille akryylilasitaululle painatettu kuva uudesta perheenjäsenestä! Nyt voit painattaa valokuvia myös puutaululle. Erittäin mukava lahjaidea vauvalle.

5. Tyyny äidille ja isälle

Pehmeä tyyny vauvan syntymän jälkeen on erittäin hyvä asia. Sitä voidaan esimerkiksi käyttää tukemalla vauvaa, helpottamalla pitelyä imetyksen aikana tai vain yksinkertaisesti sisustamalla lastenhuone kauniilla ja henkilökohtaisilla yksityiskohdilla. Smartphotolla on erimuotoisia tyynyjä, suorakulmaisia, neliönmuotoisia sekä sydämen muotoisia. Valitse kaunis valokuva ja hauska väri tai design, joka sopii kauniisti yhteen lastenhuoneen sisustukseen.

6. Pehmeä huppupyyhe – ensimmäisiä kylpyjä varten

Toinen lahjavinkki vastasyntyneelle on pehmeä hupullinen vauvan pyyhe. Tässä henkilökohtaisessa huppupyyhkeessä sisäpuoli on pehmeää puuvillaa, joka tuntuu mukavalle vauvasi iholla. Huppupyyhkeen avulla lapsi lämpenee ja kuivuu hetkessä. Pehmeä huppu henkilökohtaisilla yksityiskohdilla sopii täydellisesti vauvan päälle. Ja kun vauva kasvaa, pyyhe voidaan helposti muuttaa supersankariviitaksi!

7. Suunnittele oma ruokalappu lahjaksi

Toinen hauska ja ainutlaatuinen lahja vastasyntyneelle on ruokalappu, jossa on vauvan nimi ja valokuva. Minkä kuvan ja tekstin valitset omaasi? Tämä ruokalappu on pehmeästä kankaasta ja on täydellinen, kun on ensimmäisten makutestien aika, tai jos vaatteita pitää suojata kun hampaat alkavat puhkeamaan ja vauva kuolaa paljo

Onko sinulla omia lahjavinkkejä? Jaa ne meidän kanssamme!

Mitkä ovat parhaat lahjaideat vauvalle? Olemme erittäin uteliaita siitä, mitä sinä olet luonut lahjaksi vauvalle. Voit vapaasti jakaa parhaat vinkit jättämällä kommentin tähän blogipostaukseen tai tägäämällä meidät Instagramissa. Kohdasta #mysmartphoto löydät mitä muut ovat luoneet valokuvistaan

Haluatko vielä enemmän inspiraatiota? Katso sivumme, josta löydät paljon lahjavinkkejä vauvalle.

Seuraa meitä saadaksesi vielä enemmän vinkkejä, DIY ja inspiraatiota:

YOUTUBE
Instagram
Facebook

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.