ūüź∂ 8 hauskaa lahjaa koirallesi ‚Äď jotka my√∂s ovat k√§yt√§nn√∂llisi√§ sinulle!

ūüź∂ 8 hauskaa lahjaa koirallesi ‚Äď jotka my√∂s ovat k√§yt√§nn√∂llisi√§ sinulle!

Koiramme ansaitsee myös parhaat lahjat. Siksi me Smartphotolla olemme niin iloisia, kun olemme saaneet kokonaisen kokoelman hauskoja lahjoja koirille. Jokaisesta lahjasta voi tietysti tehdä persoonallisen ja ainutlaatuisen esimerkiksi painattamalla koiran kuvan tai kirjoittamalla koiran nimen. Niin hauskoja ja käytännöllisiä lahjoja!

1. Koiran kaulapanta nimellä

lahjoja koirallesi - Koiran kaulapanta nimellä

Hieno ja tyylikäs koiranpanta, johon voit lisätä koirasi nimen ja puhelinnumerosi. Täydellinen, jos sinulla on pieni karkulainen, jotta sinuun omistajana voidaan aina ottaa yhteyttä. Lisäksi pannan leveys on saatavana kahdessa koossa: 2cm keskikokoisille koirille ja 3cm isommille koirille. Valittavana on useita eri designeja, ja löydät ne täältä.

2. Koiran ruokakuppi nimellä ja kuvalla

Seuraava vinkkimme on tukeva ruokakuppi 100% valkoisesta keramiikasta, josta helposti tulee koirasi suosikkilahja. Valitse useista eri malleista luodaksesi koiran ruokakupin joka sopii juuri sinulle ja sinun koirallesi. Täydellinen myös silloin, kun sinulla on useampi koira, jonka kuppeja pitää silmällä. Löydät koiran ruokakupit täältä.

3. Tyylikäs persoonallinen Bandana

Myös koirien tulee tuntea olonsa erityisen tyylikkäiksi. Ainakin me Smartphotolla ajattelemme niin. Valitse koirallesi persoonallisuuteen sopiva huivi useista ainutlaatuisista kuvioista. Henkilökohtainen huivi koirille on loistava lahja lemmikille, jolla muuten on jo kaikkea!

4. Säilytys kuivaruoalle ja herkuille

Nämä puukannelliset metallipurkit sopivat täydellisesti kuivaruoan ja herkkujen säilytykseen. Purkit ovat niin tyylikkäitä, että ne myös toimivat sisustusyksityiskohtana. Toimitetaan settinä, jossa 2 purkkia kahdessa eri koossa. Isoon purkkiin mahtuu 1000ml ja pienempään mahtuu 350ml. Hinta sisältää koirasi nimen kaiverruksen kanteen. Lahja sekä koirallesi että sinulle.

5. Tyylikäs ja käytännöllinen talutushihna

K√§vely ‚Äď kaikkien koirien suosikki. T√§m√§n hienon ja persoonallisen talutushihnan avulla l√§hdette k√§velylle tyllill√§. Jos sinulla on useampi koira l√∂yd√§t helposti jokaisen oma hihna nimen avulla.

6. Käytännöllinen säilytysrasia matkoille

Tämä metallipurkki painatuksella sopii täydellisesti täytettäväksi koiran eväillä matkaa varten. Kansi sulkeutuu tiukasti ja on pieni ja helppo ottaa mukaan.

7. Persoonallinen nimilaatta lahjaksi koirallesi

Pieni karkulainenkin ansaitsee lahjan. Täydellinen lahja karkurille tai koiralle jolla on tyylitaju kohdillaan. Nimilaatan etupuolella on tilaa yhteystiedoille (osoite, puhelinnumero ym.) ja koiran nimelle. Jos ystäväsi pääsee karkuun, voi löytäjä helposti ottaa sinuun yhteyttä!

8. Pehmeä makuualusta lahjaksi koirallesi

Tässä tulee viimeinen vinkki, jonka voit antaa koirallesi lahjaksi. Se on pehmeä makuualusta, joka sopii yhtä hyvin matkalle kuin kodin lattialle. Voit helposti valita useista eri designeista ja lisätä oman tekstin. Painatus sisältyy luonnollisesti hintaan.

Bonusvinkki sinulle koiranomistaja

Onko sinulla koira, jota rakastat yli kaiken? Näytä se kaikille ympärilläsi. Esimerkiksi painattamalla kuvan koirastasi kahvimukiisi tai valitsemalla meidän mukautetuista designeista saadaksesi ihanan lainauksen rakkaista ystävistämme!

Myös emäntä ja isäntä ansaitsevat näyttää hyvältä!

Tiesitkö, että Smartphotolla voi painattaa oman paidan? Voit esimerkiksi painattaa kivan tekstin siitä, kuinka ihanaa on, että elämässäsi on koira.

Haluatko nähdä mitä muita vinkkejä koiranlahjoista Smartphotolla on?
Tältä sivulta löydät paljon vinkkejä, joten muista katsoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *