Juhli lemmikkiäsi Maailman eläinten päivänä!

Juhli lemmikkiäsi Maailman eläinten päivänä!

Lokakuun 4. päivä on nimetty Maailman eläinten päiväksi. Se on lemmikkien ja kaikkien muidenkin eläinten oma päivä, joka muistuttaa meitä ihmisiä eläinten hyvinvoinnista ja oikeuksista. Lemmikistään jokainen tietenkin pitää hyvää huolta kaikkina vuoden päivinä, mutta lokakuun neljäntenä elämäntoveri ansaitsee tavallistakin enemmän rakkautta ja huolenpitoa. Nyt voit hankkia Maailman eläinten päivän tai vaikka lemmikkisi syntymäpäivän kunniaksi tavaroita, joissa koirasi, kissasi, kanisi, hamsterisi tai vaikka hevosesi on pääosassa.

Eläimellinen tervetulotoivotus!

Juokseeko koirasi innoissaan ovelle vastaan aina kun ovikello soi? Saavatko sinä ja vieraasi siltä yltäkylläisen riemukkaan vastaanoton? Itse varmaan ymmärrät koirasi kieltä, mutta vieraille karvaisen kaverin tervetulotoivotuksen voi tulkata hauskaan ovimattoon.

Ovensuuhun voi asettaa kynnysmaton, jossa kerrotaan, mitä koirasi haluaa vieraille toivottaa.

Matossa voi lukea esimerkiksi:

Astu sisään ja ota vastaan
aimo annos rakkautta.

Minua ei tarvitse pelätä,
mutta jos kumminkin jännittää,

vinkkaa henkilökunnalle.

Minun kynnysmattoni
on sinun kynnysmattosi.

Tule leikkimään!
Eipäs kun… tervetuloa!
Mutta joko leikitään?

Täällä vartioin minä – Varoitus Vaarallisista Veijareista

Jos toisaalta haluat pelotella epätoivotut vieraat pois oveltasi, kannattaa harkita nimikylttiä ikkunaan, oveen tai portinpieleen. Kissan, pikkukoiran tai hamsterin kuvalla varustettuna kyltti vetää varmasti ohikulkijoiden suun hymyyn.

Lemmikin kuva seinälle

Kaikki mukana perhekuvassa

Lemmikki on perheenjäsen, ja sellaisena hän ansaitsee tietenkin sijan perhepotretissa. Hauskan sellaisen saa koottua erillisistä kuvista. Etsi lemmikistäsi kuva, jossa se katsoo yhteen suuntaan ja muista perheenjäsenistä kuvat, joissa katse on toiseen suuntaan. Yhdistä kuvat kollaasiksi (katso mallia yllä olevasta kuvasta).

Lemmikki panoraamana

Oma lemmikki on tietenkin kaunein kaikista ja totta kai oman taulun arvoinen!  Panoraamakuvassa eläin pääsee oikeuksiinsa. Valitse Smartphoton seinäkoristeista panoraamamallinen taulu ja siihen kuva, jossa lemmikkisi on luonnon helmassa. Asettele kuva niin, ettei eläin ole aivan keskellä, vaan mieluummin hieman oikeassa tai vasemmassa reunassa. Näin kuvaan tulee luonnetta ja myös maisema korostuu sopivasti. Myös erilaisilla materiaaleilla saa tauluun eloisuutta: testaa vaikka harjattua terästä.

Lemmikin oma minimatkalaukku

Meikkipussista saa juuri sopivan pikku matkalaukun lemmikille. Kokoa siihen lemmikin ensiapupakkaus tai säilytä siinä muuta mukana tarvittavaa tavaraa, esimerkiksi:

 • Punkkipihdit
 • Matolääke
 • Talutushihna
 • Lemmikin passi
 • Eläinlääkärin yhteystiedot
 • Kakkapusseja
 • Herkkupaloja
 • Kynsisakset

Lemmikille oma ruokakuppi tai nimilaatta kaulapantaan

Smartphotolla on myös tuotteita lemmikin omaan käyttöön, esimerkiksi ruokakuppi tai nimilaatta.

Ruokakuppiin voi painattaa kuvan ja/tai hauskan tekstin. Miten olisi vaikka:

 • Lisää ruokaa!
 • Joko se loppui?
 • Aamiainen – lounas – illallinen
 • Saako jälkiruokaa?
 • Ole kiltti ja ruoki minut!

Avaimenperä lemmikin kuvalla

Lemmikillä jos kellä on avain sydämeesi, joten mikäpä sopisikaan paremmin avaimenperään kuin rakkaan eläimen kuva.

Smartphotolta saat myös uusia 3D-avaimenperiä. Lemmikin nimi roikkumassa avainrenkaassa, auton takapeilissä tai vaikka repussa on elegantti tapa muistaa parasta ystävää.

Koiran tassunjälki

Allekirjoitukseksi korttiin…

Kutsu- ja muihin kortteihin tarvitaan tietenkin myös eläinystävän allekirjoitus. Tassun kastaminen musteeseen vain on sottaista puuhaa… Se ei kuitenkaan ole tarpeen, jos seuraavana sadepäivänä nappaat kuvan märästä ja mutaisesta tassunjäljestä. Teetä sitten kuvasta tarroja ja liimaa niitä joulutervehdyksiin, onnentoivotuksiin ja matkalta lähettämiisi maisemakortteihin.

…tai koristeeksi kaulakoruun

Todellinen eläinystävä vie ajatuksen tassunmitan pidemmälle kantamalla muistoa lemmikistään aina sydäntään lähellä. Se onnistuu, kun painattaa tassunjäljen kullan- tai hopeanvärisestä teräksestä valmistettuun kaulakoruun.

Hyödynnä vaikka kaikki vinkit tai valitse vain suosikkisi: osoita arvostuksesi rakkaalle lemmikillesi Maailman eläinten päivänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *