10 vinkkiä miten sisustat persoonallisen lastenhuoneen

10 vinkkiä miten sisustat persoonallisen lastenhuoneen

Lastenhuoneen sisustaminen on hauskaa ja vielä hauskempaa siitä tulee kun lopputuloksesta tulee persoonallinen lastenhuone mahtavilla yksityiskohdilla! Nyt voit antaa mielikuvituksen lentää ja päästä luovuutesi vapaaksi. Kun kevät koputtaa ovella, tuntuu ihanalta uudistaa lastenhuone ja siivota talvi pois.

Olemme keränneet 10 fiksua ratkaisua miten helposti luot persoonallisen lastenhuoneen!

persoonallinen lastenhuone - kello

Kello – aika menee nopeasti leikkien lastenhuoneessa

Paljonko kello on? Persoonallinen kello lastenhuoneessa on kaunis sisustusyksityiskohta, ja se auttaa myös lasta kehittymään ja oppimaan paljonko kello on. Kellosta voit tehdä joko pyöreän tai sydämen muotoisen. Voit valita mieleisesi kirjaintyypin numeroihin, lisätä omia kuvia ja valita suosikkivärin. Voit vaihtoehtoisesti valita valmiin taustakuvan kuudesta eri eläinmotiivista, esimerkiksi ketun, pandan tai possun. Mahdollisuuksia on monta!

persoonallinen lastenhuone - canvas-galleria

Lasten piirrustukset – oma kollaasi

Lasten omasta taiteesta voit helposti teettää kauniin canvas gallerian seinälle. Piirrustukset ovat usein ihanan värisiä ja täynnä mielikuvitusta, jotka antavat ihanan ja iloisen tunnelman huoneeseen. Taulut luovat persoonallisen lastenhuoneen ja kenelläkään muulla ei varmasti ole samanlaisia tauluja!

Luomalla canvas gallerian saat enemmän tauluja jotka tuovat harmoniaa huoneeseen. Meidän muokkaustyökalu antaa sinulle monta mahdollisuutta luoda täydellisen kollaasin. Autamme sinua valitsemaan canvastaulujen koon ja määrän.

Akryylilasi – enemmän kuin tavallinen kuvakehys

persoonallinen lastenhuone - akryylilasi

Ikuista lapsesi ja luo akryylilasitaulun. Akryylilasi on hieno ja moderni sisustusyksityiskohta jonka voit laittaa hyllyyn tai lipaston päälle.

Täydellinen tapa näyttää suosikkikuvasi lapsestasi. Akryylilasi on tehty läpinäkyvästä lasista ja kuva painatetaan lasin takapuolelle. Edestäpäin saat mahtavan syvän tunnelman, ja valo loistaa lasin läpi.

 

 

persoonallinen lastenhuone - pehmolelu

Pehmolelu – antaa turvaa

Pieni kaveri jonka kanssa nukkua on jokaisen lapsen toive. Ehkä se jopa pitää hirviöt poissa sängyn alta? Pieni pehmolelu tulee mielellään mukaan matkoille, ja jos siinä on perheen kuva yökyläilykin saattaa sujua helpommin?

Ihanat tyynyt – pehmeää ja mukavaa

persoonallinen lastenhuone - tyyny-valokuvallaPehmeillä tyynyillä voit helposti luoda ihanan lastenhuoneen.

Muutama tyyny sängyssä antaa mukavan tunnelman. Painata tyynyihin perheen kuvia, se tuo enemmän rakkautta huoneeseen.

Yhdistä neliönmuotoisia ja sydämmenmuotoisia tyynyjä.

 

 

persoonallinen lastenhuone - nuppinaulakko

Nuppinaulakko – pitää paikat siisteinä

Ovatko lapsen vaatteet ja tavarat yleensä lattialla? Tee siivoamisesta hauskempaa persoonallisen nuppinaulakon avulla. Lapsesi tulee ripustamaan kamppeensa ja sinun ei tarvitse enää muistuttaa häntä.

Palkitsemistaulukko – tarroilla

persoonallinen lastenhuone - palkitsemistaulukkoNäin teet auttamisesta hauskempaa!

Palkitsemistaulukko omilla kuvilla ja tarroilla on täydellinen käyttää silloin, kun lapset ovat olleet todella reippaita. Suunnitelkaa yhdessä tavoitteet, jossa jokainen tarra tuo lapsen lähemmäksi palkintoa.

 

persoonallinen lastenhuone - My NameBook

MyNameBook – kirja jossa lapsi on päähenkilö

Onko lapsesi kyllästynyt tavallisiin iltasatuihin? MyNameBook on satukirja jossa lapsi itse on päähenkilö. Kirja koostuu helposti luetuista saduista ja riimeistä, jotka auttavat lasta hauskalla tavalla oppimaan kirjaimia ja kirjoittamaan oman nimensä.

MyNameBook Eläimet kirjassa valitset yhden 13 eläimestä, esimerkiksi pandan, hevosen ja valaan. MyNameBook Taidot löytyvät kahdessa eri versiossa, tytöille ja pojille, jossa henkilökohtaiset nimimerkit ja kuvat mukautetaan riippuen minkä kirjan valitset. Molemmat kirjat koostuvat 13 eri taidoista, esimerkiksi opettaja, lähettiläs ja keksijä. Yhteistä kaikille kirjoille on, että tarina rakennetaan yksi kirjain kerrallaan, kunnes lapsen koko nimi on kirjoitettu.

Nyt nukuttamisesta tulee varmasti helpompaa! Kuka ei haluaisi kuunnella iltasatua omasta nimestään?

persoonallinen lastenhuone - saastopossu

Säästölipas – mikä on sinun unelmasi?

Saako lapsesi viikko- tai kuukausirahaa? Opeta hänet käsittelemään rahaa itse. Jotta lapsesi ymmärtäisi säästörahojen arvon, on unelmien pakko tuntua todellisilta. Auta lastasi toteuttamaan unelmansa luomalla henkilökohtaisen säästölippaan lapsen valokuvalla tai kuvalla siitä toivotusta unelmasta!

Palapeli – kiva tapa kuluttaa aikaa

persoonallinen lastenhuone - palapelinPalapeli on leikki joka kehittää sinua ja lastasi. Lapsesi harjoittelee hienomotoriikkaa ja loogista ajattelua, samalla kun te vietätte aikaa yhdessä.

Voisit ehkä luoda palapelin valokuvalla teidän viimeisestä matkasta ja samalla muistella sitä yhdessä? Mitä palapeli esittää kun se on valmis?

 

Mistä vinkistä pidit eniten? Jätä kommentti!

Kreativa Karin on jakanut hänen vinkkejään. Haluatko tietää mitä hän teki? Lue tästä.

Täältä löydät enemmän tuotteita jolla luoda persoonallinen lastenhuone.

Lykkyä tykö!

Maria studerar på IHM Business School till E-commerce Manager och har sin praktik hos oss på Smartphoto. Maria stöttar upp olika projekt på vår marknadsavdelning.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *