Raskausvalokuvaus – 10 vinkkiä mitä voit tehdä raskauskuvillasi

Raskausvalokuvaus – 10 vinkkiä mitä voit tehdä raskauskuvillasi

Oletko juuri varannut ajan raskausvalokuvaukseen, tai onko sinulla jo kauniita raskausvalokuvia tietokoneellasi? Vanhemmaksi tuleminen on yksi suurimmista tapahtumista elämässä ja muistojen tallentaminen raskaudesta on itsestäänselvyys. Moni kuitenkin säästää raskausvalokuvat ainostaan digitaalisesti. Me annamme sinulle 10 fiksua vinkkiä miten voit käyttää raskausvalokuviasi ja kuvia ensimmäisestä maagisesta ajasta vanhempana.

1. Raskausvalokuvasta saat ihanan taideteoksen!Raskausvalokuvaus - canvastaulun

Ennen kuin varaat ajan raskausvalokuvaukseen, on hyvä miettiä mihin käyttöön valokuvat tulevat. Smarphoton paras vinkki on luoda kaunista taidetta kuvillasi. Sen teet helposti luomalla canvastaulun josta tulee taideteos seinälle.

Taulut löydät monessa eri koossa, muodossa ja mallissa, kehyksillä tai ilman. Taulu painatetaan korkealaatuiselle canvasliinalle. Onko sinun vaikea valita vain yksi kuva? Voit valita useamman ja luoda kollaasin suoraan Smartphoton kuvaeditorin avulla, tai luoda monta taulua jotka muodostavat canvas gallerian.

Vinkki: Huomioithan, jos painatat raskausvalokuvasi suurelle canvastaululle, tarvitset korkearesoluutioiset valokuvat.

 

2. Raskaus viikko viikolta kauniissa kuvarasiassa

Hauska tapa ikuistaa koko raskausajan muutoksineen on viikottaisilla valokuvilla. Vielä selkeämmäksi muutoksesta tulee, jos seisot samalla paikalla samoissa vaatteissa jokaisessa valokuvaushetkessä. Tilaamalla Kuvat rasiassa saat kehittämäsi retrokuvat pienessä, ihanassa rasiassa. Kiva ja helppo tapa säilyttää valokuvasi raskauskuvauksesta.

Voit valita eri värit ja taustat kuvillesi, ja jokaisessa kuvassa on myös tilaa tekstille. Täydelliset katsella yhdessä lapsesi kanssa kun hän on hieman vanhempi.

Raskausvalokuvaus - kuvat-rasiassa

3. Luo raskausajan päiväkirja

Raskaanaolo on mahtava kokemus. Kerää kaikki muistot kauniiseen kuvakirjaan. Näin voit helposti näyttää kuvia läheisille ja ystäville. Kirjaan voit myös kirjoittaa ajatuksia raskaudesta ja tulevaisuudesta vanhempana.

Voit lisätä valokuvia ultraäänestä, raskausvalokuvauksesta, vatsasta, vauvan ostoksista ja synnytyksestä ja näin helposti olet luonut ihanan raskauspäiväkirjan. Valitse kaunis kuva raskausvalokuvauksesta kirjan etukannelle ja takakannelle valokuvan pienestä sydämestäsi. ❤️

Raskausvalokuvaus - kuvakirja

4. Persoonallinen body vauvan vaatekaapissaRaskausvalokuvaus - vauvabody

Valmistautuminen vauvaa varten on tottakai todella tärkeää. Olet jo pitkällä kun sinulla on muutama body, pehmeitä housuja, sukkia, yöpukuja ja ihana pipo. Muistathan, että vauvalla on kuitenkin hyvä olla varavaatteita koska pieniä vahinkoja sattuu helposti.

Body valokuvalla on ihanin ja persoonallisin vaate koko kaapissa. Body löytyy kolmessa eri koossa: 50/56 (2 kk), 62/68 (6 kk) ja 74/80 (12 kk) joten voit luoda uusia ihania bodyja samalla kun vauvasi kasvaa. Kuvavinkkejä bodyyn: raskauskuvauksesta, vauvakuvauksesta tai muusta ihanasta arkihetkestä. Body on 100% puuvillaa ja nepparit helpottavat vaipanvaihtoa.

 

5. Lapsen ensimmäinen paras ystävä!

Raskausvalokuvauksesta tulee vielä erikoisempi, jos otat kuvia vauvalle ostetun pehmolelun kanssa. Tämä ihana, pehmeä nalle (valkoisella t-paidalla johon on painatettu sinun kuvasi) tulee mielellään mukaan synnytykseen ja luo turvallisuuden tunnetta pienelle vauvalle jo alusta asti. Moni meistä muistaa varmasti meidän ensimmäisen nallen, ja ehkä se on vielä tallessa. Tästä suhteesta voi tulla pitkäaikainen! 

Raskausvalokuvaus - nalle

6. Käsilaukusta hoitolaukkuunRaskausvalokuvaus - olkalaukku

Aikaisemmin sinulla oli käsilaukku, mutta ne ajat ovat ohi. Nyt tarvitset hoitolaukun vauvalle! Jos luot laukun itse, voit olla ihan varma että kenelläkään ei ole samanlaista, koska olkalaukku saa persoonallisen touchin sinun kuvillasi. Kun olet hankkinut hoitolaukun, on aika valita mitä kaikkea tarvitset mukaan ja mihin ne laitat. Tämä siksi, että voit löytää tarvittavat tavarat nopeasti ja samalla nähdä, mitä laukusta puuttuu.

Vinkki: Laukun ulkonäköä on helppo muuttaa vaihtamalla läppä joka on kiinnitetty tarranauhalla. Voit helposti luoda uuden ylimääräisen läpän laukkuusi ihan milloin haluat.

 

7. Kanna lapsesi mukana aina

Me kannamme aina puhelinta mukana, ja saman haluamme tehdä lapsemme kanssa. Miksi ei voitaisi yhdistää niitä? Tee puhelimestasi persoonallisen ihanan, ainutlaatuisen suojaavan kuoren avulla. Laita lapsen kuva kuoreen ja lapsesi on aina lähellä.

Kuoresta on monta eri designia joka tekee siitä todella yksilöllisen. Kuoret löytyvät iPhone ja Samsung Galaxy.

Raskausvalokuvaus - suojakuori

8. Valmistaudu parhaiten tahmaisuutta varten!Raskausvalokuvaus - ruokalappu

Kun lapsesi osaa pidellä lusikkaa hän on valmis harjoittelemaan syömään itse. Siitä tulee varmasti tahmaista hommaa ja ruokalappu voi auttaa pitämään vaatteet puhtaina. Ruokalaput voit luoda sinisellä tai vaaleanpunaisella reunalla. Voit myös valita monesta eri designista, minkä näköinen ruokalapun valokuvasta tulee. Persoonallinen ja hauska! Kiinnität sen helposti niskasta.

Mutta tiesitkö, että tahmaisuus on hyvä asia? Lapset jotka leikkivät ruoalla syövät paremmin ja ovat positiivisia ruoalle!

 

9. Lisäikkuna seinällä

Akryylilasitaulu antaa kiiltävän viimeistelyn ja intensiivisen syvyysvaikutelman kuvastasi. Akryylilasitaulu vahventaa kuvan värisävyjä ja yksityiskohtia. Kuva painatetaan lasin takapuolelle ja kuva heijastaa kauniisti huoneen valoa.

Oletko jo miettinyt, minne laittaisit taulun kotonasi? Yksi vinkki on, että valokuvassa on hyvä olla sen väriset vaatteet tai asusteet, jotka sopivat yhteen muun sisustuksen kanssa. Silloin taulusta tulee vielä kauniimpi. Voit myös sanoa valokuvaajalle, niin hän voi luoda taustasta sellaisen joka sopii ympäristöön ja kotiisi.

Raskausvalokuvaus - akryylilasitaulu

10. Koristele pöytäsi kauniilla kuvillaRaskausvalokuvaus - kuvia Puutelineessä

Viimeiseksi tulee päivä, jolloin vanhempainvapaa on loppunut. Ehkä töihin meno ei tunnu yhtä raskaalta, jos sinulla on lapsen kuvia työpöydällä. Lasten kuvat tuovat enemmän viihtyvyyttä työpaikalle! Kuvia puutelineessä on täydellinen koriste toimistoon. Se sisältää 13 eri kuvakorttia, joten voit vaihtaa kuvien järjestystä niin usein kuin haluat, ja se antaa tuntuman että kuvapidike tuntuu aina uudelta. Kun tunnet, että on aika vaihtaa kuvia, sinun ei tarvitse tilata uutta puutelinettä, tilaat vain kortit.

 

Toivottavasti pidät meidän vinkeistä! Jätä kommentti ja vinkkaa muille!

Mitä olet tehnyt valokuville raskausvalokuvauksesta ja ensimmäisestä ajasta vanhempana? Haluamme mielellään nähdä, mitä olet luonut. Jaa kuvasi Instagramissa ja tägää #mysmartphoto.

Maria studerar på IHM Business School till E-commerce Manager och har sin praktik hos oss på Smartphoto. Maria stöttar upp olika projekt på vår marknadsavdelning.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *