Ripusta muistosi seinälle – valokuvatauluissa uusia kokoja ja muotoja

Ripusta muistosi seinälle – valokuvatauluissa uusia kokoja ja muotoja

Trendikkäiden kotien seiniä koristavat nykyään julisteet, joissa on sitaatteja ja graafisia kuvioita tai luontokuvia. Askelen persoonallisempaan suuntaan otat, kun käytät omia valokuviasi ja piirustuksia. Se onnistuu, kun teetät oman valokuvataulun tai -julisteen smartphotolla. Entistäkin laajemmasta valikoimasta löydät nyt varmasti juuri omaan kuvaasi sopivan muodon, vaikkapa panoraaman. Oman taulun tekeminen on yhtä helppoa kuin valokuvan nappaaminen!  

canvas

Valitse se oikea kuva tauluun tai julisteeseen

Smartphoto

Valokuvista saat kaunistusta kotiisi.

Sinullakin on varmasti sellainen. Kuva, joka on itsellesi erityisen tärkeä. Se voi olla täydellisesti onnistunut valokuva – sellainen, jossa kaikki on rajausta, tarkennusta, terävyyttä ja valotusta myöten mielesi mukaista. Tai se voi olla valokuva, johon on tallentunut erityisen tärkeä silmänräpäys elämästäsi. Millainen tahansa ”se oikea” kuvasi onkin, smartphoton avulla teet siitä taidetta seinällesi. Kuva pääsee oikeuksiinsa tauluna tai julisteena, kun valitset juuri sille sopivan koon, muodon ja materiaalin. Kannattaa kokeilla!

UUTUUS – Taulujen ja julisteiden uudet koot ja muodot

Smartphoto

Uutuus – pitkä ja kapea panoraamakuva on näyttävä sisustuselementti.

Kun mietit kuvallesi sopivaa kokoa ja muotoa, aloita näistä:

  • Haluatko tiettyihin kehyksiin sopivan kuvan vai tilaatko ensin kuvan ja mietit kehyksiä myöhemmin. Tai haluatko kehyksiä lainkaan?
  • Valitsetko juuri oman kuvasi kokoisen ja muotoisen mallin vai rajaatko kuvan uudelleen haluamaasi juliste- tai taulumalliin sopivaksi?

Usein käy niin, että kaupassa ihastuu kehyksiin, joihin ei sitten tahdokaan löytyä sopivaa kuvaa. Onneksi smartphotolta voi tilata juuri oikeankokoisen ja -mallisen kuvan! Kaikissa juliste- ja taulumalleissa on nyt entistä enemmän koko- ja muotovaihtoehtoja.

Canvas-taulujen ja seinäkoristeiden uusina kokoina 50×75 cm ja 70×105 cm sekä panoraamakuva!

Kaikkia tauluja ja julisteita saa pysty- ja vaakamallisina, neliskulmaisina ja panoraamakuvina. Esimerkiksi pystymallisen kuvan saa teetettyä näin monessa eri koossa:

 

Miten valita koko ja muoto?

Valinta helpottuu, kun pohdit näitä asioita.

  1. Mihin aiot sijoittaa kuvan? Olohuoneeseen, keittiöön, lastenhuoneeseen?
  2. Minkä verran seinällä on tilaa taululle? Entä miten paljon seinää soisit taulun peittävän? Sopiiko kuva valittuun paikkaan ja pääseekö kuva arvoiselleen paikalle?
  3. Mitä haluat kuvalla kertoa? Onko se ensisijaisesti muisto vai taideteos?
  4. Haluatko tauluun yhden vai useita kuvia: kokoatko yhteen toisiinsa sopivia kuvia vai haluatko yhden kuvan saavan jakamattoman huomion?
  5. Haluatko kehystää kuvat vai jättää kehystämättä?
Smartphoto

Kokoa kehitetyistä valokuvista kollaasi, jota on helppo täydentää uusilla kuvilla.

Vaihtoehtoja ja valinnanvaraa on yllin kyllin, mutta runsaudenpulan ei tarvitse ahdistaa. Tee valintasi kuvan ja sen sijoituspaikan ehdoilla, niin onnistut varmasti.

Monta materiaalia valittavana

Smartphoto

Nosta muistot seinälle kaikkien nähtäville.

Tässä joitakin seinäkoristesuosikkejamme. Etsi niistä omasi ja klikkaile linkkien takaa lisätietoja!

Julisteet ja valokuvat – edullinen vaihtoehto

Valokuvajulisteet painetaan parhaimmalle valokuvapaperille. Näillä pääset edullisesti alkuun ja kokeilemaan taitojasi. Suuressa koossa kuvasi ovat hieno sisustuselementti. Vaikuttavan kokonaisuuden saa myös kokoamalla yksittäisiä valokuvia kollaasiksi. Julisteen hinta alkaen 2,59 €, kehitetyt kuvat alkaen 0,09 € kappale.

Canvas-taulu – klassikko

Canvas-taulu on valokuvataiteen klassikko. Kuva painetaan kanvaasikankaalle ja pingotetaan puukehysten ympärille. Hinta alkaen 21,95 €.

Julistetaulu – uusi suosikki

Uusi tulokas Julistetaulu on klassisen Canvas-taulun vahva haastaja. Kahden synteettisen levyn välissä on kovaa vaahtoa, ja kuva on kauniin mattapintainen. Hinta alkaen 24,95 €.

Smartphoto

Kolme neliön mallista julistetaulua koossa 60×60 cm.

Akryylilasitaulu – jotain hieman erilaista

Akryylilasitaulua suositaan gallerioissa ja museoissa, sillä lasin kiilto antaa kuville syvyyttä. Tähän tauluun kannattaa satsata varsinkin, jos kuvasi on erityisen onnistunut. Hinta alkaen 34,95 €.

Akryylilasitaulu

Akryylilasitaulu kiinnitetään seinään tyyliin sopivilla metallipidikkeillä.

Mikä on sinun suosikkisi? Kevätalen ansiosta kokeilemisen kynnys on tavallistakin matalampi, sillä saat 25 % alennuksen vähintään 25 euron ostoksista.

Klikkaa tästä tarjoukseen:

 

Luomisen iloa!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *