Uudet Omat Sivuni  – aina kannattaa kirjautua! Nyt myös mobiilissa.

Uudet Omat Sivuni – aina kannattaa kirjautua! Nyt myös mobiilissa.

Tiedätkö, miksi kannattaa kirjautua smartphoton sivuille aina, kun teet vaikkapa kirjaa, taulua tai kännykän kuoria omista kuvistasi? Syitä on aika liuta, ja tässä tulee johdatus niihin kaikkiin sekä muihin Omien Sivujesi ominaisuuksiin. Kirjautuminen on helppoa, ja nyt Omat Sivusi ovat uudistettu niin, että niitä on entistä mukavampi käyttää myös mobiililaitteilla. Pääset siis muuttamaan tietojasi sekä tarkastelemaan tallennettuja tuotteita ja tilauksiasi kännykällä ja tabletilla. Tärkein Omien Sivujen ominaisuus on kuitenkin se, että sinä saat tarvitsemasi avun oikeaan aikaan!

Mobiiliystävälliset Omat Sivuni

Omia Sivuja on nyt helppo käyttää kännykällä – tarkastele vaikka aiempia tilauksiasi.

Omat Sivuni – kirjautuminen kannattaa

Voit hyvin tehdä omia valokuvatuotteita ja tilata smartphoton sivuilta kirjautumattakin. Kirjautumisesta on kuitenkin enemmän etua kuin ehkä etukäteen uskoisitkaan.

Omilla Sivuillasi voit muokata tietojasi, tarkastella tilaushistoriaasi ja tallennettuja tuotteita sekä omia kuvakansioitasi.

Omilla Sivuillasi voit muokata tietojasi, tarkastella tilaushistoriaasi ja tallennettuja tuotteita sekä omia kuvakansioitasi.

1. Minun smartphoto – tilaushistoria ja smartbonus

Omat Sivusi löydät smartphoto.fi:n oikeasta yläkulmasta.

Omille Sivuille pääset kuvaketta klikkaamalla.

Omille Sivuille pääset kuvaketta klikkaamalla.

Ensimmäinen välilehti on Minun smartphoto, josta näet tilaushistoriasi. Näet esim. onko tilauksesi tuotannossa tai lähetetty.

Kirjautumisesta on sekin hyöty, että kaikki ostoksesi kerryttävät sinulle smartbonusta, jonka saat käyttöösi neljännesvuosittain. Edeltävän kolmen kuukauden ostoista saamasi bonussetelin voit käyttää mihin tahansa valitsemiisi smartphoto-tuotteisiin.

2. Profiilini

Haluatko tarkistaa, minkä toimitusosoitteen olet valinnut smartphoto-tilauksellesi? Sen löydät Profiilistasi. Myös osoitteen tai vaikkapa salasanan muuttaminen käy helposti.

3. Omat tuotteeni

Olet ehkä tehnyt smartphoton sivuilla jonkin erityisen onnistuneen kuvatuotteen, ja nyt kaduttaa, ettet saman tien hankkinut useampia kappaleita vaikka lahjaksi? Turha harmitella, sillä kaikki on tallessa Omat Tuotteeni -välilehden kohdassa Tilatut tuotteet. Lisätilauksen tekeminen ei voisi olla helpompaa. Omista Tuotteistani on apua silloinkin, kun et ehdi tehdä vaikkapa valokuvakirjaa kerralla valmiiksi. Sisäänkirjautuneena voit tallentaa työstämäsi tuotteen ja palata jatkamaan sitä myöhemmin Tallennetut tuotteet -kohdasta. Älä kuitenkaan viivyttele liian kauan, sillä vain viimeisimmät projektisi ovat käytettävissä.

Laita kuvaprojekti alulle, tallenna se ja jatka silloin kun se sinulle sopii.

4. Omat kuvani

Nykyään kuvataan valtavan paljon, ja suosikkikuvien valitseminen esimerkiksi kuvakirjaan ottaa aikansa. Työtä helpottamaan smartphoton nettisivuille voi tehdä omia (esim. aiheenmukaisia) kuvakansioita, joihin parhaat otokset saa ladattua heti tuoreeltaan odottamaan hetkeä, jolloin on aikaa paneutua kuvatuotteen tekemiseen. Tallennetut kuvat löytyvät Omat Kuvani -välilehden kohdasta Kuvakansiot.

Kuvia voi ladata kansioihin miltä laitteelta tahansa, joten voit aloittaa projektin kotona läppärillä, tallentaa sen Omille Sivuillesi ja jatkaa vaikka seuraavan päivän työmatkalla kännykällä.

Kun valokuvasi odottavat valmiina kansioissaan, on helppo myös tarttua smartphoton tarjouksiin ja hyödyntää ne ajallaan. (Tarjouksista pysyt perillä tilaamalla uutiskirjeen.) Muista kuitenkin, ettei Omia Kuviani ole tarkoitettu kuvien säilytyspaikaksi. Tallenna siis kuvat aina omalle tietokoneellesi, ulkoiselle kovalevylle tai pilvipalveluun.

5. Apu on aina lähellä

Sisäänkirjautuminen kannattaa siksikin, että jos tarvitset apua tekemäsi tuotteen kanssa, asiakaspalvelumme tietää, missä mennään. Asiakaspalvelijat voivat esimerkiksi tarkistaa tilaushistoriasi, uudistaa vanhan tilauksesi tai muokata sitä.

Omat Sivuni – kätevästi myös mobiilissa

Valokuvatuotteiden työstäminen sisäänkirjautuneena kannattaa.

Valokuvatuotteiden työstäminen sisäänkirjautuneena kannattaa.

Omat Sivusi ovat nyt entistäkin ehommat, sillä ne toimivat yhtä hyvin tietokoneella, kännykällä ja tabletilla. Kipin kapin kirjautumaan!

Olethan huomannut, että on kevätkampanjan aika? Ikuista kauneimmat muistosi kuvatuotteisiin nyt 25 % alennuksella (kun tilaat vähintään 25 eurolla).

Klikkaa tarjoukseen tästä!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *