Uudet kuvakirjat ovat saapuneet!

Uudet kuvakirjat ovat saapuneet!

Koko aukeaman kokoiseksi taitetut kuvat, kaunis sidonta, laadukas paperi ja laadukas painojälki – nämä kaikki ovat ominaisuuksia, joita smartphoto edellyttää kuvakirjalta. Olemme myös keränneet jo vuosien ajan asiakkailta näkemyksiä siitä, kuinka voisimme parantaa toimintaamme. Nyt kuvalaboratoriossamme on kaksi uutta laitetta, jotka tekevät laadukkaita kuvakirjoja entistä nopeammin. Olemme myös ylpeitä siitä, että kuvakirjavalikoimassamme on vanhojen suosikkien lisäksi kokonaan uusia vaihtoehtoja.

Fotoböcker

Kuvakirja taipuu moneen tarkoitukseen.

Oletko jo käynyt verkkosivuillamme? Olet silloin ehkä huomannut, että sivut näyttävät nyt hiukan erilaiselta kuin aiemmin. Olemme nimittäin tehneet monia uudistuksia, joista sivuilla näkyy vain osa.

Tee kuvakirja kännykällä tai tabletilla 
Kaikki verkkosivujemme kuvakirjasivut toimivat nyt myös mobiililaitteilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit luoda kuvakirjan yhtä helposti kännykällä tai tabletilla kuin tietokoneellakin. Voit myös aloittaa työn tietokoneella ja jatkaa sitä myöhemmin tabletilla – tai toimia päinvastoin.

Nu anpassar sig sidan beroende på vilken enhet du tittar ifrån.

Sivut skaalautuvat nyt sen mukaan, millaiselta laitteelta niitä luetaan.

Kaksi uutta konetta
Yksi uutuuksista, joka ei näy verkkosivuilla, on se, että kuvalaboratoriossamme on nyt kaksi uutta konetta. Konesisaruksista ”Big Berta 1” tekee kuvia, joiden laatu vastaa nyt smartphoton vaatimuksia. Sisaruksista järjestyksessä seuraava, ”Big Berta 2”, tekee varsinaisen kirjan eli yhdistää laadukkaat kuvasivut kanteen. Koko prosessi on täysin automatisoitu, minkä ansiosta voimme tehdä entistä parempia kirjoja selvästi entistä nopeammin.

tryckpress

Big Bertat tekevät huippulaadukasta jälkeä.

Nya omslag

Kuvakirjoissa on kolme kansivaihtoehtoa: pellava, nahka ja itse valitsemasi kuvakansi.

Tämä on uutta
• Halutessasi kovakantisen kuvakirjan voi painaa valokuvapaperilaatuiselle premium-paperille (kiiltävä tai matta).
• Kaikki kovakantiset kuvakirjat sidotaan veloituksetta lay-flat-sidonnalla.
• Lay-flat-sidonnan ansiosta aukeama pysyy itsestään auki eivätkä sivut murru.
• Kovakantisen kuvakirjan sivumäärä on kasvanut 100 sivusta 120 sivuun.
• Valikoimassa on uusia kansivaihtoehtoja, kuten musta keinonahka ja pellava. (Huom! Suosittu personoitu kansivaihtoehto – kansi, jossa on oma valokuva ja oma teksti – on myös edelleen valikoimassa.)

Voit valita kuvakirjan paperin (standardi, kiiltavä tai matta) napsauttamalla kuvan alla olevaa kuvaketta.

Voit valita kuvakirjan paperin (standardi, kiiltavä tai matta) kuvaketta napsauttamalla.

Uusi lay-flat-sidonta tarkoittaa sitä, että jokainen aukeama muodostaa oman arkkinsa. Siksi kirjan sivut eivät murru helposti.

Uusi lay-flat-sidonta tarkoittaa sitä, että jokainen aukeama muodostaa oman arkkinsa. Siksi kirjan sivut eivät murru helposti.

Haluatko tietää lisää smartphoton kuvakirjoista? Kaikki tärkeät tekniset tiedot on koottu tänne.

Entä haluaisitko tilata kuvakirjan? Meillä on sinulle tarjous: klikkaa kuvaa tai tätä linkkiä ja pääset suoraan tarjoussivulle.

Kokoa suosikkikuvat hienoon Kuvakirjaan!

Toivottavasti kuvakirjamme täyttävät toiveesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *