7 vinkkiä lasten piirustusten hyötykäytölle

Lasten piirustuksiin syntyy helposti ristiriitainen suhde. Ensimmäiset huterat viivat saavat vanhemmat haltioihinsa, mutta kohta jo päiväkodista tai koulusta kannetaan jatkuvasti kotiin iso kasa piirustuksia ja askartelutöitä. Tuskaa tuottaa, että kaikkea ei voi säästää. Ja mitä tehdä töillä, jotka haluaa säilyttää? Onneksi on konsteja, joilla lasten kätten jäljen saa arvoiseensa käyttöön. Lue vinkkejä siihen, miten teet lastesi parhaista töistä todellista taidetta tai jopa arkiesineitä.

Skapa canvastavlor av barnens teckningar

1. Tee piirustuksista taideseinä

Sisusta lastenhuone pienten asukkien omin kätösin tekemällä taiteella. Taulukollaasi tuo lasten piirustukset hienosti esille. Sitä on myös helppo muuntaa, jos jokin työ alkaa kyllästyttää tai jos pikku taiteilija luo tilalle entistäkin hienompia teoksia.

Piirustuksia voi myös asetella aina uusiin kokoonpanoihin. Smartphoto on suunnitellut valmiiksi Canvas- gallerioita, jossa on sopiva sommitelma yhteensopivia taulukokoja. Voit valita 3-5 taulun kokonaisuuden. Esimerkiksi yllä olevassa kuvassa on käytetty neljän taulua paneelisommitelmassa (4 Paneeli Mix).

Skapa med barnens teckningar

2. Kokoa vuoden parhaat piirustukset kirjaksi

Jos säästettäviä piirustuksia on paljon ja eri ikävuosilta, on kätevää koota ne yksiin kansiin. Kuvien viereen voi kirjoittaa taiteilijan nimen, iän, päiväyksen ja vaikkapa kuvauksen työstä lapsen omin sanoin. Kirjavaihtoehtoja on monia erilaisia, esimerkiksi keskikokoinen kuvakirja (alkaen 10,95 €) tai iso kuvakirja (alkaen 17,95 €). Kirjaan voi valita kovat tai pehmeät kannet. Voit myös lisätä halutessasi esimerkiksi spiraalisidonnan.

Vinkki: Teetä piirustuksista isompi kirja muistoksi ja vaikkapa pieni minikuvakirja lapselle itselleen selailtavaksi.

 

3. Omintakeinen kännykän suojakuori

Saat taatusti ainutlaatuisen ilmeen puhelimeesi, kun sitä koristaa lapsesi piirustus. Skannaa lempipiirustuksesi tai ota siitä kännykkäkuva. Näin helppoa on teettää siitä suojakuoret puhelimeen tai tablettiin.

Barnens teckningar - kakburk

4 . Oiva lahja isovanhemmille

Lapsen piirustuksella koristeltu keksirasia on täydellinen lahja isovanhemmille. Anna lahjalle viimeinen silaus täyttämällä se lapsen kanssa leivotuilla herkuilla. Rasioita saa pyöreinä sekä suorakaiteen- ja sydämenmuotoisina. Kuva painetaan rasian kanteen.

5. Pieni vaatesuunnittelija

Lapsesi uusi suosikkivaate voisi olla tämä – itse tehty piirustus perheenjäsenistä! Lasten puseron pehmeä materiaali on 85 % puuvillaa, joka on luonnonmukaisesti tuotettua. Värivaihtoehtoja on neljä: luonnonvalkoinen, meleerattu sininen, tummansininen ja vaaleanpunainen. Myös kokovaihtoehtoja on pienimmästä 98–104 koosta suurimpaan 152–164. Paitojen lisäksi on saatavilla monia muitakin tekstiilejä omalla kuvalla.

Täältä löydät ohjeet helppoon vaatteiden painattamiseen.

Teckning - kylskåpsmagneter

6. Kivat jääkaappimagneetit

Monilla on tapana kiinnittää lapsen piirustuksia magneetilla jääkaapin oveen. Mutta entä jos piirustus olisikin jääkaappimagneetti? Piirrustusmagneetteja voi teettää sydämen-, ympyrän tai neliönmuotoisena  (ks. kuva). Niitä myydään 4 kappaleen seteissä. Setin jokaisessa magneetissa voi olla eri kuva.

7. Persoonallinen muki retkelle

Matkamuki on smartphoton kesäuutuus! Juoma maistuu parhaalta lasten itse koristelemasta mukista. Mukin tilavuus on 39 cl ja siinä on tuplaseinämät, jotka pitävät sisällön lämpimänä.

Seuraa kampanjoitamme ja alennuksiamme! Viimeisimmät ja voimassaolevat tarjoukset löydät nettisivuiltamme smartphoto.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *